Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv říj 08, 2009 9:00 am

Rád. Skotskou
°nabídne jí ruku a krátce se představí° Jmenuji se Antonin Dolohov. Asi jste o mně neslyšela, byl jsem půl roku v cizině, vrátil jsem se teprve včera
°oklepe popel a jde hned k věci° Předpokládám, že ve svém oboru děláte práce všeho druhu °předkloní se dopředu a ztiší hlas° Diskrétní sledování taky?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » čtv říj 08, 2009 2:40 pm

nalije jim oběma a stiskne ruku, pak se napijí na to představování
těší mě. fatamorgana, možná jsem o vás slyšela, možná i vy o mně... to není důležité. důležité je, že jste teď tady a jak se domluvíme.
posadí se, položí sklenku, gestem naznačí, jestli si dá on ještě. ona už pít nebude.
Diskrétní sledování - ano to rozhodně je jedna ze služeb, které nabízíme. "práce všeho druhu" - to je široký pojem. jsme spíš něco jako nezávislé sdružení a záleží, na čem se s kým z našich řad dohodnete. v tuto chvíli jsem jediná, kdo je volný, já - tak záleží na nás. diskrétnost jednání vám zaručuji i v případě, že vaši zakázku nepřijmu - nic se od tud nedostane. pokud zakázku přijmu - pak samozřejmě také vše zůstane mezi námi - alespoň z naší strany.
Můžete být konkrétnější?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » sob říj 10, 2009 5:40 pm

°vypije whisky, další s díky odmítne a přejde ke konkrétnímu požadavku° Potřeboval bych sledovat jistou osobu, zjistit vše o její minulosti, přítomnosti a pokud si troufáte na zázraky, i o budoucnosti °ušklíbne se° Pro mne by bylo jednodušší sledovat ji sám, jsem na to vycvičen, ale nemám bohužel na to čas, jsem velice vytížený smrtijed
°potáhne z napůl vykouřené cigarety a típne ji do popelníku° Snažím se odnaučit kouřit °vysvětlí s úsměvem°
Než vám řeknu, o koho konkrétně jde, chtěl bych vědět, jestli jdete do toho, madam
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pon říj 12, 2009 6:07 pm

a jé, smrtijed, SK Amon, no, to se dalo čekat, pomyslí si fatima. buď je tento muž vážně skálopevně přesvědčen o své dokonalosti, nebo má, alespoň trochu, a smysl pro humor. raději bych to druhé. hmm, každopádně je to hra. co můžu ztratit? tady mi nemůže nic udělat, naše obranná kouzla jsou příliš silná. no, je to přeci hra...
vážený pane - než vám řeknu, jestli jdu do toho, chci vědět, o koho jde. vím, že vy - jako smrtijed - jste zvyklý na bezpodmínečnou poslušnost a loajalitu. já ne. je to moje kůže, kterou riskuji a kterou chráním. chci jméno znát před tím, než se rozhodnu. ale samozřejmě mi nemusíte říkat nic, dáme si ještě jednu whisky, popřejeme si hezký den a už se nikdy nemusíme vidět.
přehodí si nohu přes nohu a sladce se usměje
s pánem zla jsem již měla tu čest - čistě na společenské úrovni - a i proto mě ani v nejmenším nenapadlo pochybovat o vašich schopnostech. přeci vidím, koho mám před sebou - přinejmenším schopného muže. ale svět je krutý a věci nejsou vždy tak, jak bychom si přáli. snad vás uklidní, když vám prozradím, že byl-li jste vy ke sledování vycvičen, já jsem ke sledování zrozena.
trochu se k němu nakloní a upře oči do jeho
minulost - přítomnost - budoucnost? proč se lidé domnívají, že nutně musí následovat v tomto pořadí? zjistit se dá ledacos, jde přeci jeno informace... a od té doby, co se na informace staví zvláštní vesmíry... hmm? stačí jen nahlédnout.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pon říj 12, 2009 8:07 pm

°trochu překvapeně – na sobě ovšem nedá nic znát, nehne ani brvou – sleduje, jak se slečna rozpovídala, ale zase, když je takhle ukecaná, je to záruka toho, že z lidí vytáhne vše, co on potřebuje zjistit, protože jí se nedá asi jen tak lehce zbavit a tím se jeví jako vhodná osoba pro jeho záměry°
Madam °řekne mírně podrážděně° Netušil jsem, že u soukromých oček platí pravidlo znát sledovanou osobu dřív, než přijmou nabídku. Nežádám přece, abyste někoho zabíjela, mučila, nebo... °ztiší hlas° … sledovala Pána zla. Chci pouhé informace o jedné, pro vás cizí osobě, při jejichž získávání vaše krásná kůže jistě nepřijde k újmě. A pokud ano °ušklíbne se° je to riziko povolání. Nejste jediná, kdo dennodenně nasazuje svůj krk
Nejsem zvyklý, aby mi někdo kladl podmínky °sykne arogantně° ale přesvědčila jste mě o svých kvalitách a popravdě °trochu se zamračí° nedala jste mi na výběr. Prozradím vám tedy předem, o koho se jedná a spoléhám na vaši diskrétnost. Věřte, že jen velice nerad ubližuji krásným dámám °v očích se mu zablýská, pak se nakloní k ní a zašeptá° Říká vám něco jméno... Lady Styx?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » úte říj 13, 2009 4:49 pm

Styx, Styx ... to je řeka, tu znám, tam jsme jezdily na univerzite závody osmiveslic... ale LADY STYX? Ano, určitě mi to něco říká... usídlena na, myslím, Eagle rock? no - zajímavá žena... ano, tohle vezmu.
udělá si nějakou poznámku do svých materiálů diskrétně sledovat Lady Styx a informovat vás co nejpodrobněji - a opět diskrétně - o jejích aktivitách. souhlasí? to mučení raději přeslechnu. a pán zla - toho sleduji vždy pozorně. zejména když vypráví anekdoty. nakrčí nos

myslím, že si ušetříme vzájemně dost času i nepříjemností, když přestaneme srovnávat naše přístupy k práci i zvyky. vy mi laskavě přestanete vyhrožovat, abyste dodal důraz svým slovům, - já pochopila, koho tak přibližně mám před sebou. a mimochodem upozorňuji, že co se ubližování týče - jste teď na mém území. a pokud se necháte zmýlit vzhledem a podceňujete nebezpečnost žen, pak nejste ten, za koho vás mám.

k podmínkám - se mnou si na ně rychle zvyknete. zjistíte totiž, že jsou zjednodušením práce pro obě strany. tedy: diskrétnos z naší strany. záloha předem. jakým způsobem chcete být informován? předběžné určení délky sledování - tedy buď nějaké období, časový úsek, nebo prověření vámi udané skutečnosti. prosím, vyjádřete se.
čeká, že on řekne, co přesně chce a ona to napíše do smlouvy
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » úte říj 13, 2009 8:43 pm

°sleduje ji, jak jí to štěbetá a zachmuřený výraz v jeho tváři pomalu vystřídá pobavený a ani se to nesnaží skrývat°
Líbíte se mi, madam °odvětí žoviálně° Jste energická, inteligentní a profesionální. Myslím, že se skvěle na moji zakázku hodíte. Dokonce jsem i ochoten zapomenout na váš ostřejší tón, ba naopak, já sám se vám omlouvám za své výhružky, nebyly na místě. Jste chytrá žena a je vám tudíž jasné, že jako smrtijed jsem takhle zvyklý jednat s lidmi. Jaksi jsem pozapomněl, že vy nejste můj nepřítel, ale spojenec, a proto bych byl velice rád, kdyby se naše spolupráce vedla v přátelském duchu °přitažlivě se usměje°

A teď bych rád přistoupil ke konkrétnímu požadavku °zapálí si další cigaretu a opře se pohodlně do křesla° Chci, abyste zjistila, s kým se zmíněná osoba stýkala za posledního půl roku. Upřesním, myslím tím pochopitelně všechny muže v její minulosti a pokud si na to troufáte, o jejím vztahu k nim. Co se týče jejího sledování, chci vědět o každém jejím kroku, kam chodí, s kým se schází. To by bylo zatím vše °na chvíli zmlkne, aby si slečna štěbetalka stíhala zapisovat°

Informace, které zjistíte, mi pravidelně posílejte po sově do Eagle Rock, ale upozorňuji, přímo do mých pokojů, jinak by se pošta mohla dostat do nepovolaných rukou °ušklíbne se° Pokud budete potřebovat se mnou mluvit osobně, stačí poslat sovu °sáhne do hábitu a hodí na stůl měšec galeonů° Tady je záloha. Zásadně s nikým nesmlouvám, dostanete, co si řeknete. Ještě nějaké dotazy?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » stř říj 14, 2009 1:23 pm

napíše to od smlouvy, pročtou si ji oba, fatima případně něco doplní a podepíše a podá ji k podpisu A.D.
fajn, domluveni - jak něco budu mít, pošlu sovu. kdybych něco chtěla na vás - pošlu sovu. kdyby to hořelo, zjevím se vám v zádech - odstavec 4, zvláštní okolnosti, máte to ve smlouvě. je to ale vážně výjimka, normálně to nepoužívám.

zkontroluje měšec a poznamená záloha hrazena ve výši ... ano, to odpovídá... zde vaše stvrzenka na peníze. přisune ji k němu

když vyřídí úřad, podá mu s úsměvem ruku výborně. a ano, máte pravdu - jsem profesionální - z toho plyne, že nejsem ani váš nepřítel, ani váš spojenec, ale že pro vás pracuji. s mými pocity to nemá nic společného. vzala jsem tu práci, není mi proti srsti. ale osobní vztahy bych s tím nijak nespojovala. skoro v rozporu se svými slovy se oslnivě usměje zatím nashledanou
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » stř říj 14, 2009 3:33 pm

°odhodí nedokouřenou cigaretu, prolétne očima smlouvu, nemá k ní co dodat, tak ji rozmáchlým písmem podepíše a zvedne se° Těším se na naši spolupráci °usměje se a jemně slečně políbí nabízenou ruku° Bylo mi ctí, madam °ukloní se a hrdě odkráčí pryč°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Eternity » pát říj 23, 2009 5:33 pm

prohlíží si knihy a kontroluje faktury, účzy z banky a korespondenci. všichni, co prosákli do tohoto světa mají dost práce a nikdo není "doma". zalije kytky, vymění tulipány ve vázách (asi byly pasterizované a trvanlivé, že vydrželi tak dlouho) za čerstvé frézie a taky je trochu přemluví, ať dlooouho vydrží, hlavně vonět. otevře okno, aby vyvětrala, a utře prach - docela jí to i baví, fyzicky nenáročná činnost a mozek si hoví.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity