Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Sklepní jednací místnost & Kancelář Beatrix

Příspěvekod Beatrix » čtv lis 03, 2011 5:48 pm

+To si Bea všimla..a ten jeho blbej úsměv ju taky pěkně žere, že to vypadá, že tu skleničku brzo rozmáčkne, vrhne se na něho a rudýma nechtama mu vydrápe oči, ale zatím se ovládá a přivře zkoumavě oči a lehce pozvedne obočí, když Eric promluví německy. No a hlavně si teda oddychne, ale snaží se to na sobě nedat vůbec znát, ať si o sobě moc nemyslí...+ Ne? A jak by to vypadalo? Abych se na to připravila...+dopije skleničku, položí ju a řádně si dolije, nachvilku zaváhá, ale nalije i do druhé skleničky, postaví ju před Erica a sedne si naproti něho do křesla se svým pitím+ Měla bych? +se posadit+ Proč jste teda tady? Proč ste vůbec kdy byl tady? - A mimochodem, +usměje se až moc mile+ dlužíte mně pěknej balík za demolici vybavení....+probodne ho pohledem, že moc dobře ví jakýho vybavení+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » čtv lis 03, 2011 9:22 pm

+Čelí pokojne jej pohľadu a snaží sa nesmiať. A aj keď sa teba Bea snaží na sebe nedať nič poznať, veľmi dobre si všimne, ako jej odľahlo, ale nijak to nekomentuje. Skôr si pre seba spraví poznámku, kvôli čomu všetkému to chce Krisovi zavolať.+ Skôr som myslel, že by som vám niečo také poslal písomne. +poznamená úplne pokojne.+ Takú správu by som, dosť možné, nemusel prežiť. +Nemôže si pomôcť, aby ju trochu nepodpichol, ale vzápätí hneď očakáva, že to víno skončí na jeho triku. Preto si ju radšej vezme do rúk, aby tomu zabránil.+ Pokojne môžete aj stáť. +pokrčí malinko ramená.+ Myslel som, že ma chcete vidieť a pohovoriť si o tej mojej nominácii do tej vašej miestnej súťaže. Prečo by kedy moja prítomnosť mala mať nejaký dôvod? +oplatí jej a usmeje sa. No jak Bea začne hovoriť o dlžobe zamračí sa a ten jej pohľad jej bez problémov opätuje.+ Vy jste mi tiež nedávno zdemolovala jedno, nie zrovna lacné zariadenie. +ani sa neobťažuje predstierať, že netuší o čom Bea hovorí.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát lis 04, 2011 12:57 am

+Aby mu někdo netípl telefooon...+ Písomne...no toho bych si fakt vážila. +poměrně kysele, ale tak trochu spokojeně se ušklíbne+ To je pravda..+že by to nemusel přežít, ale pak se zamračí a potřepe hlavou, takovou zprávu totiž nikdy číst nehodlá - jako by svým pohledem říkala "jenom přes mou mrtvolu".+
+to nebude vííno..nějakej remixík spíš tvrdýho...+ Pretože vaše přítomnost jistojistě vždycky nějaký důvod má. +napije se a sleduje ho+ A já ho chci slyšet. Není vám snad ctí zapojit se do našeho dění? +podiví se, že není z nominace na větvi+
+když se vyjádří o zničeným zařízení, rozlije se jí na obličeji viditelně spokojený úsměv+ Vážně? Ale to se docela divíím...na co jste u nás něco takovýho potřeboval? +usměje se přemile, zamrká očkama a upře na něho tázavej pohled+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát lis 04, 2011 8:33 pm

+Jej celkom potešený výraz nad tým, že by to nemusel prežiť okomentuje poznámkou:+ Nebojte sa. Ja osobne sa postarám, aby som vám podobnú správu nosiť nemusel. +vyhlási rozhodne a tak rozhodne sa pri tom aj tvári.
Nech je to čokoľvek, keď vycíti, že pominulo nebezpečenstvo, pohár odloží naspäť na stôl bez toho, aby si z neho odpil. Uškrnie sa.+ Verím tomu, že chcete... ja by som tiež chcel vedieť mnoho vecí, ale mám spolu. +usmeje sa zlomyselným úsmevom. No potom sa zas tvári normálne... čiže relatívne uvoľnene a sebavedome.+ Óóó, samozrejme je to pre mňa veľká česť, len ma prekvapilo, že prišla od vás. Nie je v tom nejaká zrada? +skúmavo sa na ňu zahľadí zas on.
Tiež zamrká očami, čím ju napodobí, premilo sa usmeje a nakloní sa k nej cez stôl.+ Ja sa divím, na čo potrebujete atomový kryt, celú jednotku vojakov a dodávky, ktoré zjavne neobsahujú zeleninu a vybuchujú podozrivo velkou demolačnou silou v reštauračnom zariadení? Hmm? +neprestáva na ňu spýtavo hľadieť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob lis 05, 2011 3:40 am

+Nebýt to Eric, a nebýt toho, že ju Kristián odkopl, asi by mu padla k nohám a ze srdce děkovala...+ A jak se o to postaráte, když se pořát flákáte tady? +zvedne bradu+
Povídejte...co chcete vědět? +mávne rukou, ať se vytasí, natáhne se přes stůl a podívá se na něho.+ Vy asi nebudete, co.. +vezme si jeho skleničku a vypije ju na ex, pak ju tam zase před něho položí i s rudým otiskem rtěnky+ Zrada? Na to slovo pozor..být zrovna váma, používala bych ho dost opatrně. Nominace může mít spoustu důvodů. A jak vidíte, byla úspěšná...cíl byl splněn. (ať se nezapomene projít kolem svýho plakátu na nástěnce...)
+když se k ní nakloní, tak zvedne bradu skoro až nepřirozeně vysoko, jak se pořád snaží udržet si nadhled...a nadřazenost no.., ale když si to uvědomí, tak se dá trochu do kopy a sedne si normálně+ Protiatomových krytů není nikdy dost! Navíc Alpy...kdo by si tu stavěl sídlo bez krytu? Tady je to pomalu už tradice... Ale notak...+zasměje se krátce a strojeně+ nač to divadlo? všechny odpovědi na vaše otázky přece znáte. +koukne na něho+ Kristián sice neoplýval sdílností ve vztahu, ale vsadím se, že vám se svěřil se vším. Vlastně...+vstane a dolije si skleničku docela zamyšleně, než se na něho znova podívá+ Vůbec bych se nedivila, kdybyste i o nás věděl víc než já...+a jak ho sleduje, tak se napije a vypadá to, že by se mu nejrači hezky prohrabala v hlavě, no nepokusí se o to. Místo toho před něho postaví zavřenou malou minerálku, jak dostáváš v hospodě(de otevřít rukou) a čistou skleničku+ Abyste neřekl... +třeba si ho nakloní a něco jí nabonzuje...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob lis 05, 2011 5:06 pm

+Nadvihne prekvapene jedno obočie.+ Prečo si myslíte, že všetok čas trávim tu? +pri jej vyhlásení sa víťazne pousmeje.+ Tak napríklad by ma zujímalo.... +na chvíľu sa odmlčí a trochu ju naťahuje.+ ...ako sa máte? S kým chodíte a kto vám teraz robí ochranku? +vysype to zo seba akoby nič, dobre si vedomý toho, čo sú to za otázky, preto s pobaveným očakávaním čaká, čo mu na to Bea odpovie.+ pozrie na červenú rtěnku otlačenú na pohári a potom jej do očí a zatvári sa vážne.+ Prečo by som nemohol používať slovo zrada? Máte snáď pocit, že som vás nejako zradil? +zabodne sa celkom výhražne pohľadom do jej očí.+ Takže cieľ bol splnený? +nedôverčivo.+ Prezradíte mi, čo to bolo za cieľ? +(neboj, to si isto všimne :D ) Opäť sa oprie do stoličky, na tvári pobavený úsmev.+ Nezaznamenal som, že by bola v Alpách zvýšená rádioaktivita. +uškrnie sa, no potom predsa len prikývne a zatvári sa opäť vážne.+ Máte pravdu. Viem toho pomerne dosť. No musím vás sklamať, detajly vášho vzťahu nepoznám. V tomto smere Kris nikdy nebol zdielny k nikomu.+ vyvedie ju z omylu. Prekvapene, trochu podozrievavo pozrie na minerálku, no potom sa snáď prvý raz úprimne pousmeje.+ Ďakujem.+ otvorí ju, pre istotu si k nej teda trochu čuchne, ale nenápadne a napije sa priamo z flašky. Celkom mu to padne vhod, lebo aj keď sa to nezdá, celkom vysmädol. Dopitú flašu postaví na stôl, oprie sa zas do stoličky a chvíľu sa na Beu skúmavo zahľadí.+ Zdá sa mi, že by ste rada získala nejaké informácie. +poznamená napokon.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob lis 05, 2011 5:49 pm

Všetok né, ale dost. +skoro jako by ho kárala, že na Kristiána nedává dost pozor+ Mhmmm...+pobírá na co se jí to vůbec ptá..+ Když to chce Kristián vědět, proč mně nezavolá? Pochybuju, že zrovna vás osobně by to totiž zajímalo... To mu děláte poskoka? +ušklíbne se, ale připustí, že by teda mu dejmetomu něco i řekla+ Co za to? +dodá věcně+

Pretože slovo zrada zavání hrdelním zločinem. +pohled mu úplně klidně opětuje+ A zrádce nemá nikdo rád... Vy? +musí se pobaveně uculit+ Jak mě můžete zradit? Vy ke mně vůbec žádnou loajalitu nedržíte... +zavrtí hlavou, že na něho by se rozhodně nespolíhala+
Mhm, chtěla jsem si s váma promluvit aniž bych vás muselal přizabít...+kývne mu ke kolenům, že by mu je asi prostřelili, aby nezdrhl+ Takhle je to mnohem pohodlnější i pro vás.

Protiatomový kryty se ovšem nestaví kvůli atomovým bombám, to vám ještě nikdo neprozradil? +přivře zkoumavě oči a dost by ju zajímalo, nakolik jí kecá a nakolik mluví pravdu, no to asi nezjistí+
Bratři v triku...+zakroutí hlavou a tiše poznamená na adresu jeho podobnosti s Krisem když vidí jak očuchává minerálku+ Nabídla bych vám pralinku...ale obávám se, že chemický rozbor vám poskytnout nemůžu...+uxichtí se a sezobne pralinku co sou tam na stole v misce+

Divíte se mi?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned lis 06, 2011 2:18 am

+Chvíľu je potichu, no napokon prikývne.+ Máte pravdu. Trávim tu pomerne dosť času. +dá jej za pravdu. Pri jej otázke sa musí pousmiať.+ Ste celkom chytrá žena. +poznamená a aj keď to povie s pobavením v hlase, je v ňom aj malinko cítiť uznanie.+ Verte, že keby mohol, zavolal by vám. A nie som jeho poskok. No nepopieram, že mu robím láskavosť. +prikývne, no viac k tomu nepovie.+ Čo chcete? +otočí otázku a spýtavo na ňu pozrie.+
Dobre, keď to takto vnímate, nebudem to slovo použivať. +rezignovane.+ V tom máte pravdu. Lojalitu k vám nedržím, ale to neznamená, že neviem čo to je. +sleduje jej pohľad ku svojím kolenám a keď pochopí, tak sa na ňu zamračí.+ To by ste musela veľmi rýchlo strieľať a veľmi presne mieriť. +zavrčí trochu výhražným hlasom.+ Ale súhlasím, že je to pohodlnejšie takto. Verte mi, nebolo by dobré, keby sme sa dostali my dvaja do stretu. +poznamená a stále na ňu tak nejak varovne hľadí, aby to snáď ani nezkúšala.

Premeria si ju.+ Verím, že vy mi to teda prezradíte.+ pozrie na ňu spýtavo.+ Hmm? +nwchápav zdvihne pohľad od tej minerálky pri poznámke o bratoch.
Ucukne mu kútik a potom sa sám pre pralinku natiahne.+ Neviem z čoho usudzujete, že som tak vyberavý. +a pralinku si demonštratívne vloží do úst a schválne si ju viditeľne vychutnáva.+ Hmmm... skvelá... prepokladám, že je priam z alpsých vrchov.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned lis 06, 2011 3:36 am

Zas tak žhavý to nebude, + s tou chytrostí+ mám jen titul za odvahu. A taky kdybych byla vážně chytrá, vůbec bych se do téhle beschissene situace nedostala. +poznamená hořce+ Tak on nemůže? +zatváří se docela nehezky+ Jediná situace, kdy "nemůže" nenastala, jak jste mě právě ujistil. Takže nechce.
Chci odpovědi. +přivře oči+ Chci vědět proč odjel, kde je a jak se mu daří. +nakloní hlavu nabok+ A nebojte, nepojedu za ním a nebudu mu telefonovat. Nakonec kdybych ho vysledovat chtěla, udělala bych to už dávno, ale dělal byste to proti něčí vůli? +sice by ho asi dejme tomu nenašli, ale zkusila by to aspoň kdyby si za tím stála+

Netvrdím, že nevíte co je loajalita. Ke Kristiánovi jste loajální až moc. Jenom by mě zajímalo, ke komu je on.
Já? +docela pobaveně se usměje+ Já ne, já netrefím ani vrata od stodoly...+zavrtí hlavou, ale pak se zatváří vážně+ Ale mí lidi střílijou rychle a je jich dost. Rozhodně víc, než jeden, tedy vy. Já vám věřím. V tomhle. +naznačí něco jako úsměv, ale spíš škleb+ Navíc by odemě nebylo zrovna prozíravý nechat zastřelit jedinou pravou ruku Kristiána, že...

Co? Že už Adolf věděl proč si tady dělá bunkry? A to bylo hezky dávno, představte si dnešní munici...musíte jít hodně hluboko s hodně kvalitním materiálem, aby mělo cenu něco takového dělat.
Ale nic...jenom že stejně jako Kristián nechápete, že kdybych vás chtěla zabít, udělal byste "puff" už deset kilometrů ocud. Asi vás to překvapí, ale na vás lidma plýtvat nebudu. A už vůbec né proto, že mi dal +zarazí se, neví ani proč chtěla říct "Beretta", ale neřekne to+ Kristián kopačky.
+pobaveně ho sleduje a má chuť zařvat "pozor ta je otrávená!" a při té představě se začne culit, ale neudělá to, protože by ju Eric asi zabil+ To pro vás bude asi věčná záhada. Mhm, +přikývne+ domácí. +dolije si skleničku alkoholu a nepokrytě tam před ním chlastá+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon lis 07, 2011 6:25 pm

Skutočne? +podloží si bradu rukou.+ A smiem sa spýtať, ako ste k tomu titulu prišla? +viditeľne ho to zaujíma. Pri jej ďalších slovách len pokrčí ramená.+ To sme na tom asi rovnako. Tiež by som mohol hovoriť niečo podobné. +následne sa trochu uškrnie.+ Obávam sa, že Krisovi do hlavy nevidím. Ale povedal by som, že je momentálne v situácii, keď sa snaží... ehm... robiť mrtvého brouka. Ale nie pred vami, či svojou sestrou.+ dodá, než by mohla Bea niečo poznamenať.+ No pred ľuďmi, ktorí ho momentálne tak vidieť chcú... +párkrát mrkne a trochu zamyslene, trochu pobavene si ju premerá.+ I keď, podľa toho, čo som o vás zatiaľ zistil, by som vás do tých ľudí možno mohol zaradiť. No prirodzene z úplne iných dôvodov. +opäť sa uškrnie.
Pri jej požiadavke dá hlavu zľahka na stranu, ako zrkadlo oproti Beinmu pohybu a pozrie jej do očí.+ Odpovede. To sme dvaja, čo ich chcú. Odpoviete mi aj vy na moje otázky? To je jasné, že za ním nepôjdete, pretože túto informáciu vám prezradiť nemôžem. I keď vám, napriek všetkému, som ochotný dôverovať, tak dôverčivý nie som. Nepovedal som to ani jeho sestre a ani sa k tomu nechystám. To, či sa pokúsite ho vysledovať.... v tom vám zabrániť nemôžem. +opäť pokrčí ramená.
Jej ďalšia veta ho prekvapí.+ Ako to myslíte, ku komu je lojálny on? Myslíte, že voči vám nie? +skúsi to. Následne sa zamračí.+ Áno, to som si všimol, kto všetko vám neustále chodí za pätami a prezieravé by to teda rozhodne nebolo.+ súhlasne prikývne.
Trochu pobavene sa usmeje.+ Ja to chápem dokonale. Narozdiel od Krisa mám o vás svoje informácie. Ale snáď si nemyslíte, že keby som si myslel, že ma chcete zabiť, dobrovolne za vami prídem. I keď... +musí dodať.+ nepopieram, že určitá taká možnosť tu je. No človek musí občas riskovať. Som si istý, že na to máte podobný názor. +nadvihne jedno obočie a potom sa zas nakloní cez stôl trochu dopredu, prepletie si prsty a ruky si oprie o dosku stola. Zadíva sa na ňu.+ Môžete mi vysvetliť jednu vec? Čo presne mám spoločné ja s vašími... ako ste to nazvala... kopačkami od Krisa? Skutočne to vidíte ako dôvod, prečo by ste ma mali dať zabiť?
+Keď vidí jej úcul, musí sa uculiť aj on.+ Tá bola otrávená, že ano?
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince