Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 12:00 am

Remus: Přece se nenechám zahanbit +culí se a pak pozorně poslouchá jeho vyprávění+ Tak to jsem tušila, že jsou mayské. Ale nevěděla jsem, k jakým účelům byly používané. I když, mohlo mě to napadnout, vzhledem k tomu, že staří Mayové byli známí používáním obětních rituálů. Někde jsem četla, že obětovávali malé chlapce, protože dětský pláč přispíval k úrodnosti země. Zaživa jim rozřízli hrudník a vyňali srdce a velekněz na něm pak udělal znamení ve tvaru kříže. Jak nesnesitelně kruté +silně se oklepe+ Kdybychom věřili legendám... v těchto maskách se skrývá všechna síla těch lidských obětí, které je měly na tváří, když umírali a jsou v nich spoutané i jejich duše +téměř posvátně si prohlíží vzácné relikvie+ Kdybych věděla, jakou možná mají moc, asi bych je tak nezodpovědně nepoužívala +zastydí se+ A přestože je to jen legenda, člověk by měl mít úctu k nim, vzhledem k tomu, k čemu se skutečně používaly +odloží je na bezpečné místo+ Nebojíš se o mně, že by se jejich moc obrátila proti mně? +zkouší ho a přemýšlí o tom a až jeho něžný polibek ji zase vrátí zpátky do reality+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 6:04 pm

Nesmrtelný: +poupraví si tričko a hrátky s tequilou si nechá na později+ Stejně by mě zajímalo, jak jste na tom po fyzické stránce. Jestli se cítíte na tisíc let, které skutečně máte, anebo na třicet, na které vypadáte. Co vaše tělo říká vašemu věku? +vezme si brčko a usrkuje pití, přitom ho zvědavostí nespustí z očí+

Wenai: Jednou na to přijdeš, že je to moc důležité +povídá, jako kdyby s tím měla nějaké letité zkušenosti+ Nemyslím, že by hrozilo, že by se ti dva (Remus a Regulus) tady potkali. A i kdyby jo, nezačnou se spolu bavit. Nikdy nebyli kamarádi. Vlastně se ani neznali +zamyšleně kouká kamsi do tmy+ A co ty, s kým seš teď ty? Mám v tom docela zmatky +uculí se+

Jarla: Tak se rychle rozkoukávej, ať se můžeme spolu opít +ťukne si svoji tequilou o její sklenku s banánovým koktejlem+ Proč jsi nevzala i toho svého Sephirota? +mrkne na ni+ Chodí vůbec mezi lidi, anebo ho držíš zkrátka?
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte zář 14, 2010 6:31 pm

Memory: Chvíli pozoruje její ručku šmátralku a usmívá se. „Jestli nepřestaneš, neručím za sebe,“ mrkne na ni rozverně a ještě chvíli se nechá hladit, než vezme její ruku do své a políbí ji do dlaně. „Naznačuješ mi snad tím něco?“ V očích se mu zablýská. Opře si Mem zády k sobě, obejme ji kolem pasu a ruce překříží na jejím břiše. Vtiskne jí lehký polibek do vlasů a jeho horký dech ji polechtá na krku. „Nádherný večer...“ pošeptá jí do ucha a z jeho tichého hlasu nelze poznat, jestli tím myslí tu teplou noc plnou hvězd, anebo to, že je s ní. Anebo obojí.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » úte zář 14, 2010 6:41 pm

Nef: +vyslechne ji a ani okem nemrkne+ Tak to je skvělá zpráva, že jsi zamilovaná. Sice trochu neobvyklé, že do dvou mužů, ale stává se to +zapálí si doutník a chvíli ji pozoruje přes clonu kouře+ Co máš dělat? V tom ti neporadím +pokrčí rameny+ Možná by sis to měla začít užívat. Myslím, že by sis to už po té smůle, co tě doteď pronásledovala, konečně zasloužila +pousměje se+ Gratuluji.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 6:45 pm

(co ty hry? Chce se například někdo dát opíchat kaktusem?:)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 14, 2010 7:08 pm

Styx: To podle toho jak kdy +už zase nasadil svůj permanentní úsměv+ ale fizicky je mi pořád necelích čtyřicet +prohlédne si obsah svojí sklenky jakoby to byl nějaký zajímaví chemický pokus+ Vím na co tak oklikou narážíte drahá přítelkyně +přes okraj na ní koukne očima jiskřícíma pobavením+ Jsem muž a vždy jím budu, jen už nepropadám náhlím vzplanutím sexuálního chtíče ani zpoloviny tak často jako muži které znáte. Ovšem to neznačí že netoužím po krásných ženách.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 7:11 pm

Tony: Byla by skvělá, jen kdybych v hlavě neměla takovej bordel. +potřepe hlavou+ A proč se to muselo stát zrovna mě? Proč zrovna upíři? Vždycky jsem si dávala pozor, abych se s žádnym upírem nezapletla. A teď.... +zadoufá si a lehce mávne rukou+ Pokud se nebudou chtít na vzájem pozabíjet... +zakroutí hlavou+ Díky. +usměje se na něj nakonec+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 14, 2010 7:12 pm

Styx píše:Remus: Přece se nenechám zahanbit +culí se a pak pozorně poslouchá jeho vyprávění+ Tak to jsem tušila, že jsou mayské. Ale nevěděla jsem, k jakým účelům byly používané. I když, mohlo mě to napadnout, vzhledem k tomu, že staří Mayové byli známí používáním obětních rituálů. Někde jsem četla, že obětovávali malé chlapce, protože dětský pláč přispíval k úrodnosti země. Zaživa jim rozřízli hrudník a vyňali srdce a velekněz na něm pak udělal znamení ve tvaru kříže. Jak nesnesitelně kruté +silně se oklepe+ Kdybychom věřili legendám... v těchto maskách se skrývá všechna síla těch lidských obětí, které je měly na tváří, když umírali a jsou v nich spoutané i jejich duše +téměř posvátně si prohlíží vzácné relikvie+ Kdybych věděla, jakou možná mají moc, asi bych je tak nezodpovědně nepoužívala +zastydí se+ A přestože je to jen legenda, člověk by měl mít úctu k nim, vzhledem k tomu, k čemu se skutečně používaly +odloží je na bezpečné místo+ Nebojíš se o mně, že by se jejich moc obrátila proti mně? +zkouší ho a přemýšlí o tom a až jeho něžný polibek ji zase vrátí zpátky do reality+

To poznáš večer až se vrátíš domů..jestli ti po sídle budou pochodovat mayští bojovníci..*trochu ji postraší* ne, nebojím..tak nějak si myslím, že by sis s nimi stejně poradila..*mrkne na ni, když se od ní jeho rty odpoutají* ale kdyby ses v tom svém hradě bála, víš kde mě najdeš..
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 14, 2010 7:18 pm

Styx píše:Wenai: Jednou na to přijdeš, že je to moc důležité +povídá, jako kdyby s tím měla nějaké letité zkušenosti+ Nemyslím, že by hrozilo, že by se ti dva (Remus a Regulus) tady potkali. A i kdyby jo, nezačnou se spolu bavit. Nikdy nebyli kamarádi. Vlastně se ani neznali +zamyšleně kouká kamsi do tmy+ A co ty, s kým seš teď ty? Mám v tom docela zmatky +uculí se+

Já jsem sama, Styx. Vždycky jsem byla sama a bylo naivní domnívat se něco jiného. Jediný, kdo mě nikdy neopustí je můj bratr. Tomu věřím. Komu jinému bych mohla?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte zář 14, 2010 8:04 pm

Morsmordre píše:Memory: Chvíli pozoruje její ručku šmátralku a usmívá se. „Jestli nepřestaneš, neručím za sebe,“ mrkne na ni rozverně a ještě chvíli se nechá hladit, než vezme její ruku do své a políbí ji do dlaně. „Naznačuješ mi snad tím něco?“ V očích se mu zablýská. Opře si Mem zády k sobě, obejme ji kolem pasu a ruce překříží na jejím břiše. Vtiskne jí lehký polibek do vlasů a jeho horký dech ji polechtá na krku. „Nádherný večer...“ pošeptá jí do ucha a z jeho tichého hlasu nelze poznat, jestli tím myslí tu teplou noc plnou hvězd, anebo to, že je s ní. Anebo obojí.

Mors: Nechá si ruku odtiahnuť len veľmi nedobrovoľne. Aj keď ten bozk do dlane je určitá náhrada. "Som len rada, že sme sa opäť stretli." vydýchne potichu. "Nádherný večer." potvrdí jeho slová. Položí dlane na jeho ruky, ktoré sa jej opierajú o bruško. "I keď..." povie po chvíli akoby len tak mimochodom šibalským tónom, no hlas sa jej trochu zachveje a zimou to nie je. "Naposledy som si ťa nestačila poriadne poprezerať."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky