Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » ned říj 30, 2011 1:26 pm

(no..tak evidentně nebylo pochopeno amonovo dobré rozpoložení, že Memory vlastně řekl, že za to nemůže, a za to co může není zas tak strašný, a ještě ju utěšoval...)

Molly: +vezme se kafe+ Díky lásko. +usrkne a zatváří se uznale, jako že fakt umí dobře zalít kafe vodou, tak že je jednička+ Ona byla vždycky výbušná...+zatváří se, že on nikdy za nic nemohl+ No vidíš, voda a oheň, na tom nic harmonickýho není. Ona není nikdy schopná udělat věci pořádně...+povzdychne si nad tím+ Kdyby takhle bouchlo něco mně, tak už tu nesedíte. +prohlásí a zakousne se do medovníku+
+zvedne obočí+ Tak prsty mám vážně skoro ve všem, ale jen skoro. Tak daleko moje kompetence bohužel nesahají. Ale jestli chceš, přeměníme nějakýho smrtijeda, hm? Určitě máš někde ještě chomáč vlasů, Markus něco namíchá...

Memory: +jí nemusí číst ani v hlavě jak je čitelná, nicméně jeho to vůbec nerozhodí, je to Amon, žejo+ No vidíš, a časem to bude ještě lepší! Za pár let se tomu spolu zasmějeme!

Buď ráda, Jerry tě nikdy nechtěl zatáhnout do byznisu, a docela se mu to i podařilo. +musí uznat+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » ned říj 30, 2011 8:37 pm

Memory: +Povzbudivě se na ní usměje.+ Je překvapivé, jak málo toho lidé, co jsou spolu ve vztahu, o sobě vědí. Nemyslím, že to má souvislost s hloubkou lásky, ale s ochranou vlastní osobnosti. Kolik jsem ochoten z ní ukázat a dát, aniž bych o ni přišel? A je to vůbec bezpečné pro milovanou osobu? Zdaleka o Samovi nevím všechno...a on o mně...a přece bych za něj dýchala...a vlastně mám pocit posledních několik měsíců, že za něj dýchám.

Amon:+Zatváří se, jako že je geniální ve všem a pak se rozesměje.+ To víš...ve vaření kafe jsem byla vždycky...víc než dobrá..+ A má co dělat, aby smíchy kafe nevyprskla Amonovi na koberec. :P + Hele, já myslela, že ty ve výbušninách nejedeš. Že ti na všechno stačej kouzla....a nebo to jsou nějaké Smrtijedské inovace? Nemysli, že nějak moc vyzvídám, prostě mě to zajímá, protože o tom vím prd.+ Pak posmutní.+ Žádného přečarovaného Smrtijeda nechci. ....Chvilku jsem jednoho Smrtijeda měla opravdu hodně moc ráda...ale myslím, že se to nikdy nedozvěděl.. ;) + Rozhlédne se po popelníku.+ Dá se tu kouřit?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon říj 31, 2011 12:03 am

(no tak som to zas nepochopila...)

Tak sa tou kávou asi zas ukľudní a dá si kúsok medovníku, niekde si tam sadne a počúva rozhovor Molly a Amona.

Amon: "Snáď hej." povie len a usrkne si kávy.

Molly: "No to sa asi nedá nič robiť." pokrčí ramená. "Že o svojom partnerovi nikdy nevieš všetko. Možno by pomohlo čítanie myšlienok." pozrie spýtavo na Amona, či s tým má prípadne nejaké skúsenosti.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon říj 31, 2011 2:21 pm

Molly: Jenom ve vaření kafe? +zamává medovníkem, že ten taky stojí za to+ Já jedu ve všem...+mávne rukou+ už to není co to bývalo. Zvlášť od té doby, co expandujem do mudlovskýho světa a máme ministerstvo za zadkem nemůžeme všude házet jenom avadu. To není žádný tajemství, že využíváme všechny výdobytky moderní doby. Taky pro mě nedělají jenom kouzelníci..a ti by pak hůlkou asi mávali dost zbytečně...
Jo? +zaujatě a zvědavě+ A znám ho?
No jistě...+kývne k parapetu, kde má popelník - asi když má dlouhou chvíli pokuřuje a sleduje smrtijedy, jestli se neflákají+

Memory: (já vím...to je právě náš problém...jaké né to, že nechápeš, ale že sme vždycky každá na jiné vlně) +ušklíbne se nenadšeně, když na něho mem koukne+ No na mě se ani nedívej, já to mám zakázaný. Jedna větší potvora než druhá...+Bea a Klea+ A jinejm tam snad ani vidět netoužím..občas někomu nakouknu...většinou kvůli práci...+napije se kafča a zakousne se pořádně do zákusečku+ nix hezkýho...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » pon říj 31, 2011 6:04 pm

(však my sa už poznáme ;) )
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon říj 31, 2011 10:32 pm

Memory: Čtení myšlenek? Nebylo by to tak trochu znásilnění? Já nevím...asi bych nechtěla vědět to, co by přede mnou Sam tajil....Možná jsem naivní, ale myslím, že by to náš vztah úplně rozbilo.

Amon: +Vesele povytáhne obočí a vyplázne jazyk.+ Hádej...myslím, že to není tak těžké, abys přišel na to kdo.... ;) + Popojde k oknu, zapálí si cigaretku a vykoukne ven.+ Sleduje (stejně jako Amon v dlouhé chvíli :lol: ) cvičící Smrtijedy.+ Aha...takže je to tím, že není tolik kouzelníků ochotných se k tobě přidat nebo tím, že mezi Mudly je dost schopných, aby u tebe sloužili? Všimla jsem si, že ti tví věrní jako třeba Dolohov a tak kolem tebe netočí...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » úte lis 01, 2011 12:13 pm

Amon: "Myslíš, že by na to prišli?" spiklenecky naňho mrkne.

Molly: "Ja by som naopak rada občas milovanej osobe nakukla do hlavy. Aspoň by som si to všetko nemusela domýšľať, z čoho vyplýva, že väčšinou si vymýšľam somariny a sú z toho len zbytočné komplikácie." pokrúti hlavou s malým povzdychom. "Znásilnenie?" prekvapene na ňu zamrká, ale potom sa nad tým zamyslí. "Asi máš pravdu. Možno je lepšie, keď o niektorých veciach vôbec netušíme." pokrčí ramená, odpije si kávy a potom si tam primieša ešte trochu cukru.

Chvíľku sleduje, ako sa Moll s Amonom bavia o tom tajnom smrtijedovi a musí sa malinko pobavene uškrnúť, lebo ona tuší o koho ide. Keďže obaja vykukujú von oknom, nakukne cezeň aj ona. "Ranná rozcvička?" spýta sa Amona s úsmevom. Potom sa však trochu zamyslene zamračí. "Amon?.. ehm... Keby u teba robil Chris, čo by robil?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte lis 01, 2011 7:59 pm

Memory: +Koukají se na to divadlo pod oknem.+ No...na druhou stranu máš pravdu. Já jsem taky vždycky vymýšlela nesmyslné konstrukce, co se asi děje a nakonec to bylo docela prosté. Já vlastně žádný správný recept na vztah nemám. Kdybych ho měla...možná by tu byl i Isamun...

Amon: Vím, že by se k tobě Sam nikdy nepřidal, ale když se Mem ptá, tak já taky..A co by u tebe dělal Sam?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř lis 02, 2011 12:31 am

Molly: M...Kraft? +zkouší hádat..on totiž Amon jaksi není Smrtijed, takže by ho ani ve snu..!Jak Molly vytáhne cigaretu, tak jí připálí a sám si rovnou taky zapálí+
Bé je správně. Ve světě mudlů jim kouzelníci prostě nemůžou konkurovat. Navíc...je to smutný, ale spousta kouzelníků je opilá svou mocé a jaksi..zakrněli. Myslijou si, že můžou všechno, že umijou všechno...a pak to tak vypadá. Plnej sklep mrtvol. Dolohov...to je kapitola sama o sobě. +a nevypadá, že by se v tom hodlal pitvat co Dolohov dělá, nebo nedělá+

Memory: Něco na ten způsob...+koukne na hodinky..asi bude tak nějak k ránu+ Nejvíc tu stejně pracuju já! A kdo to ocení? Správně, nikdo!
Jerry? No...to co u Bee, plus by si občas zašel někam něco vyřídit...líbí se mi jeho loajalita a nadšení pro věc. To spoustě lidem chybí!

+otočí se k Molly+ Sam? +trochu zaváhá - toho sem taky lanařil??+ No...podle toho na co má talent? +koukne na ni, páč teď ani neví, jestli byl mudla, nebo kouzelník+ Ale tady se najde práce pro každýho! ...a nejen jako štít! +dodá rychle+ Nakonec potřebujeme i lidi co budou vyřizovat schůzky naprosto jinýho charakteru, než nájemní vrazi, nebo třeba někoho kdo dá novej podnět do kuchyně...vařijou furt to samý. +postěžuje si+
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » stř lis 02, 2011 8:54 pm

(zas to tu brzdím, čo... mno, akosi mám posledné dni seknutý mozog, prepáčte... ja to asi pomaly zabalím, nech sa tu môžete poriadne porozprávať a nečakať furt na mňa :roll: )

Moll: "Myslím, že na lásku nemá recept nikto." na chvíľku sa zarazí... "No dobre," pokračuje. "sú všeliaké elixíry lásky, ale to nie je skutočná láska." pokrúti hlavou.

Amon: Potichu, zamyslene počúva. "Tak to ma mrzí, že si oňho kvôli mne prišiel." špitne, ale nemyslí to nijak zle. Skôr to hovorí tak akosi rezignovane. Ako Amon pozrie na hodinky, pozrie na ne automaticky aj ona a keď vidí ten čas, skoro sa zhrozí. "To je už toľko hodín? Ja... "pozrie na oboch ospravedlňujúco. "Ja už asi pôjdem. Beztak so mnou dnes nie je žiadna zábava." položí na stôl dopitú šálku kávy. "Nebude vám to vadiť?"
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord