od Kristián » úte pro 21, 2010 8:36 pm
Beatrix! +zastoná zúfalo, keď sa Bea naňho ešte viac natisne.+ To robíš naschvál. +Bea môže cítiť narastajúci tlak v jeho rozkroku.+ Hmm. +župan jej trochu zhrnie aj z druhého ramienka a bez hanby jej nakukne do dekoltu.+ Že tu žiadnu vestu momentálne nevidím. +Uškrnie sa a dá jej na hrudník pusu.+ Zdá sa, že každý z nás má na diskusiu trochu iný názor. +povie, keď na ňu opäť pozrie. Ale tvári sa skôr pobavene. Rukami skĺzne na jej zadoček a trochu jej ho zmačkne.+
+Zamračí sa a zatvári sa o čosi vážnejšie.+ Áno, ty a Memory ste moje slabiny. +prizná.+ Ale ja dúfam, že tí, čo by to chceli zneužiť, sú už po smrti. O mňa sa báť nemusíš. +povie vzápätí rozhodným hlasom. Len tak sa zabiť nenechám a tiež dokonca občas nosím vestu. +kútiky mu mierne cuknú, ale vzápätí si povzdychne.+ Nie, Memory nie je hlúpa a som si istý, že vie, čím sa živí. Možno to ju na ňom aj čiastočne priťahuje. +pokrčí ramená, akože ženy jednoducho nechápe.+ A viem, že jej do toho môžem kecať ako chcem, ale keď si postaví hlavu, nič s tým neurobím...
Keby bolo keby...