Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Manori » pon čer 20, 2011 2:55 pm

Jo, tak až za ním půjdeš, varuj, at nejsem v tu dobu poblíž...abych nedostala kartáč taky...*zaculí se a jak tak na ni kouká, tak dodá* ehm..ne, není třeba...tajný, no..řekněme že to není práce pro ministerstvo, proto ty okliky kolem...*zamává rukou* prostě, dostala jsem jeden kamerový záznam, jestli by se mi nepovedlo z něj něco vytáhnout..zkoušela jsem to na svém upraveném notesu a nic..tak jsem si myslela, že by ti šílenci z absurdních patentů mohli mít nějakou technickou vymoženost, která by mi něco ukázala víc...a ono ne, prostě obyčejnej mudla, obyčejná pistole..no, pár výstřelů a mrtvý mudla a nula informací, kdo to byl nebo proč střílel..dokonce jsem posílala kulku mudlovské laboratoři..*mávne rukou* smozřejmě taky nic...víš co, na to, že to měl být jen "nějakej cvok", tak za sebou docela zametal stopy...*pokrčí rameny* hele..nechceš tím radši zatopit?*rozhlídne se po papírech* nebo nauč brk podepisovat se za tebe...a nech ho tedy...*napadne jí*ty obsahy jsou stejně na jedno brdo...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon čer 20, 2011 4:37 pm

Až bude ministr chtít, tak ať si dojde.. *zakření se* Kdybych to jen podepisovala, tak tu tak dlouho nebudu, to mi věř..ale musím vyplnit spooooustu hlášení..jen tak jsem se neflákala *mrkne na ňu* Hmm...A bylas na místě činu a vůbec nic? Ani otisky nebo DNA se nenašla? *podiví se* Co svědci? *uvažuje dál nahlas* Vlákna...fakt nic? Prohlédli jste to tam důkladně? Víš jak, ve spěchu se může stát cokoliv *pokrčí rameny*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon čer 20, 2011 5:45 pm

*musí se smát* ne, dělám to prvně, to mě vůbec nenapadlo...*směje se, jak se jí hned rozběhnou myšlenky*právě proto jsem šla protáhnout ten záznam...jestli se tam neobjeví něco, čeho si na místě nikdo nevšim..a není to standardní vyšetřování,vlastně to není vůbec vyšetřování jako takové, čili těžko bych obhájila jednotku v terénu...víš jak, škrty...*převrátí oči* a aby toho nebylo málo, tak v podstatě se místo činu neuzavřelo ale normálně se tam pohybovalo hafo..lidí a tak..takže i cokoli by se našlo, nezjistíš, jestli to tam bylo předtím, nebo potom...vůbec by to nemuselo s tím souviset...teď už je tam tak uklizíno, že tam nenajdeš ani prd z toho, co se dělo...a to, že se kolem protáhlo hodně těch, co nemají ani ponětí o některých našich metodách a vylepšeních tomu taky nepřidalo.... Kdyby mě tam zavolali hned, tak se třeba dalo něco zachránit...no, svědků je dost a spolehlivých, ale každý ti řekne jen to, co je na kamerách...chlap příjde, pokusí se vystřelit, udělá to a pak umře. *pokrčí rameny*Otisky v systému nemá, trestaný nebyl, jediný záznam má, že je antiupíří fanatik...nějaké demonstrace a tak. Nic velkého...holt proberu ty ostatní, co mají podobný záznamy, třeba tam bude nějaká spojitost...no, navíc to vyšlo v novinách, takže kdokoliv v tom měl prsty, tak si hledí ted zachránit vlastní prdel a zametá stopy.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon čer 20, 2011 8:51 pm

(tak, teď se zeptám asi dost blbě..ale..jsem se toho totiž chytla, s čímž jsi možná (ne)počítala, nevím;) kdysi jsme se domluvily, nevím, zda si to pamatuješ, že si budeme "hrát" na takové ty agentky všechno dohromady:)) chceš se zabavit a zkusit jako by rozjet vyšetřování ve dvou (už jednou jsme to zkoušely, ale moc to nevyšlo..teď by třeba mohlo) nebo to chceš zamést pod koberec a já se do toho vůbec nebudu angažovat..jenom ti k tomu něco řeknu a čus..mě by to i bavilo, ale je to tvůj playground;) jenom vím, že teď tu už budu, takže jsem schopna a ochotna se vrhnout i do něčeho většího;) prostě to jednou zkusit a zahrát si na Criminal Minds a CSI dokupy..a bude záležet, zda nás to bavit bude nebo nebude..pokud ne, tak není nic jednoduššího než s tím seknout)

*uvažuje* Hafo svědků a hov.. z toho..klasika.. *rozhodí rukama* A jiné kamery tam třeba nebyly? *koukne na ňu* A ještě jedna věc..co když ten dotyčný je fakt takový "psycho" *ukáže uvozovky rukama* že třeba se bude chtít ukázat ještě párkrát na veřejnosti? Prostě se předvést? Jak ho popsaly noviny?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř čer 22, 2011 2:20 pm

(no, klidně třeba můžem, ale tohle ne..toto je totiž kousek, který mám rozjety ve Slastech a fakt do toho nechci tahat ministerstvo..to už je zas jiná akce ještě...ale něco jinýho pak vymyslet můžem...tak, jak jsme si to myslely předtím...:))

*chvíli na ni kouká* já mám všechny záznamy..jaké jiné bys ještě chtěla?*zavrtí hlavou*a ten psycho*zamává uvozovky* se nepředvede, protože umřel...zkusil atentát a při tom jaksi..přišel o krk, takže ten se nebude promenádovat už nikde...bylo to v DV, někde, ve starším čísle...ty mi asi nerozumíš..*kecne si na stůl a chvíli uvažuje, pak na ni koukne*tohle je jen mezi náma, jo...prostě..ve Slastech se objevil týpek, zkusil sejmout majitele...*protočí oči* takovou bambitkou, cvok, když si myslel, že něčím takovým může dostat J-C...no, ale, všechno se semlelo rychle a jeden z ochranky byl příliš horlivý a upravil milému atentátnikovi krček...dřív než z něj mohl kdokoliv cokoliv dostat..jako proč, kdo ho poslal...znáš to*vypočítává na prstech*no, a já dostala kompletní záznamy toho všeho, jestli se mi nepovede něco zjistit..zbytek znáš...no, takže chápeš, že na místě, kde je tolika lidí...a nelidí a tak, těžko zajišťovat stopy..navíc, když si nejdřív udělali pořádek, aby na ně nepřišli policajti, že tam maj mrtvolu..*pokrčí rameny* nikdo z nich tam nechce mít nic s úřady...proto tam nemůžu oficiálně nikoho přivést, ani si zavolat techniky od mudlů, třeba..no...takže proto to vlastně není ani případ, ale bokovka..a nemůžu do toho nikoho dalšího namáčet, i proto, že nevím, co z toho nakonec vyleze...jestli tohle byl jeden cvok, nebo přijde někdo další...v podniku zařizujou nějakou zostřenou ochranu, to má na starosti tamní personál...asi budou muset přibrat lidi, jestli plánují to udělat pořádně, kde je vezmou...no, hádám, že JC má něco v rukávu...tedy až přiletí...což je taky divné, že se sebral takhle uprostřed průseru a odfrčel si...*zamračí se* no, radši asi nevědět...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » stř čer 22, 2011 3:03 pm

(jasně..ale pokud budeš chtít koumat, tak můžem něco zkusit vymyslet jako tady..jen o tom kecat..nic víc..pokud z toho ovšem neuděláš beznadějný případ:D teda pokud to nebude vadit)

Hm..vidím jednu kazetu, proto jsem se ptala na víc záznamů..jsem čekala víc kazet *mrkne na ňu* Zlati! *koukne na ňu pobaveně* Jak jsem tě mohla chápat, když jsi k tomu řekla kulové? *rozesměje se* Jo tak o tohle tu deee *DV tehdy četla:), ale hned si to rozhodně nespojila;)* Tos taky mohla říct hned *mrkne na ňu a pak se zamračí* Aha..nooo..tak to je na pytel...*podrbe se na hlavě* A nechal mu třeba pan horlivá prsty? Otisky i jeho krev jsi asi zkoušela, co? v databázi jsi ho taky nenašla..Neměl u sebe asi ani ID, nic..Co ta bambitka, taky nic? Typuju, že měla upilované číslo..A co třeba nějaký gang? neměl nějaké znamení? Tetování nebo tak? *její myšlenky se rozeběhly všude možně a vzpomněla si na pár případů, které vyšetřovala a byly podobné* Hmmm...*zarazí se, když jí poví o J-C, který odjel* Co když J-C ví, kdo to byl? Víš, kam odjel? Neviděla jsi letenku? Toho by ses mohla chytit... *navrhne*

(ještě chvilu a můžem jít dělat ke kriminálce :D)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř čer 22, 2011 3:36 pm

(no on to je beznadějný případ:) beznadějný proto, že to není konec, ale spíš úvod k daleko větší akci ještě, takže to holt nesmím vyřešit na začátku:D)

hm..a kde je psané, že je to obyčejná kazetka..*zachrastí mini krabičkou, kde jsou uložené disky* nemyslíš si snad, že jedou záznamy na pásky ještě..já mám důvod, proč ti k tomu říkám kulové..za a to je přesně to, co vím*cuknou jí koutky* a za b, čím mín se toho ví kolem, tím lépe...říkala jsem ti přece, žádný záznam, nemá otisky v systému, k žádnému průseru předtím ho to nepřiřadilo..a to jsem si, ehm..vypůjčila vstupy do všech databází, co jsou*ošije se s úculem*...kulka ani zbraň nic...vyzkoušela jsem všechno, co šlo a ještě i něco navíc, co bych rozhodně neměla, když to nesouvisí tady s ministerstvem a nemám na to pověření...*zašklebí se*ani žádná tetování...jak říkám, jediný co jsem zjistila byla příslušnost k těm skupinám proti upírům...jenže to už víme i z toho, že přišel do takového podniku střílet..to není žádná novinka..a členů mají tyhle organizace víc než dost...ale..jsou legální...čili s nimi nic neuděláš...každopádně projíždím i ty ostatní xichty, co maj záznamy, jestli z nich někdo nevypadne zajímavý...*trochu se zamračí, jak to zvažuje* pokud věděl, neztrácel by čas nějakým..."vyšetřováním"*naznačí uvozovky* pokud to tedy není jen zábavka pro nás ostatní, abysme se mu nepletli pod nohy..*zamračí se víc*to mu udělám díru do košile sama, jestli to je pravda..*pohladí si zálibně glocka v pouzdře* o tom, že to není jen tak..o tom žádná...kdyby o nic nešlo, pošle za sebe někoho..Ashera, Roberta...nebo Jasona, když by musel dotyčný na slunko...když jel sám, to už něco znamená...*kýve a pak cukne koutky* ne-e..letenku jsem neviděla..nepotřebuje ji, když mu na letišti stojí vlastní tryskáč...a vracel se do Států, to jsem si zjistila na letišti. čili kšefty určitě...navíc, kdyby zjistil, že špehuju jeho, místo abych koukala najít něco k tomu mrtvému chlapovi...to bych nechtěla vidět ...*oklepe se*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv čer 23, 2011 7:25 am

No, Man, co si budem povídat, J-C je sem tam přece jen v něčem konzerva a či vim, jaké tam máte vybavení? *mrkne na ňu se smíchem* Kouzelníci by třeba vůbec rádi věděli, co to ta kazeta je *začne se smát o trochu víc, když si představí, jak na to zíraj* A ví se aspoň, jakou řečí mluvil nebo tam prostě vpad, zamával bambitkou a umřel? *uškllíbne se* No, tak teď už mě napadá jen to, že se musí počkat na další útok *zakření se* Jo a nevím, zda bych počítala s tím, že J-C bude ochráněn kvantem namakaných borců..víš jak, tihle "psycho" jsou celkem vynalézaví.. *pokrčí rameny* Nemyslela jsem vyšetřování..mohl jít najisto *uculí se, když vidí, jak se Man mračí* třeba něco, o čem prostě neví nikdo.. *pokýve hlavou*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv čer 23, 2011 10:26 am

(jo, ale jak na to koukám, nezapomínej, že tady nejsme CSI, ale právě ministerstvo;), píšeš to, jako bysme byli mudlovští, a to nejsme;) sice můžem vědět a znát ty metody, jsme holt lepší než obyč. kouzelníci ehm:), ale s rozumem...abys mohla využít různých "mudlovských" technik, musíš mít kontakt na ně atd. to i třeba do budoucna na ty akce...když jsi na kouzelnickém ministerstvu, tak nepočítej s tím, že ti na místo činu naběhne hromada Nicků Stokesů s digitálním fotákem a krabicou nejmodernějšího vybavení laborky - to jsou mudlové a to sem nepatří...pokud to chceš hrát takhle, tak si rozmysli jestli být bystrozor nebo kriminální vyšetřovatel z mudlovského světa...toho totiž na ministerstvo nenarvem.nezapomínej na rozdělení LoSu;) já bych si taky nedovolila tady skákat se záznamem jen tak, využívám toho, že mám působiště a zázemí i v Guns v Districktu a pařátky v NK od Postracha...jinak bych taky věděla ho..nic, nebo jen velmi obecně.)

Tak, v některých věcech určitě..ale není blázen, aby neměl moderní vybavení...vždyť si ve Slastech byla...a nesvítí se tam jen svíčkama...*kření se*a to je dobře, že nevíš...ale obávám se, že ani já nevím všechno, já tam jsem na návštěvě, nemontuju se do toho, pokud se mě nezeptaj*pokrčí rameny a zavrtí hlavou* proslovy se nezdržoval...ale vzhledem k tomu, v jaké skupině byl, bych řekla že Amík..ale kdo ví, kde všude maj stoupence...jo, taky mě to napadlo, počkat si na dalšího*přikývne a pak na ni kouká*ehm..já nemluvila o nějakých bodyguardech, co ve volném čase zvedaj činky...i ten nejposlednější číšník se zubama uzvedne víc, než největší namakanec...neřekla bych, že to bude tak prosté...ale..to nezařizuju, nevím. a i kdyby to tak bylo, bodyguard je stejně od toho, aby chytil za toho, koho chrání, kulku.. na to nemusí být nijak chytrý...mno, uvidíme, nakolik budou vynalézaví příště...pokud vůbec. Taky to mohla být prostě ojedinělá akce. Pak by byl celý humbuk zbytečný..
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv čer 23, 2011 2:46 pm

(tak, tak jsem to nemyslela...to, že to známe neznamená, že tu pošlem mudly..to jsem ani neměla v plánu..ale proč neznat jejich metody? Siriuse jsem taky šoupla mezi mudly (už o tom tehdy mluvil s Regulusem na rozlučce) a mám v plánu ho tam šoupat celkem často..ale nebudu o tom mluvit..max by nám mohl pomáhat on..tím pádem bych ho zapřáhla taky, kdybysme opravdu byly "screwed" a on by něco pozjišťoval (laborka atd)..moje chyba, nemluvila jsem o tom..nebudu si hrát na nesmrtelnou a dokonalou, ale aspoň něco malinko, než jen být maminou bych být chtěla (nechci sestavit mudltým nebo tak)..a tak jsem si to taky už tehdy myslela..(ty to můžeš znát od mudlů, já od Siriuse - takové malé proškolení)..akorát jedině, že bych nějakou takovou debatku zavedla se Siriusem do větších podrobností..že bych naznačila..víc nevím..ale to už jsme se dohodly kdysi, že tohle sem budem tahat jen v rámci nás dvou (mluvím furt o kdysi, ale zrovna jsem si na to vzpomněla :D)..že žádné CSI a ostatní tady tahat nebudem..ehmm..a sakra..mně to zní jako deja vu :D)

A nebo to byl nějaký motala..třeba si spletl bar *snaží se to odlehčit, ale musí se v duchu trochu skepticky pousmát..když se přes ně dostal teď..ale tak snad..* Takže teď co? Si tě nedokážu představit, že budeš sedět na prdeli a nic nedělat..i když už jsi udělala všechno *uculí se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva