Jo! půjdeme pařit! +v očích jí zasvítí+ Právě to byla ta tajná věc, co jsem domlouvala s Rebeccou. A na kterou jsem tě chtěla pozvat, až bude jistý, že bude. Měla by to být první schůze Amorózního kroužku, tenhle pátek (šlo by vážně o ten konkrétní večer). Šlo by o to, že já a Rebecca a ještě jedna moje blízká přítelkyně se sejdeme s takovou menší společností, teda pánskou společností a celý večer se hýří pije a prostě se bavíme. V pozdějších hodinách se to zvrhne a pár lidí někam zmizí do soukromí. Takže jsi zvaný.
No a pak jsem tě chtěla poprosit jestli bys mě doprovodil na jeden velmi významný večer, kde se budou předávat ceny, jak se kdo zasloužil o rozvoj a o zábavu v našem světě a tak. Bude to osmnáctého. Původně jsem chtěla jít s hrabětem, ale ten má radši, když ho v rozletu nikdo neomezuje. Bude to dost nóbl akce. Půjdeš se mnou?
A jestli toho máš pořád málo tak můžem hned vyrazit do hospody, kde je vždycky někdo a po cestě se stavit pro jednoho mího kamaráda, protože on mi vždycky vyčítá, když jdu někam do hospody a jeho sebou nevezmu.
+koukne na něj s úsměvem+
(a dneska jsem šla výjimečně do školy a děsně jsem se tam nudila, takže vzniko tohle:
http://img195.imageshack.us/img195/868/marigold.jpg )
Nil mortifii sine lucre.