(no, klidně třeba můžem, ale tohle ne..toto je totiž kousek, který mám rozjety ve Slastech a fakt do toho nechci tahat ministerstvo..to už je zas jiná akce ještě...ale něco jinýho pak vymyslet můžem...tak, jak jsme si to myslely předtím...

)
*chvíli na ni kouká* já mám všechny záznamy..jaké jiné bys ještě chtěla?*zavrtí hlavou*a ten psycho*zamává uvozovky* se nepředvede, protože umřel...zkusil atentát a při tom jaksi..přišel o krk, takže ten se nebude promenádovat už nikde...bylo to v DV, někde, ve starším čísle...ty mi asi nerozumíš..*kecne si na stůl a chvíli uvažuje, pak na ni koukne*tohle je jen mezi náma, jo...prostě..ve Slastech se objevil týpek, zkusil sejmout majitele...*protočí oči* takovou bambitkou, cvok, když si myslel, že něčím takovým může dostat J-C...no, ale, všechno se semlelo rychle a jeden z ochranky byl příliš horlivý a upravil milému atentátnikovi krček...dřív než z něj mohl kdokoliv cokoliv dostat..jako proč, kdo ho poslal...znáš to*vypočítává na prstech*no, a já dostala kompletní záznamy toho všeho, jestli se mi nepovede něco zjistit..zbytek znáš...no, takže chápeš, že na místě, kde je tolika lidí...a nelidí a tak, těžko zajišťovat stopy..navíc, když si nejdřív udělali pořádek, aby na ně nepřišli policajti, že tam maj mrtvolu..*pokrčí rameny* nikdo z nich tam nechce mít nic s úřady...proto tam nemůžu oficiálně nikoho přivést, ani si zavolat techniky od mudlů, třeba..no...takže proto to vlastně není ani případ, ale bokovka..a nemůžu do toho nikoho dalšího namáčet, i proto, že nevím, co z toho nakonec vyleze...jestli tohle byl jeden cvok, nebo přijde někdo další...v podniku zařizujou nějakou zostřenou ochranu, to má na starosti tamní personál...asi budou muset přibrat lidi, jestli plánují to udělat pořádně, kde je vezmou...no, hádám, že JC má něco v rukávu...tedy až přiletí...což je taky divné, že se sebral takhle uprostřed průseru a odfrčel si...*zamračí se* no, radši asi nevědět...