od yohannka » pon lis 29, 2010 4:31 pm
má asi hlad, nooo +uculí se+
žáby? fakt? +podiví se+ já měla řízek bez žab..ale byly famoozní.. jako ty řízky +pokyvuje hlavou a papušká+ zvlášť když je ta šlehačka.. všude, co +uculí se+
Jéé krekry ve tvaru myší! Ta se bude mít! musím nějaký nakoupit pro Lemrušku, to se jí bude líbit.. a vůbec bych Lemrušu měla někdy dotáhnout za naginy, ať si pokecají +nadšeně+ já budu na vánoce asi na mýtince. Musím najít v lese prííma strom! aby mi ho vojáci pak pokáceli+
mhmmmmm +uculí se+ pro Kleu + je jí to jasnýý+ no.. určitěěě tam máš nějakej skvělej parfémek aby ti voněla...a vůbec, ne, ty tam nemáš parfém, ale celou sadu! Parfém, tělový mlíko a sprcháč ve stejné vůni, žejo... a paaak.. pak tam máš prádýlko! +vítězně+ takový to sexy.. kraječky, dírky.. a určitě je černý... a rudýý. A.. pak tam máš něco.. no.. nějakej osobní dárek, takže to tipuju na pěknou noční košilku s tvou fotkou na hrudníčku... nebo nějakej originální hrníček, kam jí necháš něco napsat.. osobního. Tak co, trefila sem se? +ucul od ucha k uchu+ jo a nějaký šperky! na to bych málem zapoměla... prstýnek by byl pěknej...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -