Filmový klub - debatní kroužek

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Filmový klub - debatní kroužek

Příspěvekod Beatrix » sob říj 16, 2010 5:54 pm

No jooo! HP bude zachvílu, a já nemám ani na dývku poslední díl co byl! To bych měla rychle někde nahnat, páč si to už vůbec nepamatuju....
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned říj 17, 2010 1:35 pm

lach..já taky ne..já si celkově z 6tky moc nepamatuju...trailer je fajn, ted ještě aby film byl koukatelnej....

heh a SN: Bobbyyyy a Crowley neměli chybu:D já byla mrtvá....:D:D docela se mi líbilo, jak se bráchové jen ozývali občas..to bylo takové hezké připomenutí se, jako Dean volá, jéé:) hm..ale to, že démoni jsou v podstatě duchové, to jsem moc..nepobrala..na co pak potřebují posednout někoho? to přece normální duchové nedělaj...chm..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » úte říj 19, 2010 12:32 pm

Mně ten díl zezačátku moc neseděl, ale jak se to rozjelo, tak se mně líbil moc! Víc než ty předchozí, přišel mně takovej "jako zastara". Takže spokojenost veliká. A Crowley je berušááák! *slint!*
No..ale to sou v podstatě duše z pekla, ne? Takže...běžní duchové sou duše, co neodešly se smrtkou..takže furt duše. To by sedělo. Né, že bych to až tak moc chápala. Ale přišlo mi divný, že by třeba teda nestačilo najít vždycky kosti toho démona...(preventivně by se ukázalo jako ideální vyhrabat všechny hroby a všechno pálit, s jejich frekvencí...) To je jako když ty posedlý zabíjijou místo aby démony zaříkáváním poslali do pekla, přičemž už při prvních dvou větách se démon zastaví. To sice neplatilo na všechny, ale i tak se to dalo aplikovat mnohem víc...
A posednout asi proto, aby měli funkční tělíčko? Jak byl ten kluk duch, tak musel přece trénovat, aby mohl hýbat věcima, tak třeba to po peklu neumijou...netuším..
A líbilo se mně, že to bylo zase vtipný! Třeba ta paní v té bílé košili, a vůbec všecno okolo Crowleyho!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte říj 19, 2010 2:37 pm

no, je to fakt...ono taky ne všechno dodržujou úplně přesně...btw. Tenhle díl režíroval Dean (teda Jensen). Proto tam bráchové moc nebyli:)

a příště to pro změnu bude hodně o Deanovi...a na naše poměry na losu docela..sedící.. :D
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » stř říj 20, 2010 12:52 am

Tak proto to bylo takový zábavnýýý! A taky od té doby myslím na broskvovozázvorový koláááč nebo co to bylo, ale vypadalo to úžasně!

á jé, tak to su napnutá zase jednou!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv říj 21, 2010 12:49 pm

joo..já jsem čuměla...mám z toho docela obavu, ale zas vypadalo to dobře v promu...holt je to trend asi..himl..proč to nemohli nechat ve čtvrtek...člověk aby si ukousal nehty jak čeká na pátek...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » čtv říj 21, 2010 2:58 pm

co na pááátek - sobotu nedělu na titulky ;o)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned úno 06, 2011 4:01 pm

Tak po pauze nový díl SN...vypadá to slibně..po všech těch "andělských peripetiích" to vypadá trochu jako staré SN...a nová linka..chm chm...to jsem zvědavá...A Sammy zpátky při smyslech...juch...ale jít na Bruncvikův mečík v kameni s výbušninou...Deane, Deane... :lol: (ale východoevropský..ts ts...snad středo:))
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 21, 2011 2:49 pm

Tak jsem se konečně dohrabala ke Game of Thrones...udělané je to slušně, akorát já nejsem moc stavěná na tuhle dobu, bo tehdy byli ti lidi takový celí špinaví a hlavně taková zvířata...jediné, kdo mě fakt nadchl, byl Jason Mamoa jako vůdce toho nějakého kmene..Drogo nebo jak to..já být jí, tak bych rozhodně nebrečela, ale skočila mu kolem krku...by asi zíral :pii
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv dub 21, 2011 10:22 pm

Já to bohužel ještě neviděla (ale už snad brzy budu) a hodně se na to těším. Já tyhle historické filmy přímo zbožňuji. Lidi se s ničím tehdy nepárali, není to žádná přeslazená telenovela, ale krutá a drsná realita té doby. A jednu z hlavních rolí hraje můj oblíbený herec Sean Bean. Spousta důvodů vidět Hru o trůny. :D
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kino