Angel píše:+Nechá je jít první, když se k sobě tak mají, on je pořád ještě "uražený" tak to přes všechno co se mezi ním a Nef už stalo, dává stále najevo+ Dobrý večer +zamračí se nad vší tou zelenou kolem a infantilní výzdobou+ To víš Angláne, my Irové se umíme lépe bavit a nemáme frigidní ženy +vrátí mu to obratem, když už chce hrát takhle+
Neferet píše:+jen nad jejich pošťuchováním obrátí oči a pousměje se, musí si přiznat, že ač to jde někdy na nervy, těch pár měsíců co byl Angel pryč jí zrovna to jejich pošťuchování chybělo+ Už zase začínáte? +skoro se na ně vesele zazubí, má nějakou dobrou náladu+ Nesousedí spolu náhodou Irsko a Anglie? +zeptá se zamyšleně, ten jejich zeměpis jí někdy dává trošku zabrat+
Spike píše:+Ofrní se+ Myslíš si že mě urazíš když se budeš navážet do mého rodného hnoje co? +odfrkne si+ Náhodou nemám angličany nijak v lásce, ale moc dobře vím co udělali pro irsko +jen mávne rukou, když se začne Angel nafukovat jako krocan+ Bez nás byste ještě dnes jezdili na vozech a orali pomocí koní. Civilizovali jsme vás.
Eillen píše:Angel, Spike: Jsem ráda, že jste přišli [i]políbí je na oba na tvář. Pak se podívá na Angela, který na sobě nemá nic zeleného. Angele, podmínka byla zelené oblečení. A já jsem ochotná tě tu svlékat vrstvu po vrstvě, dokud nějaké neuvidím. má provokativní jiskřičky v očích.
Arwen píše:vejde dovnitř a začne si to tam prohlížet Páni pěkné to tu máte řekne jen tak do prázdna a odloží si kabát. když zahlídne hostitelku zamíří k ní Dobrý den, já jsem Arwen Undómiel s úsměvem jí podá ruku a do druhé jí vtiskne zelenou brož ve travu trojlístku Velice děkuji za pozvání, mám tenhle svátek moc ráda, ale nikdy jsem ho pořádně neoslavila a teď se naskytla příležitost. Ještě jednou děkuji znovu se usměje a začne se rozlížet po ostatních hostech jestli nezahlédne někoho známého
Mys: najde ji u jednoho stolu a tak si přisedne Ahoj Mys, to jsem ráda, že jsem tě tu našla už začíná být celkem plno řekne, vezme si půllitr a natočí si zelené pivo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků