od Samantha Wood » úte úno 08, 2011 9:52 pm
Morsmordre: +soustředí se na jeho záda a jen se pousměje, když slyší, jak si to začne užívat+ No léčitelské vzdělání bohužel nemám, to všechno já sama, od přírody +uculí se+ No momentálně si jen užívám života. Ale když jsem žila v Itálii, v podstatě jsem vlastnila vinici a pracovala tam. Mám ráda fyzickou práci, člověk si u ní tak nějak nejvíc odpočine, je to uvolňující. +zamyslí se+ Alespoň tak to vnímám já. Podej mi ruku dozadu, ještě kouknu na svaly, co se upínají na lopatky +řekne a pokračuje v uvolňování jeho svalů+ Copak děláš vlastně ty? Teda co jsi dělal...+opraví se rychle+
Nesmrtelný: +je trochu překvapená jeho narážkami, ale rychle se přizpůsobí+ No jelikož jsem takovou zkušenost ještě neprožila, tak nemůžu posoudit. Ale doufám, že se jí brzo dočkám +uličnicky na něj mrkne+ Málomluvný zrovna ne, ale když jsem tě dnes prvně zahlédla, vypadalo to, že nebudeš mít náladu na to s někým se vybavovat +přizná a pokývá hlavou, když jmenuje Řím, myslela si to+ Tak to jsi můj člověk +rozzáří se+ Já miluji knihy +přizná se bez mučení+ Ale nejoblíbenější asi nemám, jen oblíbené a to je širší okruh děl+usměje se na něj široce+
Carpe Diem.