Pokoj Maria a Beatrix

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Maria a Beatrix

Příspěvekod Kristián » pon pro 20, 2010 8:35 pm

+Oprie sa o dvere, a celý ten jej telefonát ju pozoruje. Mračí sa stále viac, no nehovorí nič. Keď to típne a začne vyťahovať pištole, pochopí jej pohľad. Je si istý, že Bea uhádla na čo myslel. Po jej vysvetlení sa zatvári nevinne.+ Nič som nepovedal. +pokrúti hlavou. Podíde k nej a zbrane jej vezme, aby si ich mohol prezrieť.+ Smiem? +opýta sa mierne, pritom sa zamračí na telefón.+ Problémy? +pozrie jej do očí. Po vzrušení v tých jeho už neni ani stopa. Skôr ho vystriedala obava.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon pro 20, 2010 10:34 pm

To ani nemusíš...+povzdychne si, protože na něm doslova viděla co si myslí+ Jasně...+podá mu pistole jakoby nic a háže si obsah kabelky zase zpátky+ Mh..jako obvykle..nějakej blbec neumí poslouchat a sou z toho problémy...+položí si kabelku na umyvadlo a zadívá se na něho+ Zachovej mi ji prosímtě použitelnou...+kývne k pistoli+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon pro 20, 2010 10:47 pm

+Pozorne si prezerá obe zbrane, o čosi viac ho samozrejme zaujme Chrisova, ale obe sa zdajú byť veľmi dobré. Podíde k nej a bez slova jej ich podá. Pohladí ju po mokrých vlasoch, zhrnie jej ich na stranu, na župan a zadíva sa jej do očí.+ Bez ohľadu na to, čo si o tom všetkom myslím, nedovolím, aby ťa niekto zabil. +povie rozhodným hlasom a v očiach sa mu mihne tieň.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon pro 20, 2010 11:12 pm

+Cuknou jí koutky a musí se usmát+ To je od tebe vážně moc hezký... +ale říká to mile, sková pistole a natáhne k němu ruku+ Poď zamnou...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pon pro 20, 2010 11:46 pm

Myslím to vážne. +tvári sa pri tom naozaj smrteľne vážne, jeho pohľad však o chvíľu zmäkne, keď k nemu natiahne ruku. Chytí sa jej.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte pro 21, 2010 4:23 am

+Furt se tomu musí trošku usmívat+ Já vím, ale spíš by mě překvapilo, kdybys mi sdělil, že mě zastřelit necháš. +vysvětlí mu proč se culí+ Trochu sobecky věřím, že když na mně někomu záleží, pokusí se mě nepoužít jako štít...+chytne ho za tlapu, stáhne ho vedle sebe na postel a přeleze si mu obkročmo na klín, takže se mu dívá rovnou do očí+ Proč vůbec tak nesnášíš Chrise? +probírá se mu vláskama a dá mu pusinku na nosánek+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte pro 21, 2010 10:40 am

+Nechá sa stiahnuť na postel a pobavene sa pri tom usmieva. Dlaňami jej prejde po stehnách, bokoch, po chrbte zabalenom v župane.+ I keď... +naooko sa hlboko zamyslí, akoby riešil ťažkú dilemu.+ ...je pravda, že to by tie naše hádky vyriešilo.+ pozrie na ňu so šibalským úsmevom. Pritiahne si ju naraz k sebe a vášnivo ju pobozká. Jedna jeho ruka ju pohladí po krčku a skĺzne na rameno, čím trochu župan odhrnie.+ Bola by to otrasná nuda. +usmeje sa jej do pier, keď ju nechá vydýchnuť.+
+Otázka ho trochu zaskočí.+ To nie je pravda, že by som ho neznášal. Môže to byť kľudne správny chlap. +povie po chvíli.+ Len... +rozmýšľa, ako to Bei vysvetliť.+ ...taký ako on si tým, čo robia, vedia narobiť množtvo nepriateľov. A tí nepriatelia potom hľadajú ich slabiny. Nerád by som, aby sa moja sestra stala Chrisovou slabinou. +vážne sa na ňu zahľadí.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte pro 21, 2010 1:25 pm

+obejme ho nohama kolem pasu, takže se na něho natiskne ještě víc a příjemně mu prstíkama ohlazuje zádečka+ Tssch! Na druhou stranu často mívám vestu...+pohladí ho po hrudníčku+ tipuju, že narozdíl od tebe... Já se nehádám! Já..diskutuju...+skoro chytne svatozář+
Mmmh...+tiskne se k němu a polibek mu pěkně opětuje a dost neochotně se od něho odlepí+ S tebou není nikdy nuda...+otře se mu nosánkem o nosánek.+

Říkám to nerada, ale Chris je správnej chlap...sice hovado...ale... +přece jen je jí jasný, že když se nasere, tak si servítky brát nebude..no doufá, že ho Memory nevytočí tak, aby potřebovala nahazovat čelist..by je Kris zabil oba..+ A...nejsem snad v té samé situaci? +podívá se mu do očí+ A ty? +jako že Beu může odkráglovat někdo z jeho minulosti, a jeho zase z Beiné současnosti+ Memory předpokládám tuší, čím se živí...a není hloupá... A on ji zase nenutí, aby s ním byla...aspoň sem si toho nevšimla. Vážně mu na ní záleží. +uhne pohledem a trošku se zamračí+ Možná až moc... +že pak fláká práci+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte pro 21, 2010 8:36 pm

Beatrix! +zastoná zúfalo, keď sa Bea naňho ešte viac natisne.+ To robíš naschvál. +Bea môže cítiť narastajúci tlak v jeho rozkroku.+ Hmm. +župan jej trochu zhrnie aj z druhého ramienka a bez hanby jej nakukne do dekoltu.+ Že tu žiadnu vestu momentálne nevidím. +Uškrnie sa a dá jej na hrudník pusu.+ Zdá sa, že každý z nás má na diskusiu trochu iný názor. +povie, keď na ňu opäť pozrie. Ale tvári sa skôr pobavene. Rukami skĺzne na jej zadoček a trochu jej ho zmačkne.+
+Zamračí sa a zatvári sa o čosi vážnejšie.+ Áno, ty a Memory ste moje slabiny. +prizná.+ Ale ja dúfam, že tí, čo by to chceli zneužiť, sú už po smrti. O mňa sa báť nemusíš. +povie vzápätí rozhodným hlasom. Len tak sa zabiť nenechám a tiež dokonca občas nosím vestu. +kútiky mu mierne cuknú, ale vzápätí si povzdychne.+ Nie, Memory nie je hlúpa a som si istý, že vie, čím sa živí. Možno to ju na ňom aj čiastočne priťahuje. +pokrčí ramená, akože ženy jednoducho nechápe.+ A viem, že jej do toho môžem kecať ako chcem, ale keď si postaví hlavu, nič s tým neurobím...
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř pro 22, 2010 1:09 pm

+Sleze z něho a zaleze si pod duchnu, aby ho zbytečně nerozptylovala.+ V ložnici vestu nenosím...
Vždycky se najde někdo...+mávne rukou+ Zkus mu dát šanci...nakonec...když spolu budete zadobře, můžeš jí být blíž častěji i ty a ochránit ji.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje