II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 10:01 pm

Sam: +Pokrčí rameni mírně, ale tak že je znát, že mu na tom moc ani nesejde+ Otevřená zlomenina holení kosti. Nic opravdu vážného, ani svaly jsem si moc nepotrhal. Horší je to většinou u žeber, ty špatně drží na místě když se zlomí a vykašlávat kousky uštípaných kostí není nic zábavného +odmlčí se+ Nikdy se muže neptej na jeho zranění z bitev, pokud nechceš znát nechutné podrobnosti. Přinejmenším to platí u mě +dodá z úsměvem+ Ano, i když budeš stará a vrásčitá. Budu s tebou, ve dne i v noci až do posledního okamžiku +mluví naprosto vážně, protože on takoví je+ Pokud mě nepošleš pryč +dodá o něco tišeji+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » pon úno 07, 2011 10:27 pm

Sam: Jsem pro, alespoň rozhýbu pořádně svaly +počká si, až mu Sam udá směr a vyrazí. Plave s radostí z pohybu a brzy ucítí dno pod nohami. Vyleze na pláž a počká si na Sam (když tedy vyhrál, no:)). Stud necítí, jednak muži neberou nahotu tak cudně jako ženy, a jednak se vůbec nemá za co stydět (abys měla představu, tady je jeho obrázek, ten chlap se mi děsně líbí:) http://shechive.files.wordpress.com/201 ... =500&h=656 anebo http://writerpurple15.files.wordpress.c ... 9cf2e4.jpg)+ Taky jsi byla moc dobrá. Plaveš skvěle +pochválí ji uznale a nechá se jí vést po pláži, oba nazí, a obzvlášť teď zalituje, že nevidí+ Je tma, anebo svítí měsíc? +zeptá se zvědavě, tak trochu ho zajímá, jestli je Sam ve výhodě. Když dojdou k šatům, nemá se nikterak k oblékání+ Přiznám se, že moc se mi nechce zase do toho obleku, takhle je mi mnohem příjemněji. Co kdybychom ještě chvíli posedeli jen tak v písku? +natáhne si alespoň boxerky, aby jeho nahota nepřiváděla Sam do rozpaků+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 10:42 pm

N: Neomlouvejte se, chápu to +uklidní ho+ Se Sam? +poprvé padne její jméno. Styx pozvedne obočí+ Proč zrovna s ní? +musí se pousmát+ Tak pokud s věkem člověk získává klid, vás ve vašem věku by nemělo rozčilit už vůbec nic.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 10:48 pm

Nesmrtelný: + trochu sebou při jeho bezbarvém popisu cukne+ No tak tuhle chybu asi už neudělám. Slavnostně se zavazuji, že se tě na podrobnosti už ptát nebudu +prohlásí trochu přehnaně vážným tonem,ale koutky úst jí začnou cukat. Pak náhle zvážní a podívá se mu zpříma do očí+ Známe se přece tak krátce,aby jsi to věděl s jistotou. Já se sama sobě nebudu líbit, až budu stará natožpak tobě +trochu smutně se usměje. Pak se k němu nakloní, aby to co chce říct, slyšel jen on+ Myslím, že v nejbližší době nehrozí, že tě pošlu pryč. Jen nevím jestli ti bude stačit ujištění na nejbližší dobu. Nejsem si totiž jistá ani sama sebou... +konec už jen zamumlá a sklopí oči+

Morsmordre: No ale ty jsi byl lepší. Teď jsou vidět zrovna jen hvězdy, měsíc je schovaný za mraky +popíše mu noc a jeho nechuti k oblečení se zasměje+ No komu by se chtělo, po takové koupely. +blaženě vzdychne nad krásnoou vzpomínkou+ Ale jistě, mě nikdo hledat nebude +usmívá se a s oblečením si hlavu neláme, jelikož ví, že se nemusí stydět+ Jak si na to zvykáš?+ zeptá se náhle a jemně mu vtiskne do ruky brýle, aby pochopil co myslí+ ( jo tak to se ti nedivím, ukaž mi ženskou,která by ho nebrala :lol: )
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 07, 2011 10:50 pm

Becca: +odtáhne se, když vidí její pohled+ Já to beru, krásko. Ale jsem Smrtijed a ti nevěří ani vlastní matce +vysvětlí+ Tak to se budu moc těšit +mrkne na ni a změní téma+ V jakých zbraních se cítíš nejvíc jistá? +vyzvídá+ Abych věděl, v čem se mám pořádně procvičit +ušklíbne se vesele+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Nesmrtelný » pon úno 07, 2011 10:57 pm

Sam: Rozumné rozhodnutí +souhlasí usmívajíc se docela upřímně. Ne tak naučeně, jako jindy. Pak i on zvážní, ale pořád se usmívá. Možná malinko schovývavě, ale ne s posměchem+ Protože jsem bohužel, nebe bohu dík - to záleží na úhlu pohledu, takoví člověk. Dlouho žijící ve své ledové skořápce, nedotknutelný, až přijde někdo, kdo jako jediný se dostane skrz. Proč nebo jak to udělá, to já nevím +přejede jí hřbetem ukazováčku po hraně čelisti, jen krátce, aby to nevypadalo moc nevhodně+ Neříkám ti krásné lži. Zůstal jsem se všemi svými ženami až do jejich posledního okamžiku pokud k tomu svolili +skloní hlavu skoro až na prsa+ Chápu tě. Jsi mladé, ještě malí skřívánek, tak nevíš nic jistě.

Styx: +mírně pokrčí rameny+ To já netuším drhá Styx. Prostě se mi to tak jednou za sto let stane, že absolutně propadnu kouzlu nějaké ženy a pak jsem jí až do její smrti srdcem oddaný. Říkám srdcem +pousměje se+ protože ne vždy mi bylo dovolené být s ní i tělem +přikývne+ Tak vidíte.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » pon úno 07, 2011 11:56 pm

Sam: +ucítí v ruce brýle a automaticky si je dá na nos. Dlouhou chvíli mlčí a pak promluví do ticha+ Nelze si na to zvyknout. Nikdy. Ale musím se s tím naučit žít. Smířit se s tím, že už neuvidím, že už nebudu moct dělat, co jsem dělal rád. Že nebudu moct dokončit své poslání +skloní hlavu+ Že zůstanu do smrti sám... to mě děsí nejvíc +nahmatá její ruku a sevře ji v dlani+ Naštěstí mám pár dobrých přátel, kteří mě neopustí.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 12:10 am

°Usměje se° Já nevím jak chutnají, ale když mě políbíš, tak bych to možná mohla cítit. Víš když se chuť jednohubky smísí s chutí tvých slyn... °Jde na to věděcky, tedy snaží se vědou zakrýt svoje skutečné úmysli° To určitě nejsou, já odsud taky nejsem. Nevím jestli je tu vůbec někdo, kdo by se tu narodil °sleduje tváře okolo°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 12:20 am

+zvedne lehce obočí, jak jí poslouchá a zdá se, že nad tím uvažuje+ Mohli bychom... to zkusit... +navrhne a lehce si zkousne ret, přiblíží se k ní a trošku se natáhne, kvůli sukním, aby jí políbila. líbá nežně a jaksi procítěně+ Tak co? +zeptá se, když se odtáhne a v o čích jí zajiskří+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 12:26 am

°Nechá ji aby ji políbila jen tak něžně° Hmm myslím že to chce hlubší výzkum °zamumlá s nespokojeně a zároveň zamyšleně našpulenými rty. Obejme ji trochu pevněji kolem pasu a přitáhne si Fred k dalšímu polibku. Tentokrát daleko delšímu, intenzivnějšímu a už vůbec ani hodně benevolentní pozorovatel by ho nepovažoval za přátelský°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky