(no..tak evidentně nebylo pochopeno amonovo dobré rozpoložení, že Memory vlastně řekl, že za to nemůže, a za to co může není zas tak strašný, a ještě ju utěšoval...)
Molly: +vezme se kafe+ Díky lásko. +usrkne a zatváří se uznale, jako že fakt umí dobře zalít kafe vodou, tak že je jednička+ Ona byla vždycky výbušná...+zatváří se, že on nikdy za nic nemohl+ No vidíš, voda a oheň, na tom nic harmonickýho není. Ona není nikdy schopná udělat věci pořádně...+povzdychne si nad tím+ Kdyby takhle bouchlo něco mně, tak už tu nesedíte. +prohlásí a zakousne se do medovníku+
+zvedne obočí+ Tak prsty mám vážně skoro ve všem, ale jen skoro. Tak daleko moje kompetence bohužel nesahají. Ale jestli chceš, přeměníme nějakýho smrtijeda, hm? Určitě máš někde ještě chomáč vlasů, Markus něco namíchá...
Memory: +jí nemusí číst ani v hlavě jak je čitelná, nicméně jeho to vůbec nerozhodí, je to Amon, žejo+ No vidíš, a časem to bude ještě lepší! Za pár let se tomu spolu zasmějeme!
Buď ráda, Jerry tě nikdy nechtěl zatáhnout do byznisu, a docela se mu to i podařilo. +musí uznat+