II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » stř úno 09, 2011 8:08 pm

Prolejzá to tam celé a všude čenichá, jestli se někde neschyluje k nějakému průseru.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Nesmrtelný » stř úno 09, 2011 8:20 pm

Sam: Oh ano starost. Jen kdyby mě za to naposledy nestřelili do... hýžďového svalu +nebude přeci říkat před dámou něco sprostého+ Problém je že nevím, zda-li tady ve městě je vůbec nějaké divadlo, koncertní sál nebo alespoň potulní kejklíři pod širým nebem +decentně smočí rty ve sklence+ Ano, měla by si dbát na svou pověst, když jsi sem teprve přišla +nakloní se k ní důvěrně blízko+ Víš že ubrusy jsou tu až k zemi? +řekne a zase odkloní. Rozhodně tím nemyslel nic nemravného co by se dalo pod ubrusy dělat+

(Já se omlouvám, ale myslím že N. se zbláznil. :lol: )
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř úno 09, 2011 8:26 pm

Ares: °ošije se° Není oč bych se dělila °zamumla a významně koukne na Fred, která se taky ještě nepodělila o nic zajímavého° Nepovídej? A kohopak sleduješ tentokrát? °rozhlédne se kolem hledaje po kom Ares prahne tentokrát° Dobře, tak jednu kytku si mi poslal. Už uschla °odvětí smířlivě, až tedy na ten konec no...°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř úno 09, 2011 10:09 pm

Lana: Jak to, že není oč. Vypadaly jste docela důvěrně. Nenápadně koukne na Fred. Nemusíš všechno vědět. ušklíbne se pobaveně, no i tak mu pohled na chvíli nenápadně zaletí k Becce. Tu kytku sis nemusela odkládat. Pokroutí hlavou. Ale možná bych ti mohl ještě nějakou poslat. usměje se, no vzápětí se zamračí. I když si mě, jak se zdá, vyměnila.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » stř úno 09, 2011 10:47 pm

Nesmrtelný píše:Styx: Já vám nemám jak dokázat že jsou má slova pravdivá. Musela by jste se tou ženou stát, na což už je je pozdě, protože moje srdce propadlo jiné. Pak +pokývá hlavou+ bych vám mohl ukázat nesčetné množství maleb a fotografií, kde jsem se svými ženami ve všech jejich obdobích. Od mladistvého rozpuku kdy jim bylo třeba sotva patnáct, přes léta jiskrného ženství, k moudrosti středního věku a pak unavenému stáří. Ovšem ani to vám nedokáže že jsem jim byl věrný a miloval je do jejich posledního výdechu. Prostě vám to jen dokáže, že jsem se s nimi jednou za čas nechal zpodobnit.

I kdybych se tou ženou stala, trvalo by desítky let, abyste mi dokázal, že nelžete. A to bych na ten náš malý spor už dávno zapomněla +ušklíbne se+ Dobře, necháme toho +řekne konečně smířlivě, ale její výraz svědčí o tom, že si o tom pořád myslí své+ Kde se teď vůbec zdržujete, kde máte teď svůj domov? Že bych se někdy přišla podívat na ty malby a sbírku vašich fotografií +uculí se provokativně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř úno 09, 2011 11:02 pm

Samantha Wood píše:Morsmordre: Tak tu fyzickou práci máme společnou, ale já neměla tak zajímavou, nebezpečnou a akční práci. +zasměje se+ No na vinici je mnohem klidněji, tak se ti moc stát nemůže, je to uklidňující. ale změna je život. +když mluví, pozná, že se zase zeptala na špatnou věc a aniž by si to uvědomila, místo masírování přejde do pohlazení, jak se ho podvědomě snaží utěšit+ No tak co se stalo, to se stalo, je čas jít dál a jak už jsem říkala otvírají se ti jiné možnosti. takové na které by jsi dřív ani nepomyslel +uvědomí si co dělá, trochu se lekne a dokončí masáž+ Tak teď by jsi měl mít na chvíli pokoj od bolavých zad + přesune se zase vedle něj a jen tiše sedí a pozoruje oblohu+

+zavře oči a nechá se hladit, je mu to docela příjemné (zapomněla jsem říct, že má přes celá záda tetování Bafometa, to totiž nelze přehlédnout:))+ Jdu dál, nevzdávám se. A nesnesu lítost +ohradí se a pak si protáhne celou horní část těla, že to vypadá, jako kdyby se vytetovaný démon na zádech rozhýbal a ožil+ Zdá se, že to pomohlo, cítím se mnohem líp... díky +usměje se a chytne ji za ruku+ Slyšel jsem o lidech, kteří dotekem dlaní zázračně léčili lidi. Možná je to i tvůj případ +položí si její ruce na obě oči+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř úno 09, 2011 11:05 pm

Tony Dolohov píše:Becca: Katany? Tak ty mě bůhvíjak neokouzlily, i když v mé sbírke by se nějaká našla. Ale byl to spíše dárek, než abych si ji pořizoval sám. Mám ji jvystavenou ve vitríně, ani s ní necvičím. Propadl jsem evropským středověkým zbraním, mečům, šavlím a hlavně krátkým zbraním. Dýky a nože, ty mě přímo fascinují. Rád bojuji hodně zblízka. Trénuji hlavně s meči +naposled potáhne a pak típne doutník do popelníku a vydechne poslední zbytky kouře z plic+ Tedy... nevím, krásko, jak se shodneme ve zbraních +ušklíbne se+

No já se středověkým mečům pokud možno vyhýbám, a to proto, že s nimi vypadám...zvláštně, hodně kulantně řečeno. Není se co divit, když většina je delší než já. Zasměje se. Ale samozřejmě když není zbytí, poradím si i s nimi. Ale dýky a nože...v tom se shodnem určitě. Usměje se. I když je pravda, že jsem trochu zhýčkaná střelnými zbraněmi a už si moc nepotrpím na "ruční práci". Tu mám spíš už vyhrazenou pro opravdu velmi osobní...přístup. Usměje se docela nehezky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » čtv úno 10, 2011 12:20 pm

Styx píše:Remus: +trochu zvážní, když Remus začne o služební cestě+ Jo, to chápu, chceš zvěř sledovat v jejich přirozeném teritoriu, pozorovat jejich zvyky, jak se chovají mimo zajetí, abys mohl těm svým svěřencům poskytnout to nejlepší prostředí. Je vidět, že máš ta svá zvířata rád +kouká zaujatě na hvězdy, aby zamaskovala smutek a obavy ve tváři+ A... kdy odcházíš... na dlouho? +vyzvídá nenápadně a ze zamyšlení ji vytrhne Remusovo zavytí. Trochu se cukne, ale pak se hlasitě rozesměje a chmury z tváře ji jako kouzlem zmizí+ To bylo přímo ukázkové +pochválí ho nadšeně a nakloní se přes zábradlí+ Podívej se na ty vyděšené lidi tam dole
+rozesměje se, když vidí, jak dole všichni vylekaně zvedají hlavy nahoru a zjišťují, co to bylo a odkud to přišlo+

Proto to dělám...*přikývne* nevím přesně..vlastně je to jen nápad, nějak nebyl čas ho blíž realizovat...třeba by sis pak taky mohla udělat..malý výlet...*napadne ho a pozoruje zmatené hemžení dole* by mě zajímalo, co si asi myslí, jestli jim muezina sežral vlk...*culí se* no tak..zahalekej si taky...*pobízí ji vesele*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Samantha Wood » čtv úno 10, 2011 3:11 pm

Nesmrtelný: +začne se smát,když jí lehce líčí jeho zkušenost+ No tak to musela mít dotyčná opravdu žárlivého partnera +pořád se usmívá+No tak v tomhle ti neporadím, taky nevím. +pokrčí rameny a napije se. Při jeho dalších slovech se zakucká a zvědavě si ho prohlíží. Takového ho totiž nezná. Rychle se vzpamatuje a upřeně ho pozoruje+ No všimla jsem si toho, ale až do teď jsem to mu nepřikládala velkou váhu +v očích jí zajiskří a pod stolem ho trochu nesměle chytí za ruku. Spiklenecky na něj mrkne+

(No tak trochu zvláštně se opravdu chová :lol: ale třeba jen potřeboval někoho s kým by se tak ztřeštěně mohl chovat)

Morsmordre: +pozoruje ho jak se protahuje jako nějaká velká kočkovitá šelma+ Ráda pomůžu, když můžu. A navíc jsem ti trochu chtěla zvednout náladu, tak jsem si dala záležet +usmívá se a přemýšlí co chce udělat, když jí chytí za ruku+ No nechci ti brát naději,ale myslím že až tak daleko moje schopnosti nesahají +řekne trochu posmutněle s rukama na jeho víčkách. Jemně se jich dotkne a pak ruce ztáhne+ Už jsem se ti chlubila s tím, že mám na těle taky menší ozdůbku? Napadlo mě to ,když jsem viděla to tvoje tetování.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » čtv úno 10, 2011 4:41 pm

+tvář se jí v mžiku vyjasní+ Ty bys mě vážně vzal sebou na cesty? +nadšeně ho obejme kolem krku a překypuje radostí+ Moc ráda půjdu s tebou do neznáma, láká mě to dobrodružství a poznání. Ale hlavně budu s tebou a budu vědět, že se mi z cest vrátíš, a v pořádku +vtiskne mu na rty vroucný polibek+ Héj, ty mě provokuješ! Není ještě brzy na svolávání k ranní modlitbě? +otočí se k východu, kde se černá obloha začíná pomalinku rozjasňovat+ No... možná už je nejvyšší čas, za chvíli vyjde slunce +ušklíbne se potutelně, o krok od něj ustoupí, zhluboka se nadechne a zahaleká do ticha noci+ Ašhadu an láá ilááha all I-lááh Wa akadu anna Muhammadan rasúúlu I-lááh +dlouze protahuje samohlásky jako pravý muezin a když skončí, koukne s omluvným úsměvem na Remuse+ Naučil mě to jeden muslim. Znamená to: Vyznávám, že není boha kromě Alláha, vyznávám, že Muhammad je jeho posel. Ne, že bych ho já vyznávala +ušklíbne se A pak se podívá zvědavě dolů+ Ehm... neměli bychom rychle utéct? Muslimové se začínají hrnout do mešity +culí se jako ten půlměsíc na obloze+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky