Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 6:38 pm

Amon píše:yohannka: Doma? Pro "doma" su na pracovní schůzce +ušklíbne se+ sem by mě chtěla stoprocentně doprovodit... Jáááá? Nepřeju? Ale jooo...jenom začínám mít mezery ve vzdělání...nějak mi vynechává paměť s kým to zrovna táhne... Tak deme na drink! +lapne ju kolem pasu, přičemž jí ohlazuje bok a dovalijou se báru+ navhuju tohle..+bodne prst do lístku s koktejlama, kde je nějakej zelenočernej drink+

no a.. +opře se o bar+ proč si ji sem nevzal? Je pěkná.. +pokývá hlavou+ já vypadat jak ona...bych si sakra chlapy vybíírala +zavostří do lístku+ no brrrrr.. to si dej ty, já si dám toto +bodne prstík do lístku s nějakým fialovočerným drinkem+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 13, 2010 6:41 pm

Morsmordre píše:Mem: „Budeš mi to muset vyprávět. Procestoval jsem půlku světa, ale tam jsem ještě nebyl. Ale radši bych to nechal, až budeme někde spolu sami, tady na to není klid,“ pohlédne na to mraveniště kolem a odloží talířek. „Ale já jsem tady taky nebyl. Mám ve Francii spoustu povinností. Sem jsem se vrátil teprve včera na ten večírek. Předtím jsem byl tady na skok přes víkend, byl jsem se podívat do toho nového obchodu se zbraněmi.“ Sundá si nepohodlné sombréro a položí vedle sebe. „Ano, pořád bydlím u Styx. Bydlení po hotelech nemám moc rád. Styx je tak laskavá, že mě nechává bydlet u sebe.“ Přisune se blíž k ní a ležérně ji obejme kolem ramen. „Není ti zima? Trochu tady nahoře fouká.“

Mors: "Viem si predstaviť aj iné, veci, čo môžeme robiť, keď budeme sami." s úsmevom si ho doberá, potom však dodá. "Rada ti o tom niekedy porozprávam." aj ona odloží tanierik a prútikom si z neďalekého stolu privolá pomarančový džús. To kuriatko je treba niečim zapiť. "Práve som sa o tom obchode rozprávala s jednou z majiteliek. Prehovárala ma, aby som sa prišla pozrieť. Ako to tam vyzerá? I keď ja sa v zbraniach moc nevyznám, no vždy ma tak trochu fascinovali. Hlavne samurajské meče. Rada by som sa ním niekedy naučila narábať." prizná. Keď si André dá dole sombréro, opäť jej oči padnú na tie jeho smiešne fúzy. Trochu ho za ne zo žartu zaťahá, ale jemne, aby mu náhodou neublížila. "Skoro som ťa v tom kostýme nespoznala." zasmeje sa. Pohodlne sa uvelebí v jeho náruči. "Trochu zima mi je, predsa len je už večer." prikývne. Skutočnosť, že jej vonkajšia teplota vyhovuje, si nemieni prezradiť. Predsa len v Andrého náruči je to pohodlnejšie. "Takže máš u Styx vlastnú izbičku?" opýta sa po chvíli a tvári sa pritom nevinne ako anjelik.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon zář 13, 2010 6:53 pm

yohannka: Protože je jako uragáááán. Pěkná to je...jinak bych si ji nepěstoval... Vybíírala, jo? +uculuje se na ni+ A jaký bys měla kritéria?
Tsch, je stylovej! +objedná jim pití a hned ho tam mají+ a tyčinky a pistácie! no proto...+hned jim to tam přistane+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon zář 13, 2010 7:25 pm

amon: no a? ste to tu mohli aspoň roztočit... a co svatbu, nechystáte? +zvědavě+
kritéria.. +mávne rukou+ toje těžkýýý +veme si pití, zamíchá ho a furt barvy zůstanou oddělený+ no to je hustýýý +zírá na to a ochutná+ a dobrý!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon zář 13, 2010 7:38 pm

Memory píše:Mystick: "Tak dúfam, že plán sa podarí." mrkne na ňu. "Ja asi objímanie kaktusu vynechám. Viem si predstaviť aj lepšie strávený čas, ako vyberanie pichliačov." zasmeje sa.

Mem: Náhodou to může být celkem sranda. pak si představí rozpíchané tělo. No, možná ani nee. usměje se. A co ten tvůj milenec? Četla jsem cosi o sauně s jakým si Morsem? Pokud se nepletu...usrkává bublinky a pozoruje ji.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 13, 2010 7:52 pm

Styx píše:Wenai: No, co jsem četla ty drby, tak jich máš jak prstů na ruce +zasměje se+ Ale jen si užívej, dokud jeden o druhém neví +mrkne na něj+

To je právě to, oni o sobě ví. Ale je jim to jedno. Já po nich taky nechci aby mi byli věrný. +zavrtí hlavou+ Já nikoho nevlastním. Můžou přijít a odejít jak chtějí. A překvapuje mě, že se pořád vracejí. +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pon zář 13, 2010 8:13 pm

Styx píše:Nesmrtelný: Tak na to, kolik vám je, bych řekla, že stojíte za hřích +uculuje se a nadzvedne tričko, jenom tak vysoko, aby ukázala pupík (šaty si už někdy předtím svlékla, byly nepohodlné na loď)+ Líbí se vám?

Styx: No to bych prosil +pozvedne pobaveně obočí. Pohledem sklouzne po odhaleném kousku jejího těla nahoru a dolů. Tváří se přitom jakoby o její otázce usilovně uvažoval+ Musím říct +začne rozvážně+ že je to jeden z nejkrásnějších pupíčku co jsem kdy viděl.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » pon zář 13, 2010 8:16 pm

Mys: (ja sa tak maličko rozdvojím asi) "Mors...nooo." začne sa ošívať a v duchu preklína tú masařku všetečnú. "Sme tak viac menej kamaráti. A v tej saune...nešlo o nič vážne." povie napokon. "Čo ty? Tiež som o tebe kadečo čítala. Ako je to s tebou a s tými chlapmi?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 13, 2010 8:16 pm

Regulus Black píše:*svět kolem něj se zastavil a vnímá jen Styx ve své náručí. Cítí její nejistotu a odtažitost a neví, jak si to má vysvětlit. Čekal, že se mu vrhne do náruče a víc se od sebe neodtrhnou. Hlavou se mu honí ty nejhorší možné myšlenky a podezření, které se snaží rychle zaplašit. Ne, to nemůže být pravda. Když se mu Styx schoulí v náručí, ovine paže kolem jejich zad a přitiskne si ji pevně k sobě. Nikomu tě nedám, pošeptá jí v mysli do ucha. Nahlas však nepromluví, jen zavře oči a rty se dotkne jejích vlasů*

+po chvilce, kdy si vychutnávala jeho návrat, vymaní se mu z náruče a ustoupí krok dozadu, svírajíc mu pořád obě ruce+ Jsem moc ráda, že jsi se vrátil zpátky. Že jsi našel cestu domů. A že jsi přežil +v očích se jí třpytí upřímná radost ze setkání+ Zajisté máš spoustu zážitků z cest po světě a já bych si je moc ráda vyslechla. Zajímá mě, kde všude jsi byl a proč jsi celou tu dobu nedal o sobě vědět +v hlase se jí zachvěje lehká výčitka+ Ale ne teď. Naše povídání bude asi nadlouho a já tady mám spoustu přátel +pokrčí mírně rameny+ Pokud chceš, zastavím se někdy na Grimmauldově náměstí. Myslím, že si oba máme toho hodně říct +pustí ho a jemně se pousměje+ Teď mě, prosím, omluv +a s příslibem brzké návštěvy mu zmizí ve tmě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon zář 13, 2010 8:41 pm

Wenai: +pozvedne obočí+ Oni na sebe navzájem nežárlí? +nejde jí to do hlavy, takový volný vztah+ Tak v tomhle máme rozdílné myšlení. Já jsem žárlivá mrcha a nesnesla bych někoho třetího ve vztahu, ať už ze strany mého miláčka, nebo z mé. Jsem asi staromódní, ale láska je záležitostí jenom dvou lidí +je připravena čelit Wenainým rozdílným názorům+ Vracejí se? Asi mají proč +mrkne na ni šelmovsky+

Jarla: Ale tos ho měla sem přivést, to my bychom ti ho tady pěkně zabavily a třeba i opily+zasměje se pobaveně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky