II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » úte úno 08, 2011 8:37 pm

Remus: +rozesměje se z plna hrdla na to jeho špatné odbočení (lach, málem jsem spadla ze židle:D)+ To by se přece nemohlo stát, vlci mají výborný orientační smysl +obejme ho kolem pasu a vzhlíží spolu na město jako na dlani+ Hned jsem si to myslela. Ty patříš do lesa, do přírody, tam jsi doma. A po té zimní procházce +vzpomene si na tu vánoční akci u jeho srubu+ se ti vůbec nedivím. Nemám moc ráda zimu, ale tady by mi to střídání ročních období a hlavně sníh asi chyběly. Je sice příjemné koupat se v únoru v moři a procházet se za teplých nocí, ale vydržela bych to jen na krátkou dobu. Začalo by se mi stýskat po tom našem rozmarném podnebí +ušklíbne se+ Ostatně, kdyby mi u nás mráz už lezl na nervy, můžu se sem přijít kdykoliv na pár dní ohřát, že? +uculí se a pak ji zaujme něco v jeho slovech+ Ty bys chtěl podniknout nějakou objevitelskou cestu? Kam tě to láká? +vyzvídá a pak se nakloní přes zábradlí a podívá se dolů na ty malinkaté lidičky+ Tak co, zahalekáme si jako muezinové? Nebo zavyjeme? +rozesměje se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte úno 08, 2011 8:44 pm

Styx píše:Ares: Jsem šťastná žena +ujistí ho+ Taky mi bylo potěšením zatančit si s vámi. Spousta věcí, které jsem o vás předtím slyšela, byly jen hloupé drby. Ale některé, například, že jste okouzlující a galantní k ženám, nelhala +usměje se na něj+ Ráda jsem vás poznala.

Styx: Skutečně by mě zajímaly ty nepravdivé drby. Mrkne na ni. Ale můžete mi o tom povyprávět někdy jindy, ať máme důvod se opět sejít. Usměje se. Já vás taky. Lehce se ukloní a nechá Styx jejím přátelům.

Zamíří ke dveřím v úmyslu už odejít, když zaslechne pronikavý smích někoho, koho už dávno neviděl. Rozhlédne se a jeho oči spočinou na té ženě, která se víc než přátelsky objímá a líbá....s jinou ženou. Chvíli na ty dvě jenom tak nechápavě hledí, no pak se rozhodne přijít k nim.

Lana: Zdravím tě, krásko. Kdo je tvá okouzlující přítelkyně? šeptne Laně u ucha a oči mu malinko zablýskají.
Ares
Bůh

Příspěvekod André Bourson » úte úno 08, 2011 9:04 pm

Sam: +vyčistí si mysl od tíživých myšlenek, zavře oči a soustředí se jen na její šikovné prsty. Po chvilce je už tak uvolněný, že je v jejích rukou tvárný jako hrnčířská hlína+ Ach, to je velice příjemné +z pootevřených rtů mu unikají tiché steny+ Máš opravdu zázračné ruce. Cítím se mnohem líp, než předtím. Máš nějaké léčitelské vzdělání nebo je to dar z nebes? +trochu se k ní pootočí+ Vlastně... vůbec nevím, co děláš.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Nesmrtelný » úte úno 08, 2011 9:25 pm

Sam: +Pravděpodobně byl, ale on už sám neví, když smích provozoval naposledy asi před třiceti lety :-D+ Také si myslím že je to lákavém, takovým tím nemravným a vzrušujícím způsobem. Nemyslíš? +zeptá se docela významně, kdo by do něj řekl že bude mít podobné narážky. (já ne)+ Rozpovídal? Copak jsem se ti zdál málomluvný? To jsi první která si to myslí, už jsem se setkal z lidmi kteří říkali že moc kecám +zamyslí se nad jejími dotazy+ Tak země většinou záleží na politické situaci a skutečnosti zda-li tam nejsem persona non grata. Samozřejmě Řím a tyhle končiny jsou mému srdci nejbližší +myslí samozřejmě svůj domov+ Oblíbenou knihu, to zase záleží na období, ale já jsem nejspíš schppný přelouskat vše.

Styx: Copak jsem někdy říkal že žiji v celibátu? +zeptá se nevyvedený z míry jejím stále trochu podrážděným tonem+ Řekl jsem že jsem věrný manžel a milenec, pokud však nejsem zadaný, pak jsem jako kterýkoliv jiný muž. Co muž... člověk. Nechci kráčet životem docela sám +vysvětlí jak je jeho zvykem docela obšírně+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » úte úno 08, 2011 9:27 pm

Regulus: Ano, je to jako ráj na zemi, to je pravda. Ale myslím, že na svých cestách po světě jsi takových rájů musel vidět nespočet. Moc by mě zajímaly tvé zážitky z cest. A myslím, že jich musíš mít opravdu hodně. Nechtěl bys mi o nich někdy povídat? +otře si mokrou tvář dlaní+ Nevrátíme se už zpátky?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 9:32 pm

Fred: °zářivě se usměje° Tvoje řešení problému se mi líbí °usoudí. Vzápětí na to strčí Fred do našpulené pusy další jednohubku° Tak ti to říkám teď °zešeptá jí do ucha a líbne na boltec° Sluší ti to °řekne už zase o něco hlasitěji°

Ares: °Překvapeně sebou cukne a sukočí stranou, takže stojí vedle Fred a už ji neobímá. Kdyby nebyl Ares bůh, tak by ho slyšela přijít° Ahoj. Netušila jsem že tady budeš °zalže, bylo jí jasné že nevynechá jedinou příležitost jak prohnat nějakou sukni° To je Fred, tedy Winifred Burkle, ale všichni jí říkají Fred °pousměje se na ni° Fred toho je... Ares.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte úno 08, 2011 9:41 pm

VÁŽENÍ HOSTÉ, PLES SE NÁM NĚJAK PĚKNĚ ROZJEL:) PŘEDPOKLÁDALA JSEM, ŽE BUDE TRVAT TÝDEN, T.J. DO MINULÉ SOBOTY, A PAK JEJ UKONČÍM. ALE JEŠTĚ JE TADY POŘÁD HODNĚ LIDÍ A JÁ VÁM NECHCI KAZIT ZÁBAVU A PROTO JEJ NECHÁVÁM NADÁLE OTEVŘENÝ, DOKUD TADY NEZŮSTANE POSLEDNÍ HOST. HEZKY SE BAVTE DÁL. :Gl*
Styx
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 9:42 pm

Lana: +začne se tiše smát, když jí strčí do pusy další jednohubku+ Hale esti to phehenu bude mi le.... +zahuhlá se smíchem a poslušně žvíká sousto+ Oh... +zrůžoví a polkne sousto+ ...tobě to taky moc sluší. +pousměje se+

Ares: +trhne sebou, když se Lana najednou objeví vedle ní a před ní stojí neznámý muž+ Dobrý večer... +je to slušně vychované děvče+ Ráda vás poznávám. +pousměje se a natáhne k němu ruku, přitom si ho nenápadně podezřívavě prohlíží+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 08, 2011 9:52 pm

Morsmordre: +soustředí se na jeho záda a jen se pousměje, když slyší, jak si to začne užívat+ No léčitelské vzdělání bohužel nemám, to všechno já sama, od přírody +uculí se+ No momentálně si jen užívám života. Ale když jsem žila v Itálii, v podstatě jsem vlastnila vinici a pracovala tam. Mám ráda fyzickou práci, člověk si u ní tak nějak nejvíc odpočine, je to uvolňující. +zamyslí se+ Alespoň tak to vnímám já. Podej mi ruku dozadu, ještě kouknu na svaly, co se upínají na lopatky +řekne a pokračuje v uvolňování jeho svalů+ Copak děláš vlastně ty? Teda co jsi dělal...+opraví se rychle+

Nesmrtelný: +je trochu překvapená jeho narážkami, ale rychle se přizpůsobí+ No jelikož jsem takovou zkušenost ještě neprožila, tak nemůžu posoudit. Ale doufám, že se jí brzo dočkám +uličnicky na něj mrkne+ Málomluvný zrovna ne, ale když jsem tě dnes prvně zahlédla, vypadalo to, že nebudeš mít náladu na to s někým se vybavovat +přizná a pokývá hlavou, když jmenuje Řím, myslela si to+ Tak to jsi můj člověk +rozzáří se+ Já miluji knihy +přizná se bez mučení+ Ale nejoblíbenější asi nemám, jen oblíbené a to je širší okruh děl+usměje se na něj široce+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Ares » úte úno 08, 2011 10:02 pm

(Všechny jste hned podezíravé.... já předci neukoušu, dámy...tedy většinou)

Lana: Opravdu? nadzvedne obočí, protože je mu jasné, že to tušit musela. Dávno jsem tě neviděl. Copak jsi už na mě zapomněla? Prohlídne si Fred s velice zaujatým výrazem.

Fred: Vezme její ruku a dřív než by se mu vycukla ji políbí. Já vás taky, Fred. usměje se, když jí ruku pustí. Můžu vás tak oslovovat?

Takže, jste tu společně? Podívá se opět na Lanu.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Večírky