Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 12:34 am

+čím dýl tam sedí a přemýšlí, tím větší má depresy, ani neví proč brečí, prostě to na ni všechno nějak dopadlo, tak jak se jí za čas stane, vždycky si někam zaleze a když se vybrečí je jí mnohem líp, skleničku už dávno odložila na stolek a to nedopitou, nevypila víc než půlku, stále sedí schoulená na gauči čelem ke dveřím a sem tam si otře tváře kapesníkem, možná je to dokonce Spikeův kapesník, kdo ví, nějak nad tím nepřemýšlí, trhne sebou, když se ozve klepání, nevzpomíná si, že by si něco objednávala, ale je možný že na to zapoměla jelikož netuší kdo jinej by v tuhle hodinu mohl klepat+ Pojďte dál, je otevříno. +zavolá ke dveřím pevně, i když v podtonu je znát, že celé hodiny plakala, musí se zhluboka nadechnout, aby udržela další příval pláče, částečně si přes obličej přehodí vlasy a snaží se trošku otřít oči, i když zarudlost nijak nezakryje, i když obsluha by ode dveří neměla nic poznat, nějak dokonce zapoměla, co má na sobě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 12:41 am

+Když mu Nef nepřijde otevřít, jen zavolá tak se trochu zamračí. Mrzí ho to chtěl na ni vyrukovat s tím dárkem co přinesl, ale i takhle to půjde. Vejde dovnitř a hend padne na Neferet, tedy zrakem padne+ Ahoj lásko +přiklekne si kní a líbne jí na tvář, takže zjistí že jsou slané a mokré od slz+ Tys brečela? +zeptá se a teprve pak zaregistruje co má nasobě+ Hej to je moje košile! +vykřikne pobouřeně+ A Angelovi boxerky! +to ho zdá se pohoršuje neméně+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 12:51 am

+překvapeně kouká na Spikea, jeho tady rozhodně nečekala+ Spikeu. +hlesne a její úsilí zamaskovat že brečela se zvýšlí, ale úplně zbytečně+ Ne. +lže jako když tiskne, schovávajíc probrečený kapesník, překvapeně sebou trhne a oči se jí rozšíří překvapením, když Spike pobouřeně vykřikne, shlédne na sebe, v očích se jí objeví trochu strach, když si uvědomí v čem se tam choulí na gauči, tváří se jako dítě kterýho přistihli při nějaké špatnosti očekávajíc přísný trest, nechtěla aby někdy zjistili, že tyhle věci doma sem tam nosí a neví jakou reakci má očekávat, prsty si rychle vytře z koutku očí další slzy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 12:59 am

Víš ty co sem se jí nahledal? +zeptá se, ale když vidí Neferetiny slzi trochu se lekne+ Hele pudlíčku klidně si ji nech +hodí, doslova, jakhodymi na zem a pohladí jí po tváři+ Já ji nepotřebuju, koupim si novou. Přece kvůli tomu nebudeš brečet +nakloníse aby jí líbnul na tvář+ Promiň že se občas chovám jako blb +nechává dlaň na její tváři+ Koukni co sem ti přines +sebere ze zemně ty rozmašírované jahody a dá jí je do klína s něžnm úsměvem na rtech+ Proč vlastně chodíš v tomhle? A kdes přišla ke svalovcovejma boxerkám? +vyptává se zvědavě+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 1:11 am

+překvapeně zamrkná náhlou změnou situace, čekala spíš, že se bude hodně zlobit, přivře oči a lýsne se k jeho dlani, stále neví co říct, tak se aspoň snaží tvářit veseleji, i když jí to moc nejde, překvapeně shlédne na červenou věc ve svém klíně, vezme jí do ruky a chvilku na ni kouká+ Tys... tys mi přinesl jahody? +zamrká, když se jí podaří jažk takž rozeznat obsah mističky a konečně se na něj šťastněji usměje+ Já vlastně ani nevím. Nějak.... nějak se pak cítím míň sama.... když.... když nemůžu bejt s vámi. +pokrčí lehce rameny snažíc se dostat přes vrchní vrstvu igelitu, aby se dostala k jahodám, ale nechce se hlavně pokecat+ Zapoměl je tady. +zamumlá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 1:31 am

Sem nemoho sehnat v tuhle dobu kytky. Všude je zavřeno a ty v obchoďácích sou příšerny +kecne si nazadek vedle křesla očekávajíc jak si Neferet otevře ty jahody a z chutí se do nich pustí+ Tak proč zanáma nepřijdeš lásko když se ti stejská? +zeptá se zmatený že jí něco tak jasného nedojde+ To mu neni moc podobný nechávat někde spodky... +zamumlá prosebe+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 1:39 am

Miluju jahody. +přizná se, když se jí konečně podaří odstranit část vrchního igelitu aby se dostala na jahody+ Protože... jak je to dlouho co jsme se neviděli, tři řtyři hodiny... já... nemůžu přeci za vámi pořád chodit, pořád vás otravovat... připadam si, že vám svoji přítomnost pak vnucuju... +povzdechne si, je jasné, že ani s tímhle nemá zkušenosti a vyloví z tý změti v misce jeden větší kus jahody+ Bylo to po tý vizy. +uvede na pravou míru, zvedne si misku blíž k braně a strčí jahodu do pusy, i když jsou rozmašírovaný pořád chutnaj dobře a i kdyby ne, stejně by je jedla jen aby mu udělala radost+ Sou moc dobrý. +široce se usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 1:46 am

Aha +tak nějak to nechápe+ Já sem zviklej mít usebe pořád nějakou ženskou. Víš s Dru jsem byl sto let nepřetržitě, takže mi prostě přijde přirozený že z někym sem +malinko našpulí rty+ To mrzout je na tom hůř, ten z nikým nebyl už přes sto let. Když teda nepočítám Buffy... +hořce se ušklíbne i nad svími vzpomínkami+ Sem rád že ti chutnaj lásko +pohladí jí po stehně od kolena zhrnujíc jí ty Angelovi boxerky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 1:53 am

+chvíli nad tím přemýšlí a nějak si to snaží urovnat, ujídajíc jahody, tedy to co z nich zbylo+ Takže.... +koukne na něj od misky trochu ostýchavě+ ....můžu přijít až se mi zase bude stejskat? +zeptá se, na to co je vlastně zač se někdy chová jako děsnej ťuňta, spokojeně pokývá hlavou, když řekne, že je rád, že jí chutnaj, zarazí se, když si uvědomí, že by mu asi taky měla nabídnout+ Chceš taky? +zeptá se, když vezme do ruky další kousek, nechá ho ať jí klidně hladí, jen se lehce pousměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 1:57 am

+Sjede jí rukou na vnitřní stranu stehna, opře si o ni tělo a složí jí hlavu na koleno. Vypadá docela unaveně+ Jasně lásko, já tě nikdy nedomítnu +několikrát jí políbí koleno, načež otevře pusu aby mu tam dala jahodu. Prostě takovej mazlík+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje