od Beatrix » úte říj 19, 2010 12:32 pm
Mně ten díl zezačátku moc neseděl, ale jak se to rozjelo, tak se mně líbil moc! Víc než ty předchozí, přišel mně takovej "jako zastara". Takže spokojenost veliká. A Crowley je berušááák! *slint!*
No..ale to sou v podstatě duše z pekla, ne? Takže...běžní duchové sou duše, co neodešly se smrtkou..takže furt duše. To by sedělo. Né, že bych to až tak moc chápala. Ale přišlo mi divný, že by třeba teda nestačilo najít vždycky kosti toho démona...(preventivně by se ukázalo jako ideální vyhrabat všechny hroby a všechno pálit, s jejich frekvencí...) To je jako když ty posedlý zabíjijou místo aby démony zaříkáváním poslali do pekla, přičemž už při prvních dvou větách se démon zastaví. To sice neplatilo na všechny, ale i tak se to dalo aplikovat mnohem víc...
A posednout asi proto, aby měli funkční tělíčko? Jak byl ten kluk duch, tak musel přece trénovat, aby mohl hýbat věcima, tak třeba to po peklu neumijou...netuším..
A líbilo se mně, že to bylo zase vtipný! Třeba ta paní v té bílé košili, a vůbec všecno okolo Crowleyho!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.