Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Amon » ned lis 28, 2010 11:25 pm

+je fakt, že tiragin hrudník musí vypadat v korzetu komicky dost sám o sobě, ale amon to tolerantně přehlídně a docela společensky se na ni usměje a dál se věnuje yohannce+ tak přece nedonesu po ránu nějakej humáč!
tak nemůžeš být furt v lihu...a střízlivění je bohužel mnohdy dost rychlý...
no jo, jenom ta srst ti chybí...+užírá salám a zakusuje to rohlíkem+ s kým teď teda jakože seš?
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » ned lis 28, 2010 11:46 pm

Tir: +cuknou jí koutky+ lovu zdar!

Amon: +veme si nějakou buchtu a šlehačku a žere to ve velkým+ srst.. nestraš, ještě to by mi chybělo +zašklebí se+ s kým? já... chm.. +dá si vííc šlehačky+ s kým bych.. s nikým, no +pokrčí ramínkama+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 12:31 am

Nesežer mi to! +uzme jí lžičku šlehačky+ S nikým? To ti nesežeru, notak syp to! +zvědavě ji sleduje a sežere koláč jako jednohubku+
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 12:50 am

si můžeš přidat, nééé +pokydá šlehačku čokoládou a jí to+ no fakt... s nikým nechodím a kupodivu ani s nikým nespím +pokrčí ramínkama+ a uvažuju o tom, že se ostříhám na krátko a odbarvím na blond ať je změna +zašklebí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 1:52 am

To je všechno co tam bylo..+vzal celou mísu šlehačky a soustrastně na ni kouká+ Měla by sis udělat dovolenou. +nabere šlehačku+ Ham, +dává jí do pusinky jak malýmu dítěti+ Neboj, to se zase spraví, do vánoc se z toho dostaneš.
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 2:19 am

fakt? chm..musijou tu mít zásoby! +pokývá hlavou+ a dám si pak řízek...studenej.. m.. dovolenou? +koukne na něho+ a co tam.. haaam +spapá to+ já vím +pokývá hlavou+ neboj, nemusíš mě utěšovat +mrkne na něho+ sice se to nespravíí, ale nějak to překlepu.. doklepu.. do vánoc.. přes vánoce. už máš nakoupený dárky pro Kleu?
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Tirage » pon lis 29, 2010 3:38 pm

(pf! to je ten pravej, co může zasvěceně komentovat něčí komický zjev! má sám vlastní komičnosti nad hlavu! :P :lol: )

sežere větrníky a začne se nudit, zábava nic moc, účastníci večírku vyspávají asi a ti dva jsou si tam sami pro sebe. všimne si Amonova pobaveného pohledu, nafučí se a zvedne zadek, posbírá pár dobrot, cestou kolem nich jim nějakou maxilžící ubere půl šlehačky, co ještě zbylo (tj. tak desetinu původního množství :lol: ) a s nosem nahoru odkráčí do soukromí i s kořistí. dobré ráno!
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 4:01 pm

Tirage: +tsssch tssch tsch!+ Jo kéž by bylo....+koukne na yohannku, že chudera holka asi přebrala+

yohi: Asi na nás nebyli zas tak připravení...řízek? tys včera neměla? málem nám je sežraly ty žáby tady! +vzorně jí dál dává šlehačku do pusinky a spokojeně ji přitom sleduje+ Není nic hezčího, než ženská se šlehačkou...+pookřeje trošku no+
Utěšovat? Co to jeee? +uzme pro ně tác česnekových a užírá+ Kdyby ses na vánoce nudila, stav se +mrkne na ni+ Nagini bude v dobré náladě, nakoupil sem jí speciální krekry ve tvaru myší. Ráda si s nima hraje.
Pro Kleu? +nakrčí čelo+ No...já...+netypicky amonovitě znervozní+ a co bys tak řekla, že bych pro ni mohl mít ve skříni? +zkusí to hrozně nenápadně z druhé strany+ Schválně, jestli se trefíš!
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » pon lis 29, 2010 4:31 pm

má asi hlad, nooo +uculí se+

žáby? fakt? +podiví se+ já měla řízek bez žab..ale byly famoozní.. jako ty řízky +pokyvuje hlavou a papušká+ zvlášť když je ta šlehačka.. všude, co +uculí se+
Jéé krekry ve tvaru myší! Ta se bude mít! musím nějaký nakoupit pro Lemrušku, to se jí bude líbit.. a vůbec bych Lemrušu měla někdy dotáhnout za naginy, ať si pokecají +nadšeně+ já budu na vánoce asi na mýtince. Musím najít v lese prííma strom! aby mi ho vojáci pak pokáceli+
mhmmmmm +uculí se+ pro Kleu + je jí to jasnýý+ no.. určitěěě tam máš nějakej skvělej parfémek aby ti voněla...a vůbec, ne, ty tam nemáš parfém, ale celou sadu! Parfém, tělový mlíko a sprcháč ve stejné vůni, žejo... a paaak.. pak tam máš prádýlko! +vítězně+ takový to sexy.. kraječky, dírky.. a určitě je černý... a rudýý. A.. pak tam máš něco.. no.. nějakej osobní dárek, takže to tipuju na pěknou noční košilku s tvou fotkou na hrudníčku... nebo nějakej originální hrníček, kam jí necháš něco napsat.. osobního. Tak co, trefila sem se? +ucul od ucha k uchu+ jo a nějaký šperky! na to bych málem zapoměla... prstýnek by byl pěknej...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 29, 2010 4:55 pm

Přesně tak..+a chvílu na ni kouká, jako by si to představoval, pak si dá rači panáka na vzpamatování a jí podá řízeček+

Aby se holky nesežraly... Strom! Kurva ještě strom! To je furt zařizování! Proč to mám mít proboha na starost já?!

Mhmmm...+pozorně ju sleduje a je na něm skoro vidět, jak si to zapisuje do pomyslnýho bločku+ No jo..sadu...to je přesně to co tam mám..ve stejné vůni? No to určitě bude...+dodá rychle+
Prádlo...no já neívm..není to obyčejný? Dávat prádlo....ale tak nevyhodím to, že...
Osobního..mhmmm! +rychle přikyvuje a při představě noční košilky s jeho xichtem, ve tkeré klea dojde do postele se zatváří trochu zděšeně+ Hrnek! Bude tam hrnek! Určitě už aji zabalenej a s mašlou! S nápisem..nějakým...+nakrčí nos, že zaúkoluje prodavačky+
No jistěěě, pak už jenom hodinky s vodotryskem.. Prstýnek?! A...nebude toho moc naráz? Navíc..takovej prstýnek..to už je přece..hodně osobní...možná bych jí ho měl skovat na později?
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince