od Styx » pát led 07, 2011 3:17 pm
+koukne, jak jí zmizí kalhoty, ani je nestačí rozepnout+ Tušila jsem, že si mě budeš rozbalovat, i když jsem myslela, že začneš vrškem +udělá ksichtík+ Všechny mám ráda, každého jiným způsobem... to se bude špatně vybírat +reptá, ale nakonec kapituluje+ Začnu tou úplně nejdůležitější osobou, nejen na Losu, ale i v mém životě. Je to jeden takový vlk samotář +uculí se šibalsky+ Proč? Protože se můžu na něj ve všem stoprocentně spolehnout, důvěřuji mu, ale hlavně... miluji ho +usměje se na něj+ Dále jsou to mí přátelé. Neferet, protože nikdy neodmítne, když potřebuji pomoc. Lanevra, protože mě dokáže vyslechnout a poradit, když mi je nejhůř. Manori, protože díky ní jsme spolu +pak si trochu odkašle a skloní hlavu+ Z mužů mi nejvíc záleží na Tonym... +mrkne po něm koutkem oka+ ...protože je to můj nejlepší přítel a položil by za mne život. Taky na Regulusovi... +opět ten pohled, ale mnohem provinilejší+ ...protože jsme spolu zažili nezapomenutelné okamžiky. Tak... to jsou ti nejdůležitější +pokrčí omluvně rameny+ Chtěl jsi slyšet pravdu...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)