vstupní hala

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: vstupní hala

Příspěvekod Memory » pát zář 16, 2011 9:53 pm

Prikývne. "Áno, tak to asi bude najlepšie. Aspoň zatiaľ."
"Ako myslíš, že to nebolo lešie furt než teraz?" opýta sa. (sama som sa do toho trochu zamotala)

"Ehm... ktorý... ma tiež nemal v láske." povie vyhýbavo. "To máš pravdu, obaja sú to zadubenci. A o tom dosť pochybujem, že by o mňa mali strach.
Počúva ju a teraz ju za ruku chytí ona. Jemne jej ju zovrie v dlani. "Nedávaj si to za vinu. AKo si povedala, on je... komplikovaný." povzdychne si. "Chápem, čo tým myslíš." prikývne. "Ale ja... nie som on. Možno sme nikdy neboli až tak veľké kamarátky, ale ja som ťa vždy mala rada. A on odišiel, ale ja.... som stále tu." ruku jej trochu stisne a pozerá na ňu dosť naliehavo.
"To by bolo fajn." prikývne a malinko sa pousmeje. "Nechceš... máme s Moll a Fabom teraz takú malú oslavu zlomených srdcí. Nechceš sa pridať?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 12:59 pm

(Sem si říkala, že sem zvolila divnej slovosled...)
No..že to co bylo předtím bylo pořád lepší než, to, co je teď, ne? Nebos byla víc nešťastná? Záměrně se neptám na to, esis byla šťastná, protože mám pocit, že je to spíš o tom být co nejmíň ne-šťastná, než co nejvíc šťastná.

Mh...+no nebude se jí rýpat v soukromí+ To mě mrzí.
Pochybuješ? +ušklíbne se+ Nikdo pro ty dva nehraje větší roli...+ale zase zavrtí hlavou, jako by jí to pomáhalo zbavit se blbých myšlenek+
+Jak ju chytne, tak na ni koukne a je ráda, že jí Memory nevidí do očí, no i tak jí nějaká ta slza steče po tváři+ Asi to byla vina nás obou...+zašeptá teda smířlivě+ ale kdybych..nebyla já já, mohlo to fungovat. +jednu ručku si uvolní a rychle si kapesníkem otírá tváře a vysmrká se+ Já vím, vím to, že nejsi on, ale... (ste si tak podobní! ehm...no tak né no, ale psaním jo!)to se těžko vysvětluje...prostě...byla sem u vás na vánoce..a...bylo to tak jiný a i když se s tím snažím smířit, tak to nejde, prostě to nejsu schopná přijmout i když vím, že je to takhle lepší pro všechny a jinak to být nemůže. A nejhorší na tom je, že nedokážu nikoho tak milovat...že je to nespravedlivý k Alexovi a přitom se tak snažím! A chudera Žaneta..akorát jí ubližuju...+sype to tam ze sebe ani neví jak+
Ne...já..nemůžu tím procházet znova..+rychle se znova vysmrká a napřímí se, přitom se zhluboka nadechne+ je to pryč a...je to dost dlouho na to, abych si na to zvykla. Já...promiň, že tě tu tím otravuju, máš sama mnohem větší starosti... (Kdyžtak se dojdu mrknout na mýtinku za váma, tady už sem vám to tak nějak rozbila, že bysme tam byly do vánoc...)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 3:44 pm

Chvíľku hľadí do diaľky, akoby utopená v spomienkach. Prikývne. "Bolo to... úžasné. On bol po dlhom čase jediný muž, do ktorého som sa bola schopná zamilovať. A áno, vtedy som bola naozaj šťastná. Neviem, kde sa to všetko stratilo... ja teda... myslím, že ho stále milujem, ale je to také.... Zmenil sa a možno som sa zmenila aj ja, náš vzťah sa zmenil, akoby ochladol." povzdychne si a pokrúti hlavou. "Bojím sa, že ak by sme sa k sebe teraz vrátili, bolo by to takéto. Možno ešte horšie, plné výčitiek. Potrebujem cítiť, že ho zaujímam, že som preňho tá najdôležitejšia osoba, ale zároveň nechcem, aby sa kvôli mne úplne vzdával svojho života, toho, čo mal rád. Je to zložité.... komplikovanosť máme asi v rodine." neveselo sa pousmeje, keď na ňu opäť pozrie.

"To ma samú prekvapuje." povie po chvíľke zamyslenia. "Čo po mne Eric chce?" pýta sa samej seba. "Začal sa zaujímať až keď Kris odišiel. Nepochybujem, že ho on o to požiadal, inač by sa neunúval. To ale Krisa neospravedlňuje, že odišiel a odvtedy sa vôbec neozval. Tebe.... sa asi neozval, že?" skúsi to, no vzápätí tú otázku oľutuje. "Prepáč, nechcem sa v tom rýpať. Nevedela som, že ti na ňom tak moc záleží. Prepáč." zopakuje znovu, ospravedlňujúco, keď si všimne tú malú slzu. Palcom ju jemne pohladí po rúčke a nemo prikývne. "Väčšinou to tak býva, že chyba je na oboch stranách. U mňa a Chrisa to asi bude to isté. Možno... keď sa človek polepší a bude sa tých chýb vyvarovať, môže to opäť fungovať." povie skôr pre seba.
Počúva ju a samej sa jej opäť začnú tlačiť slzy do očí, tak potrepe hlavou, aby to zahnala. "To ma mrzí. Keby to Kris vedel...." nedokončí, lebo má pocit, že ani ona sa v ňom nevyzná. "Bolo to od neho nefér. Zamotal ti hlavu a potom zmizol... Ja som si už zvykla, že to robieva, ale voči tebe... "zamračí sa a následne sa na Beu smutne pozrie. "Naozaj ma to hrozne mrzí, že ťa to tak trápi. Obzvlášť, keď je to môj brat. Tuším by potriadne potreboval pretiahnuť metlou, aby sa spamätal."
Jak sa Bea napriami, napriami sa aj ona a upokojujúco ju potlapká po packe. "Neospravedlňuj sa. Som rada, že si mi to povedala. Keby som pre teba mohla niečo urobiť...."

(ok:))
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 4:19 pm

Víš...on...když ste spolu byli byl jinej, ale tak trochu mám pocit..že..to bylo jenom proto, že moc chtěl, aby to fungovalo, abys byla šťastná. Byl..opatrnější a míň agresivní a impulsivní..což se přiznám, že mně na něm trochu chybělo, asi už to potřebuju k životu, abych vycházela s lidma kolem sebe. Ale teď...jako by se to vrátilo..což..asi není moc dobře a ani nevím, jestli to může vztahu prospět..ale..+chvilku nakrčí čelo+ mám pocit, že mu zase věřím..že ho znám. +koukne do země a pak na memory+ ale nevím, jestli ty bys ho takovýho chtěla... Ale nemysli si, že tě jen tak přestane milovat. +pousměje se+ Tys pro něho byla "die eine".

Eric...to nevím...já ho vůbec neznám, asi tě chce chránit...a mě nasrat pokaždý, když mě potká. +ušklíbne se+ M-m, +zavrtí hlavou+ naposledy sem s ním mluvila..telefonem..kvůli tomu hummeru...+koukne na ni+ vzal si ho? +to vlastně ani neví, esi ho někam..nevyhodil třeba+ Ne, neomlouvej se...to..se už stalo no. A ty za to rozhodně nemůžeš.
+drží se jí trochu jako klíště, jako by to byl jedinej záchytnej bod v téhle diskusi+ Ne...není žádný keby veděl...on to věděl...+ujistí ju+ Musel to vědět. Ale chtěl to tak. Vůbec nic by na tom nic nezměnilo.
+chabě se pousměje+ Vlastně...to u nás bylo asi naopak...nakládačku dostal nazačátku, místo nakonci...
Ne to...to je v pořádku...a...já? +zadívá se na ni+ Můžu pro tebe něco udělat?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 4:57 pm

"Ja som chcela, aby sa zmenil. Ale tým, že to urobil.... akoby odišla z neho tá podstatná časť, ktorá ma donútila sa doňho zamilovať. A že ma k tomu svojou neodbitnosťou donútil." láskyplne sa usmeje, jak na to spomína. Následne však opäť zvážnie a zatvári sa utrápene. "Je to moja chyba. On pre mňa spravil všetko, čo mohol a ja som... sa mu za to odmenila rozchodom. Nezaslúžim si ho." vzlykne a volnou rukou si utrie opäť vlhké oči. Po chvíľke sa však zas ovládne. "Niekedy... som z neho mala trochu strach. Vieš, keď bol naštvaný, mala som pocit, že by mi naozaj mohol ublížiť. Asi som vždy chcela, aby sa na ňom zmenilo len toto, aby... som sa ho nemusela báť. No asi som to nevedela dosť dobre vtedy definovať." povzdychne si a potom sa na Beu malinko, i keď nie moc veselo usmeje. "Ale som rada, že sa to medzi vami urovnalo. Neviem, čo pre teba robil posledných niekoľko mesiacov, čo som bola s ním, ale som si istá, že tá práca, ktorú robil, keď som ho spoznala, mu chýbala."

