od Eric » pon lis 07, 2011 6:25 pm
Skutočne? +podloží si bradu rukou.+ A smiem sa spýtať, ako ste k tomu titulu prišla? +viditeľne ho to zaujíma. Pri jej ďalších slovách len pokrčí ramená.+ To sme na tom asi rovnako. Tiež by som mohol hovoriť niečo podobné. +následne sa trochu uškrnie.+ Obávam sa, že Krisovi do hlavy nevidím. Ale povedal by som, že je momentálne v situácii, keď sa snaží... ehm... robiť mrtvého brouka. Ale nie pred vami, či svojou sestrou.+ dodá, než by mohla Bea niečo poznamenať.+ No pred ľuďmi, ktorí ho momentálne tak vidieť chcú... +párkrát mrkne a trochu zamyslene, trochu pobavene si ju premerá.+ I keď, podľa toho, čo som o vás zatiaľ zistil, by som vás do tých ľudí možno mohol zaradiť. No prirodzene z úplne iných dôvodov. +opäť sa uškrnie.
Pri jej požiadavke dá hlavu zľahka na stranu, ako zrkadlo oproti Beinmu pohybu a pozrie jej do očí.+ Odpovede. To sme dvaja, čo ich chcú. Odpoviete mi aj vy na moje otázky? To je jasné, že za ním nepôjdete, pretože túto informáciu vám prezradiť nemôžem. I keď vám, napriek všetkému, som ochotný dôverovať, tak dôverčivý nie som. Nepovedal som to ani jeho sestre a ani sa k tomu nechystám. To, či sa pokúsite ho vysledovať.... v tom vám zabrániť nemôžem. +opäť pokrčí ramená.
Jej ďalšia veta ho prekvapí.+ Ako to myslíte, ku komu je lojálny on? Myslíte, že voči vám nie? +skúsi to. Následne sa zamračí.+ Áno, to som si všimol, kto všetko vám neustále chodí za pätami a prezieravé by to teda rozhodne nebolo.+ súhlasne prikývne.
Trochu pobavene sa usmeje.+ Ja to chápem dokonale. Narozdiel od Krisa mám o vás svoje informácie. Ale snáď si nemyslíte, že keby som si myslel, že ma chcete zabiť, dobrovolne za vami prídem. I keď... +musí dodať.+ nepopieram, že určitá taká možnosť tu je. No človek musí občas riskovať. Som si istý, že na to máte podobný názor. +nadvihne jedno obočie a potom sa zas nakloní cez stôl trochu dopredu, prepletie si prsty a ruky si oprie o dosku stola. Zadíva sa na ňu.+ Môžete mi vysvetliť jednu vec? Čo presne mám spoločné ja s vašími... ako ste to nazvala... kopačkami od Krisa? Skutočne to vidíte ako dôvod, prečo by ste ma mali dať zabiť?
+Keď vidí jej úcul, musí sa uculiť aj on.+ Tá bola otrávená, že ano?