Moderátor: Styx
Nesmrtelný píše:Styx: Já vám nemám jak dokázat že jsou má slova pravdivá. Musela by jste se tou ženou stát, na což už je je pozdě, protože moje srdce propadlo jiné. Pak +pokývá hlavou+ bych vám mohl ukázat nesčetné množství maleb a fotografií, kde jsem se svými ženami ve všech jejich obdobích. Od mladistvého rozpuku kdy jim bylo třeba sotva patnáct, přes léta jiskrného ženství, k moudrosti středního věku a pak unavenému stáří. Ovšem ani to vám nedokáže že jsem jim byl věrný a miloval je do jejich posledního výdechu. Prostě vám to jen dokáže, že jsem se s nimi jednou za čas nechal zpodobnit.
Samantha Wood píše:Morsmordre: Tak tu fyzickou práci máme společnou, ale já neměla tak zajímavou, nebezpečnou a akční práci. +zasměje se+ No na vinici je mnohem klidněji, tak se ti moc stát nemůže, je to uklidňující. ale změna je život. +když mluví, pozná, že se zase zeptala na špatnou věc a aniž by si to uvědomila, místo masírování přejde do pohlazení, jak se ho podvědomě snaží utěšit+ No tak co se stalo, to se stalo, je čas jít dál a jak už jsem říkala otvírají se ti jiné možnosti. takové na které by jsi dřív ani nepomyslel +uvědomí si co dělá, trochu se lekne a dokončí masáž+ Tak teď by jsi měl mít na chvíli pokoj od bolavých zad + přesune se zase vedle něj a jen tiše sedí a pozoruje oblohu+
Tony Dolohov píše:Becca: Katany? Tak ty mě bůhvíjak neokouzlily, i když v mé sbírke by se nějaká našla. Ale byl to spíše dárek, než abych si ji pořizoval sám. Mám ji jvystavenou ve vitríně, ani s ní necvičím. Propadl jsem evropským středověkým zbraním, mečům, šavlím a hlavně krátkým zbraním. Dýky a nože, ty mě přímo fascinují. Rád bojuji hodně zblízka. Trénuji hlavně s meči +naposled potáhne a pak típne doutník do popelníku a vydechne poslední zbytky kouře z plic+ Tedy... nevím, krásko, jak se shodneme ve zbraních +ušklíbne se+
Styx píše:Remus: +trochu zvážní, když Remus začne o služební cestě+ Jo, to chápu, chceš zvěř sledovat v jejich přirozeném teritoriu, pozorovat jejich zvyky, jak se chovají mimo zajetí, abys mohl těm svým svěřencům poskytnout to nejlepší prostředí. Je vidět, že máš ta svá zvířata rád +kouká zaujatě na hvězdy, aby zamaskovala smutek a obavy ve tváři+ A... kdy odcházíš... na dlouho? +vyzvídá nenápadně a ze zamyšlení ji vytrhne Remusovo zavytí. Trochu se cukne, ale pak se hlasitě rozesměje a chmury z tváře ji jako kouzlem zmizí+ To bylo přímo ukázkové +pochválí ho nadšeně a nakloní se přes zábradlí+ Podívej se na ty vyděšené lidi tam dole
+rozesměje se, když vidí, jak dole všichni vylekaně zvedají hlavy nahoru a zjišťují, co to bylo a odkud to přišlo+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků