II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Nesmrtelný » úte úno 08, 2011 10:17 pm

Sam: Pak +musí se odmlčet, protože mu trochu poklesne nohy, jak mu v ní projede bolest+ bychom to měli co nejdřív vyzkoušet +dokončí, jakoby se nechumelilo a usměv na jeho tváři dokonce ani nezakolísá+ Byla si tu s tím mladým mužem, který se k tobě dokonale hodí. Nechal jsem se přemoct žárlivostí na kterou nemám právo, ale už jsem se umoudřil a pochopil že se chovám jako nevychovaný mladíček. Zbrkle, neuváženě a nehodně mému postavení +trochu nakloní hlavu na stranu+ A co divadlo? Opera? Balet? Muzikál? Ty se ti také líbí?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 10:22 pm

Ares, Fred, tak nějak kolektivně: °Pokrčí rameny jakoby nic° No tak dobře, tušila jsem že tu budeš. A co? °neláme si s tím hlavu, což jistě Arese nepřekvapuje. Už musí vědět že Lana je tvor neuznávající jeho autorytu, i když se tak tváří° Na tebe se nedá zapomenout, jelikož je tě všude plno °klidně pozoruje jak olíbává Fred ruku, to není zas tak nebezpečné° Už to tak vypadá že jsme °vezme Fred za ruku, laskavě se na ni usměje a pak zase obrátí pohled na Arese° A co ty? Myslím že jsem tě zahládla jak se bavíš se Styx. Měla bych ti asi říct že nemáš šanci, dokonce ani já jsem ji neuhnala. Je absolutně oddaná Remusovi Lupinovi.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 10:30 pm

+pousměje se na Arese, trošku překvapená, že jí ruku líbá, než aby jí jen stiskl+ Jistě, proč ne, všichni mi tak říkají. +usmívá se, na jeho otázku jestli tu jsou s Lanou společně jen přikývne, má dojem, že byla mířena spíše na její společnici, na kterou se usměje a sevře jí pevně, ale jemně dlaň+ Jak moc dobře se vy dva vlastně znáte? +zeptá se a těkne mezi nimi posledem+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 08, 2011 10:34 pm

Nesmrtelný: Beru tě za slovo, já jsem pro+ sice se na něj usměje,ale pozorně ho sleduje, protože za jeho klopítnutí určitě může ta jeho noha+ tak to mi lichotí, že na mě taky někdo žárlí +zasměje se už uvolněněji+ Asi nejradši ,z toho co jsi vyjmenoval, mám muzikál a divadlo. Když byla možnost, snažila jsem se i kulturně žít+ usměje se+ Ale nepohrdnu ani baletem či operou. +pak se zamyslí+ Nejradši z muzikálů mám asi ty co ce zabívají příběhem Johanky z Arku +usmívá se a přemýšlí,kdy naposledy bala takhle venku+ Co ty? Máš nějaké oblíbené nebo je to opět podle doby a nálady?
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » úte úno 08, 2011 10:37 pm

N: Neumím si vás představit v celibátu. To byste asi dost trpěl vzhledem k vašemu věku tolik let bez ženy +ušklíbne se+ Ale nezlobte se, nechce se mi věřit, že byste byl věrný jediné ženě až do její smrti. Přes svůj věk vypadáte mladě a docela... dobře... a nedokážu si vás představit, že žijete s nějakou ženou, například čarodějkou, které je třeba 150 let a sdílíte s ní i lože. Přitom všude kolem vás jsou nástrahy v půvabných mladých ženách. Neříkejte, že budete mít oči jen pro stařenu +dává mu pěkně zabrat+Vysvětlete mi to, prosím vás.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte úno 08, 2011 11:06 pm

Sam: Opravdu ti moje žárlivost přijde imponující? +zeptá se+ Co když jsem ten majetnický typ co dává svou milovanou sledovat? +usměje se+ To byl vtip, zvládnu sledování docela dobře sám a neutratím za tolik peněz +řekne s lehkostí jakoby mluvil o počasí, takže to nejspíš nemyslí vážně+ Tak to už je druhá věc kterou společně můžeme podniknout, návštěva muzikálového či divadelního představení. Možná i tu Johanku z Arku někde hrají. Ale mezi námi +nakloní se k ní+ ta skutečná byla nefalšovaný blázen. Raději jsem se od ní a její politiky držel dál, nechtěl jsem spadnout zase do nějakého svatého tažení +zakroutí hlavou+ Já blaze vzpomínám na divadlo Globe a tamní hry, ale to už je dávno v prachu a troskách.

Styx: Já vám nemám jak dokázat že jsou má slova pravdivá. Musela by jste se tou ženou stát, na což už je je pozdě, protože moje srdce propadlo jiné. Pak +pokývá hlavou+ bych vám mohl ukázat nesčetné množství maleb a fotografií, kde jsem se svými ženami ve všech jejich obdobích. Od mladistvého rozpuku kdy jim bylo třeba sotva patnáct, přes léta jiskrného ženství, k moudrosti středního věku a pak unavenému stáří. Ovšem ani to vám nedokáže že jsem jim byl věrný a miloval je do jejich posledního výdechu. Prostě vám to jen dokáže, že jsem se s nimi jednou za čas nechal zpodobnit.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Ares » úte úno 08, 2011 11:20 pm

Lana: Zdá se, že jsi na mě docela rychle zapomněla. V jeho hlase je cítit lehká výčitka. A našla sis za mě celkem okouzlující náhradu. Ještě jednou sjede Fred pohledem, že by se nejedna žena začala červenat. Já? otočí se za sebe a podívá se na Styx, pak se opět koukne na Lanu s mírným úsměvem na tváři. Proč si myslíš, že chci každou ženu, se kterou se bavím, dostat do postele? zadívá se na ni pronikavým pohledem.

Fred: Jak dobře? zeptá se téměř překvapeně. Lana vám o nás nic neřekla?
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » úte úno 08, 2011 11:39 pm

°Nakrčí čelo° Nezapoměla jsem na tebe, to spíše ty na mě. Máš hodně zábavi s jinými ženami, což by mi tak nevadilo, kdyby ses víc dělil. Poslal mi třeba jednou za čas sovu. Hmm četl si "Valmota"? Román v dopisech. Nebo viděl Nebezpečné známosti? °zasní se° To by byl pro mě ideální vstah s tebou °řekne přesvědčeně° A nehceš? °povytáhne obočí° Párkrát jsme spolu spali, ani se mi neobtěžoval koupit kytku °uvede na pravou míru jejich vstah podle jejího náhledu na věc a majetnicky si obejme Fred kolem pasu°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » úte úno 08, 2011 11:46 pm

Nesmrtelný: No myslím, že trocha žárlivosti,rozuměj v přiměřené míře, do vztahu určitě patří +vysvětluje diplomaticky+ Já si myslím, že to sledování není tvůj případ +usměje se, protože takové absurditě nevěří+ Víš co? Připíšu si to na seznam věcí, co spolu určitě musíme podniknout +rozverně se směje a spiklenecky na něj mrkne. Zpozorní,když se k ní nakloní a pak se rozesměje+ Tak blázen...no každý je svým způsobem blázen, nemyslíš? Co kdyby jsme si šli na chvíli sednout, nerada bych tu tvojí nohu přetěžovala. A taky musím dát odpočinout svým nohám, na podpatky nejsem zvyklá +mile se usmívá+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Winifred Burkle » úte úno 08, 2011 11:56 pm

+trošku mezi těmi dvěmi těká očima, než se rozhodne, že je to dosti hloupé a místo toho zaměří svůj zrak na jednohubku na talíří a částečně předstírá, že si na ní něco zaujalo+ Aha, tak... +zvedne hlavu a o něco pozorněji si Arese prohlédne, chtě nechtě musí uznat, že je to kus chlapa, ale na hlas by to asi jen tak neřekla, shledne na ruku, která jí objímá kolem pasu a lehce zvedne obočí, trošku jí pobouří, že si Lana nejspíš myslí, že by s oním mužem chtěla odejít, ale rozhodne se to nekomentovat a opět skloní hlavu k talířku v ruce, ale po očku ty dva sleduje a poslouchá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky