Čajovna

Re: Čajovna

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob bře 19, 2011 8:33 pm

Memory: uvidí známou tvář a hned k ní zamíří. Ahoj Mem! Jak se máš? zeširoka se usměje.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » sob bře 19, 2011 9:48 pm

Angel píše:+Nechá je jít první, když se k sobě tak mají, on je pořád ještě "uražený" tak to přes všechno co se mezi ním a Nef už stalo, dává stále najevo+ Dobrý večer +zamračí se nad vší tou zelenou kolem a infantilní výzdobou+ To víš Angláne, my Irové se umíme lépe bavit a nemáme frigidní ženy +vrátí mu to obratem, když už chce hrát takhle+

+Ofrní se+ Myslíš si že mě urazíš když se budeš navážet do mého rodného hnoje co? +odfrkne si+ Náhodou nemám angličany nijak v lásce, ale moc dobře vím co udělali pro irsko +jen mávne rukou, když se začne Angel nafukovat jako krocan+ Bez nás byste ještě dnes jezdili na vozech a orali pomocí koní. Civilizovali jsme vás.

Neferet píše:+jen nad jejich pošťuchováním obrátí oči a pousměje se, musí si přiznat, že ač to jde někdy na nervy, těch pár měsíců co byl Angel pryč jí zrovna to jejich pošťuchování chybělo+ Už zase začínáte? +skoro se na ně vesele zazubí, má nějakou dobrou náladu+ Nesousedí spolu náhodou Irsko a Anglie? +zeptá se zamyšleně, ten jejich zeměpis jí někdy dává trošku zabrat+

+Vykozlí naprosto nevynnný výraz člověka který netuší o čem Nef mljuví+ My nic neděláme, jen konverzujeme +usměje se, aby dodal svýms lovům váhu+ Jo zalo, souseděj. Teda skoro, je mezi nima záliv.. Prostě kousek moře +snaží se to vyjádřit gestikulací, ale moc mu to nejde+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob bře 19, 2011 9:53 pm

Spike píše:+Ofrní se+ Myslíš si že mě urazíš když se budeš navážet do mého rodného hnoje co? +odfrkne si+ Náhodou nemám angličany nijak v lásce, ale moc dobře vím co udělali pro irsko +jen mávne rukou, když se začne Angel nafukovat jako krocan+ Bez nás byste ještě dnes jezdili na vozech a orali pomocí koní. Civilizovali jsme vás.

+Je trochu neschopen slov. Už je to hodně dlouho co byl v anglii a musel se setkávat s podobnými scestnými názory+ Vy byste bez nás umřeli hlady +odpoví klidně+ A jestli budeš urážet můj národ, tak ti zpřerážím hnáty, nacpu tě do barelu a hodím do moře +rozvine teorii o tom co mu provede+

Eillen píše:Angel, Spike: Jsem ráda, že jste přišli [i]políbí je na oba na tvář. Pak se podívá na Angela, který na sobě nemá nic zeleného. Angele, podmínka byla zelené oblečení. A já jsem ochotná tě tu svlékat vrstvu po vrstvě, dokud nějaké neuvidím. má provokativní jiskřičky v očích.

+Stáhne se jak ho překvapí její nenadálá důvěrnost, nemá rád náhlé doteky, objímání a líbání na přivítanou. Zamračí se+ Mám zelené ponožky +informuje ji, ovšem nezdá se že by se nějak hrnul do ukazování+ Navíc netuším proč mají lidí Irsko spjaté se zelenou. Mě otec učil, abych tam kde je moc zeleno nelezl, jinak se utopím v močálu +zamračí se a povzdechne si+ Já vím Patriky... +nezdá se že by s toho svátku byl kdovíjak na větvi+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob bře 19, 2011 10:02 pm

Eillen: Jo koukám, koukám. +usmívá se, když jí objímá a mává na nové příchozí+

Spike: No jistě, jenom vaše normální denní dávka konverzace. +usměje se nad tím a trošku zakroutí hlavou+ Jo, jasně, záliv. +pokyvuje hlavou a matně si vzpomíná co o tom kdy mohla číst+ Stejně pořád nechápu, proč se Irové a Angličani nemají v lásce.

Angel: +snaží se tvářit vážně, když mluví s Eillen o zeleném oblečení, co má mít na sobě, ale moc jí to nejde+ Hmn.. a kolikrát ses v nich topil? +zajímá se, jelikož jí napadne, že děcka dělají vždycky to, co se jim zakáže, holt zakázané ovoce nejvíce chutná+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned bře 20, 2011 12:02 am

Eillen: Ja teba tiež. +hneď sa chytí tykania. Usmeje sa, no zavrtí hlavou.+ Žaiľ musím odmietnuť,som tu autom, ale Memory si určite dá. +uškrnie sa na sestru.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Memory » ned bře 20, 2011 12:24 am

Eillen: "Nemáš zač." mrkne na ňu. "Hovorila som si, že by sa to k danej téme mohlo hodiť. Som rada, že sa ti páčia." A naozaj vyzerá, že ju potešilo, že sa jej páčia. "Tak.." rozhliadne sa naokolo. "Oslava ku dňu sv. Patrika. Prečo?" zaujíma sa.

Mys: "Ahoj Mysick." usmeje sa a ňu potešene. "Dávno sme sa nevideli. Dobre. Čo ty?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned bře 20, 2011 9:18 am

Angel: Protože máme nádhernou zelenou zemi. řekne klidně s úsměvem na tváři. Ani jí nerozhodilo, jak se napjal, když mu dala pusu. A protože obsluha absolutně netuší, že má co do činění s upírem, tak jen splní svoji povinnost a když kolem prochází, přistane Angelovi na hlavě zelený klobouk.

Manori: Bohužel novinek moc není. Snad jediná a to, že teď mezi Aldormou asi budeme cestovat častěji. Jen doufám, že tam nezůstaneme na moc dlouho. Vlastně tam jedeme hned po téhle akci. pokrčí lehce rameny. Ale pokud bys nás tam chtěla navštívit, tak se někdy můžeme domluvit. Vůbec to nebude problém.

Nef: Tak lepší, než kdybychom tu byly jenom my dvě. usmívá se Běžte si zabrat nějaký stůl, dokud je volno. navrhne jim

Kristián: Tedy, dobrovolně se nahlásit jako řidič. To tě lituji. usměje se a kývne na obsluhu, která mu přinese několik džusů. Na výběr má mátový, kiwi a zelené jablko

Memory: Ono se to moc neví, ale mé kořeny jsou z Irska. vysvětlí A co by to bylo za oslavu, kdybych na ní nepozvala své přátele. přiťukne si s ní

Kapela dohrála první písničku a začne hned hrát další

I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned bře 20, 2011 12:55 pm

Mem: Dobře, díky. od jejich posledního setkání vypadá mnohem lépe. Neposadíme se někam?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned bře 20, 2011 1:00 pm

Arwen píše:vejde dovnitř a začne si to tam prohlížet Páni pěkné to tu máte řekne jen tak do prázdna a odloží si kabát. když zahlídne hostitelku zamíří k ní Dobrý den, já jsem Arwen Undómiel s úsměvem jí podá ruku a do druhé jí vtiskne zelenou brož ve travu trojlístku Velice děkuji za pozvání, mám tenhle svátek moc ráda, ale nikdy jsem ho pořádně neoslavila a teď se naskytla příležitost. Ještě jednou děkuji znovu se usměje a začne se rozlížet po ostatních hostech jestli nezahlédne někoho známého

Mys: najde ji u jednoho stolu a tak si přisedne Ahoj Mys, to jsem ráda, že jsem tě tu našla už začíná být celkem plno řekne, vezme si půllitr a natočí si zelené pivo

(sorry) Ahoj. A to jsem doufala, že v zelené splynu s okolím. usměje se na ni. Čím víc, tím líp.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » ned bře 20, 2011 8:59 pm

Angel: +pozvedne oči k neby+ Jdi si radši skočit do kola +trochu se zarazí jak si skutečně představuje tancujícího Angela, načež se rozesměje na celé kolo+ Bohové! Teď jsem si to fakt představil! No neskutečný! +skoro s toho smíchy brečí, chudáček. Hned to musí jít zapít pivem. Zatím co si ho natáčí jeden z obsluhy narazí Angelovi na hlavu klobouk, takže když se Spike otočí zpět, znovu umře smíchy+ Pudlíčku! +sípe a zoufale gestikuluje směrem k druhému upírovi+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na čajovna