Druhý pokoj pro hosty

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Druhý pokoj pro hosty

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 12:45 am

+Odloží polštář+ Ale tady nám někdo trucuje, protože prohrál +stáhne si košili a hodí jí stranou, aby byla jejich nahota vyrovnaná+ Přeci nebudeš krčit nosánek +dvěma prsty jí jakoby jde podél páteře a v pravidelných intervalech jí vtiskne na záda mlaskavou pusu+ Udělají se ti na něm vrásky, na čele taky a bude s tebe ježibaba +přitiskne se k jejím zádům hrudníkem a opře si bradu o její rameno+ To bych potom musel napsat baladu o věčně zamračené čarodějce. To bys přeci nechtěla ne? +opusinkuje jí rameno+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 1:49 pm

+přestane krčit nos, protože vrásky teda fakt nechce, a navíc, jak se k ní tiskne je nesmírně příjemné a je na ní vidět jak se jí to líbí, koukne na něj+ Ne, já bych chtěla aby jsi psal o čarodějce, co se usmívá. Ale +uculí se+ Já nemám co chtít. Pamatuješ? Vyhrál jsi a teď já musím udělat co chceš ty. +lehce mu prohrábne vlasy+ Nuže?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 6:39 pm

+Převalí se na záda vedle ní, ale ruku má stále položenou na jejích zádech+ Chci odsud pryč. Chci jít někam kde to žije, jsou tam lidí. Pije se tam dobré pití a jí dobré jídlo v dobré společnosti +políbí jí na tvář+ Je mi s tebou krásně, tak jako mi už dlouho nebylo, potřeboval jsem někoho s kým prostě jen... budu po všem to cestování, jenže +pokrčí rameny+ jenže já prostě nedokážu být.... +mávne rukou+ tady. Já kolem sebe potřebuju lidi, tady mám jen tvou úžasnou společnost a jednoho podivínského sluhu. Víš +přitiskne si k ní+ jsem jako květina jejíž přirozené prostředí je mezi spoustou lidí, nemůžeš mě zavřít do skleníku.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 7:48 pm

Jo! půjdeme pařit! +v očích jí zasvítí+ Právě to byla ta tajná věc, co jsem domlouvala s Rebeccou. A na kterou jsem tě chtěla pozvat, až bude jistý, že bude. Měla by to být první schůze Amorózního kroužku, tenhle pátek (šlo by vážně o ten konkrétní večer). Šlo by o to, že já a Rebecca a ještě jedna moje blízká přítelkyně se sejdeme s takovou menší společností, teda pánskou společností a celý večer se hýří pije a prostě se bavíme. V pozdějších hodinách se to zvrhne a pár lidí někam zmizí do soukromí. Takže jsi zvaný.
No a pak jsem tě chtěla poprosit jestli bys mě doprovodil na jeden velmi významný večer, kde se budou předávat ceny, jak se kdo zasloužil o rozvoj a o zábavu v našem světě a tak. Bude to osmnáctého. Původně jsem chtěla jít s hrabětem, ale ten má radši, když ho v rozletu nikdo neomezuje. Bude to dost nóbl akce. Půjdeš se mnou?
A jestli toho máš pořád málo tak můžem hned vyrazit do hospody, kde je vždycky někdo a po cestě se stavit pro jednoho mího kamaráda, protože on mi vždycky vyčítá, když jdu někam do hospody a jeho sebou nevezmu.
+koukne na něj s úsměvem+

(a dneska jsem šla výjimečně do školy a děsně jsem se tam nudila, takže vzniko tohle: http://img195.imageshack.us/img195/868/marigold.jpg )
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 8:35 pm

U velké Melitelé kdo si a kam si zašantročila mojí nemluvnou Wenai? +spráskne ruce, doslova, ale vesele se usmívá+ Teď hned bych do hospody šel hrozně rád, zejména pokud by šel taky nějakej chlap. Bez urážky má paní +políbí ji ruku+ ale chlap si potřebuje občas porozprávět z jiným chlapem. Však víš o těch.... mužských věcech +mrkne na ni+ Takové snobské večírky sice nejsou vyloženě můj džbánek vína protože se při nich většinou mluví jen o politice, ale pokud by tě moje společnost potěšila a nestydíš se za mě +trochu se ušklíbne+ pak tě doprovodím rád. A to poslední.... tedy prvně zmíněné +zaváhá+ To bych si raději rozmyslel. Jsem velmi svobodomyslný člověk troufám si tvrdit, ale představa že se dělím o jednu ženu z více muži +trochu znejistí+ že se dělím o tebe... to je něco o čem jsem nikdy moc neuvažoval +zase se pousměje, i když malinko nejistě+

( :shoced2* Panečku! To je skvělé. Marigold mi tu málem explodoval jak se pýchou nadouvá. :lol: )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 8:51 pm

Dobře, zavolám Byronovi a sejdem se tam. No jo, vy chlapi a vaše mužské věci. +zavrtí nad tím hlavou+ U nás se teda o politice nemluví ani náhodou. +usměje se+ Takže můžeš jít bez obav. Za tebe se stydět? Za tebe? Ty jsi náhodou ideální společník. Jsi pěknej, takže mi tě budou všichni závidět a navíc básník. Já tě tam nechci předvádět jako na výstavě, ale víš jak to myslím. Bude milé být tam s tebou. +pohladí ho po tváři+ No tak si to rozmysli. Právě o to jde. Že ten večer neplatí žádné svazky, nesvazují tě žádná společenská pravidla a můžeš dělat co chceš. A všechno zůstane za těmi dveřmi. +kreslí mu prstem po hrudi vlnovky a spirály+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 9:07 pm

Říkáš to jako bychom mi muži mluvili jen o bojích, ženách a politice, mi mluvíme třeba i o... ehm... počkej nech mě přemýšlet.... +usilovně se zamyslí+ O farmaření! A o pěstování na poli! +vykřikne po dlouhém přemýšlení+ Dobře, je pravda že o tom se mluví jen za určitých situací, když není úroda a v návaznosti na to že šlechta dost nepřispívá na jídlo aby bylo v zimě, ale stejně +usměje se+ Takže ty se mnou nechceš chlubit?! Jsem dotčen! +naoko uraženě nadzdvihne nos+ Myslel jsem si že si natočím svoje bujné kadeře, vybělím košili a vyžehlím kalhoty, ale když ty takhle. Tak se obleču do režného pytle a na hlavu dám slamák +krátce se zasměje představě+ Já nedbám na společenská pravidla skoro nikdy. Já mám vlastní pravidla a svou čest.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 9:14 pm

Vem si co chceš, čím míň toho budeš mít na sobě tím líp. Aspoň to pude pak rychle dolů. +usmívá se se na něj rošťácky+ Rozmysli si to. Já tě nehodlám do ničeho nutit. +vtiskne mu polibek a začne hledat kalhotky, které zahodil bůh ví kam+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 08, 2010 9:29 pm

+Skloní se a podá jí její kalhoty s nevinným úsměvem+ Víš že u nás většina žen takové věci nenosí? Bez nich je všechno daleko praktičtější +tlachá jako ženská+ My už vyrážíme? +nadšeně vyskočí a jme se hledat svoje kalhoty+ A kam že se vlastně jde? Vaří se tam dobře? Mají tam dobré víno? +těší se do společnosti jako malí kluk, kdyby to nebylo nedůstojné poskakoval by nadšením po pokoji+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 08, 2010 9:32 pm

já je nosit budu, zkoušela jsem to bez nich, ale je to takový... divný. No jo, jdeme, nebo máš ještě něco jiného na práci? Důležitějšího než jít do hospody? +koukne po něm+ Jistěže tam skvěle vaří a mají dobrý víno. Myslíš, že bych tě vzala do nějaké paluše?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz