Ložnice v podkroví

Zde sídlí vlkodlak...

Moderátor: Remus Lupin

Re: Ložnice v podkroví

Příspěvekod Styx » úte led 04, 2011 10:57 pm

No ještě abys trpěl +rozesměje se při té myšlence a trochu se posune, aby měl Remus místo a nespadl z postele+ Pojď se ke mně uvelebit +odhrne přikrývku a oba si pod ni vlezou. Pak se k němu přitulí a obejme kolem pasu a chvíli i klidně leží+ Chce se ti už spát? +přeruší ticho, oči má velké jako talíře+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř led 05, 2011 3:45 pm

(lach..čeho se lekla, že je má takové velké..ty oči:D nebo že by Remus přimíchal do jídla houbičky?:D)

*vklouzne pod peřinu a hezky si ji k sobě přitulí a chvíli si jen vychutnává její blízkost..pak se do ticha pousměje* hm..ani ne..co ty?*skloní k ní hlavu* nevypadáš na spánek...*uculí se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř led 05, 2011 5:38 pm

(žeby měla halucinace?:D)

Taky že ne +špitne mu do ouška a tulí se+ Přece tak krásný večer neukončíme tím, že tady usneme jako dva špalky +ramena se jí zachvějí smíchem+ Co bys řekl na nějakou zábavu +vůbec tím nemyslí sex:)+ Například se tě zeptám něco, co mě zajímá a když pravdivě odpovíš, budeš si smět ode mne vzít, co budeš chtít +otírá se mu mazlivě nosem o tvář+ Pak se můžeš ptát ty...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv led 06, 2011 9:00 pm

(noo...třeba..třeba má v jejím podání dvě...hlavy:d))

*rozesměje se, až se rozechvěje celá postel* to by bylo opravdu stylové...jen nás přiložit do krbu...*snaží se to rozdýchat* tak zábavu?*blýskne po ní očima a poslouchá, s čím příjde* hm...to zní..lákavě..a co je to "něco" co si můžu vzít? *zajímá se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv led 06, 2011 10:35 pm

(dvě hlavy, lách, ty má i bez houbiček:))

Do krbu né... hořet přece můžeme i jinak, než v plamenech +ušklíbne se pobaveně+ No, já nevím, co si vezmeš, to musíš vědět ty... cokoliv. Přece nechceš, abych ti napovídala... to má být překvapení i pro mne, co budeš chtít +culí se+ Tak... +lehne si na bok, aby na něj viděla a podepře si hlavu+ Přiznej, kolik žen/mužů jsi měl v této posteli. A nelži... nebo nebudeš mít nárok na výhru +pohrozí prstem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv led 06, 2011 11:20 pm

tak napovídat...nu dobrá, když chceš...*vyslechne otázku a lehce si povzdechne* nezačínáš zrovna..lehce...tady..2 ženy...muže...*udělá dramatickou pauzu* žádného, pokud se nepočítá pes...*cuknou mu koutky* tak co myslíš..pravda nebo lež..?*mrkne na ni*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » čtv led 06, 2011 11:58 pm

Nebudu se přece ptát, cos měl k večeři, to by byla velice lehce vydělaná odměna +culí se. Vyslechne ho a pak mu chvilku hledí do očí a rozebírá jeho odpověď. Předpokládá, že ta první žena je Man. Kdo je ta druhá, vůbec netuší, ale věří tomu, že jí řekl pravdu. Proč by se jinak přiznával ke dvěma ženám, když ona ví jen o jedné+ Dvě ženy? Hm... tak pořád lepší, než jeden muž +ušklíbne se a vynese ortel+ Pravda... +pozvedne obočí v otázce, jestli se trefila a napjatě čeká, co bude jeho odměna+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 07, 2011 12:04 am

to je hezk= poměření...prý lepší než jeden chlap..*uculí se a kývne* jo..přece bych ti nelhal...hm..vezmu si zpátky kalhoty, co máš na sobě...stejně si pod dekou, takže zima ti nebude...*zavlní obočím* hm..a jsem na řadě...kteří lidi jsou tady na LoS pro tebe nejdůležitější a proč? a neříkej, že všichni...*pohrozí ji s úsměvem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát led 07, 2011 3:17 pm

+koukne, jak jí zmizí kalhoty, ani je nestačí rozepnout+ Tušila jsem, že si mě budeš rozbalovat, i když jsem myslela, že začneš vrškem +udělá ksichtík+ Všechny mám ráda, každého jiným způsobem... to se bude špatně vybírat +reptá, ale nakonec kapituluje+ Začnu tou úplně nejdůležitější osobou, nejen na Losu, ale i v mém životě. Je to jeden takový vlk samotář +uculí se šibalsky+ Proč? Protože se můžu na něj ve všem stoprocentně spolehnout, důvěřuji mu, ale hlavně... miluji ho +usměje se na něj+ Dále jsou to mí přátelé. Neferet, protože nikdy neodmítne, když potřebuji pomoc. Lanevra, protože mě dokáže vyslechnout a poradit, když mi je nejhůř. Manori, protože díky ní jsme spolu +pak si trochu odkašle a skloní hlavu+ Z mužů mi nejvíc záleží na Tonym... +mrkne po něm koutkem oka+ ...protože je to můj nejlepší přítel a položil by za mne život. Taky na Regulusovi... +opět ten pohled, ale mnohem provinilejší+ ...protože jsme spolu zažili nezapomenutelné okamžiky. Tak... to jsou ti nejdůležitější +pokrčí omluvně rameny+ Chtěl jsi slyšet pravdu...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát led 07, 2011 4:10 pm

kdybych začal vrškem, tak mě to bude rozptylovat...pod deku řece jen nevidím..*mrkne a počká si, koho bude jmenovat...dámy tak nějak tušil, u Tonyho se trochu ušklíbne, že to čekal, když spolu v podstatě bydlí, že...u Rega mu malinko cukne v tváři, pak si povzdychne tiše, že s tím u se vypořádal, tak by měl být zticha* dobrá...věřím ti..mám, co jsem chtěl...co tedy budeš chtít?*mrkne na ni*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Remus House