"Je to vlastne vtipné, ale ja o Ericovi tiež nič neviem. Teda len to, že ako chlapec býval neďaleko nás, potom zmizol a jedného dňa sa objavil s polomŕtvym Krisom v náručí a tvrdil mi, že sú najlepšími priateľmi. O moc viac som sa o ňom od toho času nedozvedela." pokrčí ramená. "On ťa nasral? Kedy?" prekvapene, lebo si ani nie je poriadne vedomá toho, že by sa niekedy s Beou stretli.
Prikývne. "Vzal. Bea..." pozrie jej priamo do očí, i keď ich má schované za okuliarmi. "...nech už sa medzi vami stalo čokoľvek, miloval ťa. Tým som si istá a verím tomu, že nech by si mu už dala čokoľvek, nechal by si to a s láskou to opatroval. Natoľko ho poznám."
Aj ona ju drží tak trochu kliešťovito, lebo sama sa cíti stratená a nie len v tejto diskusii, ale v poslednom čase vo všetkom. Ticho ju počúva a nevie, čo by k tomu dodala. Keďže ani poriadne nevie, čo sa medzi nimi stalo, ale nechce sa teraz na to Bei pýtať. Tak len mlčí.
"Daj... pozor na Chrisa, dobre? Neviem, čo by som robila, keby sa mu niečo stalo." povie potichu nespúšťajúc z nej zrak.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 5:09 pm

Jenže to...to asi nejde. +povzdychne si+ Sice sem neměla čest s takovým kalibrem jako yohannka, ale u těchhle chlapů...to nejde oddělit. Láska jednoduše někdy zabíjí a když ho miluješ...bereš ho i s tím...+ušklíbne se, když si vzpomene, jak si nedávno s alexem asi flákli, když se probudili oba s otiskem na xichtě+ Navíc...Jerry by ti asi neublížil. Vím, že z něho de občas strach...ale...+chvílu přemýšlí nad tím, proč jí to nevadí - i když se ho třeba taky docela bojí+ asi si na to časem zvykneš a příde ti to běžný.
No...lepší by bylo, kdyby to bylo urovnaný mezi váma... Jo...+potřepe nad tím hlavou+ domluvili sme se, že bude víc v administrativní sféře a míň v akci.

Mohli by být dost dobře dvojčata...+trošku jedovatě no+ On...objevil se na Mýtince..nedávno..a...hrozně sem se lekla, že...se něco stalo. Viditelně ho bavilo ze mě dělat vola. Tak...sem ho polila pivem. +musí se tomu zpětně trošku uculit+
+Sundá si brýle a vděčně na Memory koukne+ To je dobře, chtěla sem, aby ho měl. Přišel kvůli mně o ten svůj..ale..nevypadal, že by ho vůbec chtěl, tak sem si nebyla jistá...jo..on...jo. +přikývne nakonec, že to ví. nakonec ona sama by ráda věděla, co se stalo...ale asi si to přebrala...nějak...kdo ví+
Dám, ale...měla bys mi s tím pomoct. Chlapa jako je on sama neuhlídám. +usměje se na ni chabě, ale povzbudivě+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 5:25 pm

Zadíva sa na svoje topánky. A zdá sa, že už pomaly aj vytriezvela. "Asi preto sa mi tak páčil, že mal v sebe niečo divoké. Lenže... páčilo sa mi, keď vedel byť neústupný a tvrdý voči iným a následne nežný a milý ku mne. Čo on bol, preto som ho milovala, ale keď sa naštval... "nedopovie. "Ja viem, že by som ho mala milovať takého, aký je." povzdychne si. "Obávam sa toho, že keby sme sa dostali niekedy do naozaj vážneho konfliktu, ani jeden z nás by neustúpil a Merlin vie, ako by to dopadlo." povie napokon, čo ju trápi. "Nechcela by som proti nemu použiť prútik, ale keby mi nedal na výber.... a myslím, že také niečo by mi nikdy neodpustil." spomenie si na situáciu, keď sa k niečomu podobnému dostali dosť blízko.

"Daj pokoj. Mať Erica za brata... "pokrúti hlavou, že to by fakt nechcela. Počúva ju a keď Bea hovorí o tom pive, nemôže si pomôcť, vyprskne smiechom, ako si to predstaví. "Vážne si ho obliala pivom?" tiež sa culí. "A čo urobil on?"
(veru, kto vie... ja sama to už ani poriadne neviem) Usmeje sa na beu milo, povzbudivo, keď si dá dole brýle.
"Pomôcť? Ale ako?" zatvári sa dosť pochybovačne, akoby ho ona teraz mohla strážiť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 5:41 pm

Ono...že je k tobě..hrozivej a možná ti i něco udělá neznamená, že tě nemiluje, a že by tě byl schopnej zabít. +vlastní zkušenosti...+ Na druhou stranu máš právo v té situaci použít přiměřenou obranu a on se s tím buď musí srovnat, nebo ne. My takhle s Amonem bojovali často a...žiju! A on taky no... Typ chlapů jako on něco takovýho neberou tak vážně jako ty, pro ně je to..jako když hraješ playstation - deš do toho se vším vztekem a na konci se to nějak uválí. A když ne, +pokrčí ramenama+ ale nemusí přitom nikdo přijít k újmě. A není to důvod to vzdávat dopředu.

Mhm, +začne se culit+ chrstla sem mu krygl do xichtu. No...křičel na mě, že su "šialená ženská" alebo volačo také. +rozhodí rukama+. Moc si to nepamatuju, viděla sem rudě...pak modře..a pak i černě...+když si šlehla+ Myslím, že by mě nejrači zabil...+zauvažuje+ asi nebudu jeho favoritka.
Noo...třeba..si s ním promluvit, abyste si v tom udělali vy dva pořádek?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned zář 18, 2011 5:59 pm

"V tom je asi ten problém. On to berie ako playstation, ale ja si to beriem osobne. Nemám totiž... moc dobré skúsenosti s fyzickým násilím. Preto som na to dosť háklivá. Ale to Chris vie." opäť si povzdychne. "Vzťah by mal byť o kompromisoch, ale viem, čo mi tým hovoríš. A chápem to. Chris je... zabiják." to slovo povie potichu a až keď sa poobzerá, či ich niekto nepočúva. "Keby nebol taký, aký je, dlho by neprežil. To isté v podstate platí aj pre Krisa." dodá trochu zamyslene. "Myslíš, že ma stále miluje?" pozrie na ňu spýtavo, ale je na nej vidieť, že o tom pochybuje.
Neveselo sa pousmeje, je to skôr taká zúfalá grimasa. "Zrejme si oveľa odvážnejšia než ja. Ja by som nemala odvahu postaviť sa Amoni. Ani keby som vedela, že ma miluje. Nakoniec, bojím sa aj postaviť Chrisovi."

"Hmm." zamyslí sa. "To by ma zaujímalo, čo tam robil." zauvažuje. "Dobre, že si ho obliala. Viem si úplne predstaviť ten jeho arogantný úškrn." odobrí jej to s úsmevom. "Asi si ho tým naštavala. Ale dobre mu tak." uškrnie sa.
"Nie." naraz sa zatvári vystrašene a zavrtí hlavou. "Nemôžem sa s ním teraz stretnúť. Neviem, čo by som mu mala povedať, neviem, akoby som reagovala. Nie, nie, nie." neprestáva vrtieť hlavou a sama seba v duchu presviedča o tom, že tak je to najlepšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned zář 18, 2011 6:16 pm

Já vím...a chápu to...no s tím se nedá pak nic dělat. Buď mu budeš věřit, že ti neublíží...nebo se budeš držet dál. Ta m ožnost, že ti doopravdy ublíží tu vždycky bude...ale ta je tu i u normálních lidí, nemusijou mít ani psychopatickou povahu jako on. Jo...+souhlasně mroukně, že to platí i pro krise+ ti dva si mohli skvěle rozumět...
Nemyslím, vím. Možná..je trochu naštvanej a dotčenej, ale když se chlapk jako Chris zamiluje, nerozmyslí si to přes noc. Něco to už znamená.
Odvážnější? To rozhodně ne, +zavrtí hlavou+ spíš úplně blbááá! +zaxichtí se+ Nikdo normální by se do něčeho takovýho nepouštěl. Ale o tom nepřemýšlíš..nebo teda já...spíš sem si vždycky myslela, že mě vážně zabije, jen mi to bylo jedno...chtěla sem mu jenom ublížit tak jak on ubližoval mně...+zůstane chvílu koukat doblba+ ale to je o něčem jiným.

Koho by nenaštvalo být vohozenej pivem...no nevím čo chcel robiť, ale v pokoji mně zničil veškerou techniku ve zdech a pak zmizel. Až ho potkám...+zavrčí+
Noo jak myslíš, ale kdybyste se náhodou potkali...neutíkej...nikdy nevíš...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga