Styx píše:N: +zamračí se jí čelo nad jeho slovy+ Vím, že budete vždycky Nesmrtelný. Ale pokud vím, vy sám... +schválně mu zase začne vykat, když nepřijal její nabídku+ ... jste mě kdysi požádal, abych vám dala jméno. Takže se zase nedurděte vy +odpoví hrdě+ Mrzí mě, že se vám mé oblíbené jméno nelíbí, ale nebudu vymýšlet žádné honosnější +je tvrdohlavá jako beran+
Styx: +dál na ni hledí smířlivě+ Přisuzujete mi emoce které necítím. Hněv, zlost, znechucení... musela byste se hodně snažit abyste v mě tohle vyvolala +mírně pokrčí rameny+ Jen nejsem zvyklí na něco tak obyčejného jako je jméno které jste mi dala. Jsem ješitný muž, zkuste mě změnit.
Samantha Wood píše:Nesmrtelný: +uleví se jí, že není naštvaný a jestli je, tak to skrývá velice dobře+ Jakpak se máš? Copak tě zdrželo? +nechá svou ruku v té jeho, pak se na něj zadívá pozorněji a vyděsí se, když uvidí šrám na jeho tváži+ Co se ti stalo? +mimoděk jí druhá ruka vystřelí k jeho tváři. Pak si to uvědomí, rychle ruku z jeho tváře stáhne a trochu omluvně a nejistě se na něj usměje+
Sam: To ti neprozradím, protože by ses mi smála +odpoví a trochu skloní hlavu, jakoby se styděl. Pak si teatrálně povzdechne+ Zaspal jsem. Když jsem zraněný, bohužel hodně spím... což já vlastně všeobecně +nakloní se k ní+ Jsem hrozně líný člověk +prozradí ji+ Dokazoval jsem si že ještě nejsem tak starý, jak jsem a nějak se mi to vymklo +pousměje se+ Klidně se mé rány dotkni, nebudu tu vyvádět bolestí jako malí kluk a kdo ví... Třeba si čarodějka a máš léčiví dotek.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.