od Chris Devon » sob led 22, 2011 1:05 pm
+Natáhne se a dá jí pusinku na čelíčko, sice o Krisovi oficiálně nic neví, ale je z oboru, umí si to domyslet. Navíc...Kris je přece jen docela odhadnutelnej - zvlášť když se spolu prali, tak poznal, že architekt nebude.+ To říkal pravdu. Rodina, na které ti záleží, není dobrá prerekvizita. Nikdy. +dívá se jí do očí a chtěl by ju nějak zbavit toho smutku, ale minulost už nezmění+ Záleží mu na tobě...+ujistí ju, jak jí tiskne pacenku+ Nejrači by mě držel na kilometry daleko od tebe. Vůbec každýho, kdo se k tobě jen přiblíží. Ještě štěstí, že já jsem tak neodbytnej. +usměje se povzbudivě+ O mně? No...moc toho není... +a jestli se budu opakovat, nebo řeknu něco jinak, než dřív, tak se nedivte...+ Jsem klasickej mladší brácha, terorizovala mě starší sestra! +zašklebí se+ Naštěstí sem měl svou partu...se kterou sem prováděl lotroviny dokud mě skoro nevyhodili ze školy. Otec trval na tom, že ze mě musí něco být, tak sem se vyučil elektrikářem a rychle ze školy utekl. No a pak...sem hledal práci a našel ji v jednom klubu...pár měsíců sem jim vážně spravoval vedení a pak sem přešel na úklidový práce. A zbytek už znáš. +donesou jim ty megaporce, že mají každej tác na půl stolu+ áá dobrou chuť! +usměje se na ni+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"