Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 11:10 pm

+Pustí jí jak řekla+ Ty hloupá krávo. Můžeš mi rozervat srdce na tisíc kousků. Můžeš mě týrat a mučit až ze mě vymačkáš všechnu lidskost co jsem za poslední roky získal společně z duší. Můžeš se třeba i zabít. Nic s toho mě nedonutí tě přestat milovat +vrčí polohlasně+ Dělej si co chceš +dodá už dostatečně hlasitě aby to znělo normálně+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 11:26 pm

+ucouvne zpět pod jeho vrčením. tentorkát jí to zasáhlo mnohem hloubš, než jeho výčitky, ale i tak jakoby zapálila plamínek naděje. pomalu se otočí, když jí řekne, ať si dělá co chce, jakoby byla ztracená, než padne na kolena, postaví kýbl a začne do něj stírat vodu smíchanou s krví. ruce se jí čím dál tím víc třesou, a vodu stírá čím dál tím víc naléhavěji, jak se přestává ovládat. po tvářích jí zase začnou téct slzy, kde kdo by se divil, kde se pořád berou, a přidávají se ke krvi na zemi. snaží se potlačit vzlyk a špinavýma rukama si snaží otřít slzy+ Tohle jsem nechtěla. +zašeptá, když náhle přestane v činosti, hlavu skloněnou k zemi klečící na všechn čtyřech+ Nikdy jsem nechtěla takhle zradit, ublížit, někomu koho... +zmlkne má dojem, že slovo "miluju" by nevyznělo v tuhle chvíli věrohodně+ ... vás. +dokončí potichu+ Přijít o někoho na kom mi záleží tolik jak na nikom jiném. +roztřesně se nadechne+ Co se to děje? +zašeptá, klekne si na paty a obličej schová do dlaní+ Co se to děje, že jsem dokázala propůjčit tělo někomu cizímu?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 11:37 pm

+nechává jí ať stírá podlahu, jen jí mlčky pozoruje, až nad její otázkou pozvedne obočí+ Nic se nestalo, vůbec nic se nestalo lásko. Akorád si úplně stejná děvka jako všechny ostatní. Na tom neni nic moc vyjmečnýho a zajímavího +popojde k pultu o který se opře zády, lokty dá nahoru a koutkem oka koukne na urnu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 11:44 pm

+ve vteřině je u něj a drží ho oběma rukama košili pod krkem+ Děvka z toho má potěšení, netráví ve sprše hodiny snažením ze sebe smýt něco, co smýt nejde. +zavrčí nejdřív tiše, ale s každým slovem se její hlas zvedá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 12:13 am

+Nelekne se, je zvyklí na tvrdší zacházení+ Myslíš? +pozvedne obočí v ironickém oblouku+ Já bych řekl že leckterá se chová stejně +nebrání se ani se nesnaží její ruce odtrhnout+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 12:19 am

+pustí ho, jako by se popálila a ustoupí zpět, tohle zabolelo, ne tolik jako to ostatní, ale přeci jen+ Fajn. +řekne až podivně klidně+ Fajn... tak jsem děvka. +zní to jakoby jí to bylo fuk. všimne si dýky na zemi, která tam zůstala ležet, přejde k ní, sebere jí a tak zvláštně se na ni kouká, kdo ví co se jí honí hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 12:36 am

Jsi. To říkám celou dobu, je dobrý že si to konečně uznala +odpoví chladně, nehledíc na to že jí tím ubližuje. Zamračeně sleduje jak si hraje z dýkou. Anižby si ho všimla k ní přejde a sevře za zápěstí ve kterém dýku drží+ To ať tě ani nenapadne, nebo tě zavru ve sklepě! +zavrčí na ni+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 12:46 am

+otáčí dýku v ruce a lehce si s ní pohrává, myšlenky se jí rozutečou, kupodivu sebou netrhne, když jí sevře zápěstí, i když jí překvapil+ Byl tam takový klid. +zašeptá hledíc na ostří+ Žádná bolest jen tma, ticho a klid.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 12:52 am

+Dlouze, zvláštně se na ni podívá+ Věř mi lásko že vím jak to myslíš. Ještě si pamatuju jakej je to klid nemít duši +sebere jí nůž z ruky+ Nebo jaké je to nemít ani tělo, být někdy... mimo... v prázdnotě +hodí ho k pultu do kterého se zabodne z naprostou lehkostí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv pro 09, 2010 12:58 am

+stočí k němu pohled, když promluví. nebrání se když jí vezme nůž a jen naslouchá jeho hlasu. najednou si tolik přeje, aby jí obejmul, nic víc jen obejmul a držel, ale moc dobře ví, že tohle se nestane. shlédne na špínu na zemi, je skoro uklizená+ Měla bych to dodělat. +řekne tiše z části snad i nepřítomě+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion