Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Manori » sob zář 10, 2011 12:02 pm

*po zaklepání s ní nacvičeně cukne, že jako má vypadat, že něco dělá, pak jí dojde, kdo to bude, tak jen protočí nad sebou oči* Nazdar, no, něco na ten způsob *uculí se a mávne rukou* no co, něčím topit musíme...odbor počasí si tady dělá co chce, hajzlíci...*uculí se šířeji, jak ju tak vidí* noooo...*protáhne* dozvěděla jsem se, co potřebujem...*kývne bradou k židli a šoupne ji po stole složku s případem* máme dotyčného dárce... nehezké individuum, ale tak jako konzerva pro markýze snad bude stačit...*pokrčí rameny* máme na něj hlášené různé útoky, ale dosud se na něj neuspořádal lov...nebo, pár lidí ze 4. patra to zkoušelo...vyřešit...potom, co se k nám vrátili v krabici od bot se to jistí lidi snažili zakopat hodně hluboko, aby se nepřišlo na to, jak hluboce ho podcenili...no a proč to nehodit na bystrozory...máme málo vlastních trhlých černokněžníků nad odchyt..*zavrtí hlavou* ale nám bude vyhovovat..je to takový místní horký brambor, takže nebylo těžké vyřídit povolení k "trvalému vyřešení situace"...*zamává papírem s nehezkým úsměvem a taky jí ho šoupne* a tady..taková drobná nabídka na prácičku pro ministerstvo.*zamrká nevinně* sice to stálo trošku přemlouvání a písemných výhružek, rozpočty nám tady škrtí, ale když jsem se zmínila, jaká si zastánkyně pořádku a ministerstva a že za to nebudeš chtít žádnou velkou sumu..*zatváří se, jako by nic* stačí podpisek dole a jsi oficiálně u případu.*přistane u ní poslední papír i s brkem*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 11, 2011 12:29 am

No skvěle... Zasvítí jí oči, sedne si a přitáhne si složku k sobě. Začte se a zároveň ji poslouchá, po chvíli k ní zvedne oči. A tohle jako ministerstvo ututlalo jo? Odfrkne si. No je vidět, že je opravdu úplně jedno, o jaké ministersto jde. Všude je to stejný. A mám pocit, že jsem svoje zaměstnání pověsila na hřebík dost předčasně. Ušklíbne se, ale není v tom vůbec nic nespokojeného. Spíš naopak. Poslouchá Man dál a úsměv se jí rozšíří, nějak ale nedosánhne až k očím. Tak...zastánkyně pořádku...To budou možná překvapení, jaká zastánkyně pořádku jsem. Pohlédne na ni. Zvlášť, když spolupracuju s paní Postrachovou, že. Zvedne koutek rtu v úsměvu. Podívá se na papír, přelétne ho pohledem a podepíše. A jdeme na věc, hmm? Přišoupne jí ho zpět. Usměje se a tentokrát její úsměv dospěje až k očím, moc to ale její výraz nezlepší. Je v něm všechno možné, kromě obvyklého tepla.

(ehm, kdyby ti přišel tenhle příspěvek lehce mimo, nediv se. Mám v sobě asi čtyři velký piva. Nevím přesně kolik, zapomněla jsem to počítat :D :Gl* takže to ber s rezervou no :P :lol: )
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 11, 2011 11:25 am

(láách, ale joo...na to je to dobrý:) 4 velký piva nebude tvůj limit, muheh :lol: )

Tohle a jiné další věci, o kterých je lepší tady nemluvit..*přikývne* už tak jsem tady několika lidem jako osina v zadku.*zašklebí se* pořádek..to je relativní..Postrach by nám to zajisté vyložil..*přikývne*i proto jsem jeho a mé kolegy z Klubu do toho nezatahovala, udělali by tady asi trochu větší pořádek, než by se soudci dole líbilo...*uchechtne se, vezme si zase papíry, jen příkaz k popravě založí a sková do kapse, zbytek zamkne ve stolu* tak jdem na to..budeš se chtít asi po cestě dovybavit?*koukne na ni, jestli se budou stavovat v Guns pro zásoby*

(pak založím pro nás spešl tématko v Případy a akce ministerstva:))
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 11, 2011 9:29 pm

(asi nebudou, co se týče schopnosti psát příspěvky:D Ale na to, aby mě bolela hlava, to bohatě stačí:D)

To si umím představit, že by nám to vyložil. Možná i názorně, co? Cuknou jí koutky. To máš pravdu, možná by to pak chtělo, postavit nové ministerstvo. Ušklíbne se. Jo, rozhodně by to chtělo se trochu dovybavit. Něco mi říká, že za prvé se nenechá odprásknout jakoby nic a za druhý, že by se markýz nespokojil s krví, získanou moderními zbraněmi. Koukne na ni a vstane. Co myslíš?

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » ned zář 11, 2011 10:26 pm

(no, bolení hlavy je svině, to je fakt:D)

jo, možná i rozložil...*výýznamně polkne* já říkám, že zbraní a nábojů není nikdy dost..*kývne a taky vstane* ale máš pravdu, že možná to bude chtít i tišší prostředky...chladného rázu...hm...že bych provětrala Postrachův dáreček?*zamyslí se* no..a taky do něj nemůžem udělat moc děr kulkami..vykrvácí někde do hlíny a budem hledat na moštování zas někoho jiného...*poukáže po cestě k výtahům a z ministerstva na praktický problém*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 11, 2011 10:50 pm

Tak pod to bych se klidně podepsala. Uculí se. No já bych taky ráda provětrala jisté novinky. Přišlo to teprve nedávno, zatím jsou jen ve skladu. Na krám jsem je ještě nedávala, nevím, co se s tím dá napáchat, ale vypadají...zabijácky. Blýskne jí v očích. Takže myslím, že tohle bude skvělá příležitost je zacvičit. Nastoupí do výtahu a opře se o stěnu. A myslím, že s moštováním nebude problém, ono chvilku trvá, než upír vykrvácí, že. Ušklíbne se nehezky. Přibodnem ho zemi, natočíme skleničku a dokončíme prácičku. Zasměje se. Efektivnost nadevše. A ještě se mi to rýmuje. Mrkne na ni.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon zář 12, 2011 10:48 am

Jo novinky...hm..jsem taky ve skladu nebyla, ani nepamatuju...aby nám tam zbrojíř neřádil an nějakém vynálezu...*uchichtne se a odmávne recepční* jo, skoro jak půllitr, co?*přemístí se*

(dál Guns - sklad)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Storm » pon zář 12, 2011 3:10 pm

+a než se stačí zavřít dveře od výtahu, vylétne z něj nenápadná muška+
Storm
Čarodějka

Příspěvekod Margarit Black » pon zář 12, 2011 8:16 pm

*objeví se zase na Ministerstvu* sakra, co to tu je zase za hmyz.. *něco jí prolétlo kolem hlavy, tak se po tom ohnala* Myslím, že budem zase volat nějaké hubiče hmyzu *mrmlá si pod nosem..málem zapomněla kývnout na pozdrav jednomu z pracovníků...výtah přijel a oba nastoupili*

Henry: Nazdar Margarit, jak se vede? *velmi usměvavý týpek*
Meg: *vytrhne ju ze zamyšlení* Jé, ahoj *usměje se srdečně* Jo, v pohodě..a co ty? *snaží se, aby konverzace nestála*
Henry: Taky v pohodě, ale hodně práce..však to znáš.. *mávne rukou a pak se zamyslí* Ty..Meg..byl jsem teď u soudu a viděl jsem tam tvou kolegyni Manori..moc si mě nevšimla, když jsem prošel..ale přišla mi nějaká..nervoozní..je všechno v pohodě? *souká to ze sebe a tváří se ustaraně*
Meg: *povytáhne obočí* To je Manořin běžný stav *podaří se jí vykouzlit ten nejuvolněnější úsměv*
Henry: Aha... *pokrčí rameny* Tak to jo... *usměje se* No nic, letím... *výtah zastavil v jeho patře a on zmizel*

Tý jo, zvědavec jeden *zamračila se, zavřely se dveře a po chvilce byla v 2. patře* Děs... *odemkne kancl a kouká, že bordel jak v tanku..vlítne před ní jeden z oběžníků, tak ho čapne, podškrtne a pošle do pryč* Ježiši! *přebrodí se* Jako bych tu nic před tím neudělala *vrčí* ale potřebujuuu...co jsem to...jooo, složka...Accio Siriusova složka *vlítne jí přímo do rukou a začne ji studovat* Uf, to bylo v době, kdy byl v Bělorusku..no výýborně *oddechne si* Takže to nemohl být on..ale kdo to mohl udělat? No..buď to byla kouzelnická mafie, na kterou to nevypadá nebo snad nějaký lovec a nebo se mafie rozpadá a bude průůser.. *uvažuje nahlas a zamračí se, nelení a zvedne telefon, volá jednomu z informátorů..když domluví, práskne se sluchátkem* Slizký idiot *vrčí* No nic, jdem hledat..vztekání mi na nic nebude *zapadne do složek a listuje Ministerstvem evidovanými (po dlouhé době zjištěnými) a sledovanými mafiány..nezapomněla ani na hrnek kafe*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte zář 13, 2011 11:08 am

(já dám Henrymu nervoozní...teda, až zjistím, kdo to je...:D)
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva