tak neprodejný orangutanek , no jo. mně stačí, až sem jednou dorazej naše kočičky. s havranama to bude víc, než budeme chtít snášet. to bude zase veselo. naštěstí jsou to všechno zvířátka, co se o sebe umí postarat více méně sama. já nejsem nejlepší pečovatelka - zvlášť když buď cestujeme mezi vesmíry, nebo zase mámě něco vyšetřovat. a Tirage, jak jí znám, si přitáhne ještě k havranům šípové žáby na předpovídání počasí. ještě že už nemá ty pakobylky. jo - to jsem se zase zakecala...
ale knihy - to je jiná, sice se v domácnostech i kancelářích asi množí dělením, stále jich je víc a není kam je dát - ale bez nich se neobejdu. a snad jim ani neubližuju, jako těm živým tvorům, když nemám čas se o ně starat. určitě zajdu do knihkupectví - už ta atmosféra je úžasná. máte i komiksy?
že je na Příčné živo - no to je samozřejmě skvělé. musím si udělat čas a zajít se tam kouknout. asi půjdeme všechny, ale na skupiny, ať tam netáhneme jak procesí. máš nějaký speciální typ, kam se mrknout, teda kromě tvých podniků, samozřejmě? tam se zastavím určitě.
no, uvidím, teď se i rýsuje nějaká práce v kanceláři - vlastně spíš v terénu...