Moderátor: Styx
Styx píše:Remus: Přece se nenechám zahanbit +culí se a pak pozorně poslouchá jeho vyprávění+ Tak to jsem tušila, že jsou mayské. Ale nevěděla jsem, k jakým účelům byly používané. I když, mohlo mě to napadnout, vzhledem k tomu, že staří Mayové byli známí používáním obětních rituálů. Někde jsem četla, že obětovávali malé chlapce, protože dětský pláč přispíval k úrodnosti země. Zaživa jim rozřízli hrudník a vyňali srdce a velekněz na něm pak udělal znamení ve tvaru kříže. Jak nesnesitelně kruté +silně se oklepe+ Kdybychom věřili legendám... v těchto maskách se skrývá všechna síla těch lidských obětí, které je měly na tváří, když umírali a jsou v nich spoutané i jejich duše +téměř posvátně si prohlíží vzácné relikvie+ Kdybych věděla, jakou možná mají moc, asi bych je tak nezodpovědně nepoužívala +zastydí se+ A přestože je to jen legenda, člověk by měl mít úctu k nim, vzhledem k tomu, k čemu se skutečně používaly +odloží je na bezpečné místo+ Nebojíš se o mně, že by se jejich moc obrátila proti mně? +zkouší ho a přemýšlí o tom a až jeho něžný polibek ji zase vrátí zpátky do reality+
Styx píše:Wenai: Jednou na to přijdeš, že je to moc důležité +povídá, jako kdyby s tím měla nějaké letité zkušenosti+ Nemyslím, že by hrozilo, že by se ti dva (Remus a Regulus) tady potkali. A i kdyby jo, nezačnou se spolu bavit. Nikdy nebyli kamarádi. Vlastně se ani neznali +zamyšleně kouká kamsi do tmy+ A co ty, s kým seš teď ty? Mám v tom docela zmatky +uculí se+
Morsmordre píše:Memory: Chvíli pozoruje její ručku šmátralku a usmívá se. „Jestli nepřestaneš, neručím za sebe,“ mrkne na ni rozverně a ještě chvíli se nechá hladit, než vezme její ruku do své a políbí ji do dlaně. „Naznačuješ mi snad tím něco?“ V očích se mu zablýská. Opře si Mem zády k sobě, obejme ji kolem pasu a ruce překříží na jejím břiše. Vtiskne jí lehký polibek do vlasů a jeho horký dech ji polechtá na krku. „Nádherný večer...“ pošeptá jí do ucha a z jeho tichého hlasu nelze poznat, jestli tím myslí tu teplou noc plnou hvězd, anebo to, že je s ní. Anebo obojí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků