Predný vchod

in Scotland - sídlo Memory

Moderátoři: Beatrix, Memory, Chris Devon

Re: Predný vchod

Příspěvekod Memory » ned pro 12, 2010 3:20 pm

Dorazí aj so psami z Mýtinky, celkom oddýchnutá, optimisticky naladená a plná energie. Keď však pred vchodom neuvidí zaparkovaný čierny Hummer, zamračí sa a zmocní sa jej zlá predtucha. Podíde k dverám a skoro šliaptne do krátkeho odkazu v snehu, ktorý už tamer nejde prečítať. Aj pri jej dosť biednej nemčine sa jej to však podarí prečítať. Nechápavo nadvihne obočie. Otvorí dvere a zavolá do chodby. "Kris? Si tu?" Psy tiež vpustí dnu, lebo vonku začína poriadne mrznúť. Z kabátu strasie zopár vločiek, ktoré sa tam zachytili, zavrie dvere a neprestáva volať na brata, i keď nepredpokladá, že keď Hummer nestojí pred domom, tak tu bude.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » ned pro 19, 2010 6:06 pm

+Pořád ještě mlčky zaparkuje před jejím domem, vypne motor a zadívá se na ni.+ Mám se Kristiánovi vyhýbat?
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned pro 19, 2010 6:10 pm

Asi počas cesty aj na chvíľku zaspala, keďže tam bolo také príjemné teplo, no keď sa blížili k domu, zas sa prebrala. Pozrie na Chrisa a chvíľu ho zamyslene pozoruje. "Ja...neviem." povie napokon. "On...nechce, aby som si začínala s niekým, kto robí to čo ty.... ale...ja by som bola najradšej, keby ste sa... spriatelili." to posledné slovo len tak potichu pípne a ako tam tak sedí a veľkými očami naňho prosebne pozerá, vyzerá dosť zraniteľne a aj sa tak teraz cíti.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 3:05 am

+Musí si promnout obličej rukou a tak nějak se koukne z okna, aby získal čas ovládnout svůj obličej, při jejím požadavku má totiž chuť se smát. Ale nechce, aby to vypadalo nějak nepatřičně. Zvlášť, když na něho tak kotěcky kouká. Jen ho vážně baví představa, jak veme Kristiána třeba na golf...né, že by ho on chodil hrát..aspoň ne běžným způsobem.. No ovládne se a vážně se na ni podívá.+ Udělám co bude v mých silách. Hm? +Pohladí ju po tvářičce+ Tvůj bratr je...řekněme, že doufám, že ho Beatrix trochu zpracuje...jinak hrozí lavinový nebezpečí... +neodpustí si ušklíbnutí, ale pravda je, že v principu proti kristiánovi nic nemá...zvlášť ne, pokud mu hlídá šéfovou, ona pak nemá moc času na vymýšlení hovadin+ Tak co, půjdeme dovnitř? +kývne k baráku+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 11:48 am

Prikývne a vďačne naňho pozrie. Keď ju pohladí po tvári, tak mu na ruku vtisne bozk. Má dnes jednoducho akúsi tulivú náladu. "Aj ja v to dúfam." pripustí potichu. "Mhm." prikývne. Odopne si pás a vystúpi z auta. Má na sebe pravdepobone aj kabát, inač by asi v tých mrazoch zamrzla. Počká na Chrisa, chytí sa ho a spoločne vojdú do domu.

(ďalej asi v jej izbe...)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 1:44 pm

Tak budeme doufat spolu. +přikývne, vystoupí, zamkne auto a cestou k domu se rozhlíží důkladně okolo. Ani by se nedivil, kdyby nechal Kristián sestřičku hlídat, a nerad by měl noční bojovku.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Kristián » pon pro 20, 2010 4:25 pm

(To on by rád...ale nejsou lidi...takže musí stačiť tá malá mikrokamera pri vchode a tých niekoľko šteníc v dome)
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon pro 20, 2010 4:29 pm

(Sakra...to asi nebudou přáátelééé..po té večeři určitě ne... Vlastně...Kristiáne, ty šmíráku! (vidím, že máme společný zájmy...))
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon pro 20, 2010 8:45 pm

(No on zrovna v tej dobe riešil iné dôležité veci vo Viedni, tak túto časť povedzme nejak prešvihol;))
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 20, 2010 11:21 pm

(Lach, neříkej, že si to nenahrává...)
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Loch house