od Styx » pon říj 04, 2010 8:12 pm
+rozhodla se, a věří, že správně. Zvedne pomalu hlavu od prstenu a zadívá se Regulusovi zpříma do očí+ Nedá se zapomenout na to, co jsme spolu prožili. Budu si to pamatovat jako jedny z nejkrásnějších okamžiků mého života. Byl jsi moje velká láska +svírá v dlani zásnubní prstýnek+ V Knize osudu je už od mého narození zapsáno, že mě potká osudová láska, kterou budu následovat. A já jsem ji potkala. Dávno před tebou. Náš vztah jen na čas oddálil to, co bylo předurčeno. Byl to osud, že jsi musel odejít. Byl to osud, který mi otevřel oči a ukázal správnou cestu k tomu pravému. A já mu s důvěrou a láskou vložila své srdce do dlaní +chytne prstýnek a chvilku se na něj dívá, jako by se s ním loučila. Pak natáhne ruku a podá jej Regulusovi+ Vracím ti jej. Kromě věrného přátelství, které ti z celého srdce nabízím, nás už nespojují žádné závazky +i když se celou dobu hrdinsky držela, oči se jí nakonec zatřpytí jako hladina jezera při západu slunce+ Omlouvám se, jestli jsem ti ublížila +zašeptá tiše +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)