od Margarit Black » pon zář 12, 2011 8:16 pm
*objeví se zase na Ministerstvu* sakra, co to tu je zase za hmyz.. *něco jí prolétlo kolem hlavy, tak se po tom ohnala* Myslím, že budem zase volat nějaké hubiče hmyzu *mrmlá si pod nosem..málem zapomněla kývnout na pozdrav jednomu z pracovníků...výtah přijel a oba nastoupili*
Henry: Nazdar Margarit, jak se vede? *velmi usměvavý týpek*
Meg: *vytrhne ju ze zamyšlení* Jé, ahoj *usměje se srdečně* Jo, v pohodě..a co ty? *snaží se, aby konverzace nestála*
Henry: Taky v pohodě, ale hodně práce..však to znáš.. *mávne rukou a pak se zamyslí* Ty..Meg..byl jsem teď u soudu a viděl jsem tam tvou kolegyni Manori..moc si mě nevšimla, když jsem prošel..ale přišla mi nějaká..nervoozní..je všechno v pohodě? *souká to ze sebe a tváří se ustaraně*
Meg: *povytáhne obočí* To je Manořin běžný stav *podaří se jí vykouzlit ten nejuvolněnější úsměv*
Henry: Aha... *pokrčí rameny* Tak to jo... *usměje se* No nic, letím... *výtah zastavil v jeho patře a on zmizel*
Tý jo, zvědavec jeden *zamračila se, zavřely se dveře a po chvilce byla v 2. patře* Děs... *odemkne kancl a kouká, že bordel jak v tanku..vlítne před ní jeden z oběžníků, tak ho čapne, podškrtne a pošle do pryč* Ježiši! *přebrodí se* Jako bych tu nic před tím neudělala *vrčí* ale potřebujuuu...co jsem to...jooo, složka...Accio Siriusova složka *vlítne jí přímo do rukou a začne ji studovat* Uf, to bylo v době, kdy byl v Bělorusku..no výýborně *oddechne si* Takže to nemohl být on..ale kdo to mohl udělat? No..buď to byla kouzelnická mafie, na kterou to nevypadá nebo snad nějaký lovec a nebo se mafie rozpadá a bude průůser.. *uvažuje nahlas a zamračí se, nelení a zvedne telefon, volá jednomu z informátorů..když domluví, práskne se sluchátkem* Slizký idiot *vrčí* No nic, jdem hledat..vztekání mi na nic nebude *zapadne do složek a listuje Ministerstvem evidovanými (po dlouhé době zjištěnými) a sledovanými mafiány..nezapomněla ani na hrnek kafe*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)