Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » úte lis 08, 2011 1:24 pm

mollyz píše:Amon: Jak jsi po ní mohl střílet? +vyděsí se.+ Vážně tě trefila hrnkem?...To já jednom po svým bývalým hodila whiskovku, ale netrefila jsem jsem se. Vždycky jsem na házení byla dost mizerná. Sklenka rozbila okno a přistála ve skleníku jedné staré dámy, která tam zrovna jednotila salát...
Kdo by měl čtyři Nobelovky?+ Zatváří se zmateně.+ To jako Kraft nebo Abruzzi? + A pak ještě podrbe Amona pod krkem.+ Ále veď ty si krotitelom lvou, nie? ;)

No jak, jak...normálně. +pokrčí ramenama a pak přikývne+ Ale to proto, že sem k ní byl původně zády a otočil se zrovna když to letělo! Jinak by neměla šanci! +už měl trénink a zepředu byl pohotovej...+ A zabilo ju to aspoň? +zvědavě+
Markus, kdo asi? Abruzzi...+musí se smát+ John je skvělej chlap a rozumí své práci, ale nobelovku leda tak za to jak vyběhl s FBI. Teda on...+pomlčí kdo si najal koho...+ Vidíš, toho vlastně taky Markus sešil poté, co to do něho cajti naprali...byl jak cedník. +povzdychne si+ Mmmmh +zamručí spokojeně+ esi lvou neviem, no krotitelom áno. +uculí se+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Memory » úte lis 08, 2011 4:49 pm

Amon: "No vidíš." trochu sa uškrnie. "Zjavne to ani jednomu z vás moc nevyšlo." mrkne naňho, lebo si je istá, že Amon o Krisovej profesii veľmi dobre vie.

Molly: Keď sa opýta na to, čo Kris robí, trochu sa zakucká, ako si práve trochu odpíja zo sklenky. "Ech...ech...no... ech... on je...eee... dalo by sa povedať... že pracuje s ľuďmi." povie napokon, i keď sa pri tom vzápätí začervená, lebo si veľmi dobre uvedomuje, že to je veeeľmi vzdialené tomu, čo Kris vlastne robí... teda aspoň robil, lebo čo robí teraz netuší ani ona. "Prepáč Molly.... "povie vzápätí ospravedlňujúcim tónom. "Nemôžem o jeho práci hovoriť. Sľúbila som mu to." navyše by to asi ani nebolo veľmi bezpečné.
Prikývne. "Videla, aj som s ním hovorila... no.. a tak trochu pomáhala. Chris mal raz... nehodu, tak ho Kraft ošetril." prizná.

"Mohli by ste si vy dvaja zo mňa prestať robiť srandu?" ohradí sa, keď sa snažia hovoriť po slovensky, ale kútikom úst jej pobavene cuká.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř lis 09, 2011 11:56 am

Amon: Ne, nezabilo, ale dopadlo jí to přímo před ruce, takže místo salátu koukala na sklenku. Měla z toho drobátko pocuchané nervy...a vůůůbec nechápu, proč, ale hned začala podezírat MĚ!!!
No, zdá se, že ten Markus klame tělem...no, jestli sešil i tady pana Chrise, tak to mu musím složit poklonu....Hele, ty se pachtuješ i s mudlovskou FBI...Něco o ní vím, protože, když mě před pár lety hledal bývalý manžel, neváhal zapojit i mudly.. Co jim vlastně ten John provedl?+ Zatváří se spokojeně, že někdo těm mudlům vytřel zrak!+

Memory: No...hlavně jestli ta jeho práce s lidmi nespočívala v tom, že z živých dělal mrtvé..+Trochu se otřese.+ Ale chápu - v mnoha pracích je utajení potřeba. I na Miraclu funguje jistý stupeň utajení a Eternity nám vytrvale dělá přednášky o tom, jak se chovat, aby utajené zůstalo utajeným...
+Vyplázne na ní jazyk.+ Nie...nemožem...Veď je to také lákavé.. :lol: :mrgreen: :twisted: +A rozesměje se.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob lis 12, 2011 2:41 am

Memory: Já spíš myslím, že si ani jeden z nás nemůže stěžovat na nedostatek kreativity...+jenom se pochechtává "práci s lidmi", ale nijak to nekomentuje+
(A Jerry tu nehodu mal spíš neraz, než raz..minimálně dvakrát, třikrát, co skončil u Markuse)

Molly: Tebe? Tomu těžko věřit! +ušklíbne se a nalije jim další rundu+ Tak na lepší zítřky dámy!
Já? Já s FBI? JÁ, ne. To Bea. +prohlásí rázně+ To Tě chtěl asi hodně vroucně najít, co? No John...John jim prováděl spoustu věcí, za který ho pak hodili za katr. Odkud se dostal...ale oni ho našli..mají dost dobrý konexe...ale naše Beuška si usmyslela, že je ten pravej do kšeftu. Budiž jí ke cti, že myslela i na jeho rodinu...než s ním začla spát...ale to už byl stejně skoro rozvednej. +mávne nad tím rukou, že je to bezpředmětný, no o drby na Beu se vždycky rád podělí, zmetek+ Takže ho nechala FBI regulérně sejmout, aby si mysleli, že tečka, ale doktor a pohřebáci byli od nás... Když sem to tenkrát viděl ze záznamu, nevěřil sem, že ho ještě Markus slepí...+napije se+ Není to halt žádnej amatéér!

Utajení, utajení...tady všichni furt dělají nějaký tajnosti. A pak jenom zítrají. Není nad to vyložit hned nazačátku karty na stůl. Aspoň pak člověk ví, s kým má tu čest. I když někomu se to dá číst rovnou z xichtu...

+koukne nechápavě na Memory+ Čo sa ti nepáči, miláčik? +a zlobivě se uculí pobaveně - a chyby omluvte dámy, neb já po slovensky fakt neumím!+ Ty si také naše mačiatko, že áno? +zavlní na ni obočím mile+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob lis 12, 2011 8:50 pm

(hehehe..já taky slovensky neumím, ále našie mačiatko to vstrebá...veď je to iba začiatok našej slovešiny, nie? :lol: ;) )

Amon: Hehe...+vypije panáka a nastaví sklenku na další pití.+ No...ex mě hledal opravdu vroucně - s nožem v ruce...Kdo by rád nepodědil, že? No...ona si teda Bea Johna nechala slepit hlavně pro sebe teda? Moc by mě zajímalo, jak se Beuška vyrovnává s těmi partnerkami svých milenců...já bych strašně žárlila....Ale už s ním taky není, že? +Jak Amon rád drbe, tak Molly ráda drby poslouchá.. :smich: +
No...já jsem přece jen spíš pro to jednání na rovinu...i když třeba tajnosti dělám, ale jen jako hru...většinou milostnou předehru.. :twisted:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Memory » ned lis 13, 2011 6:15 pm

(lach, no Moll, Bea ma predsa len náskok :D )

Molly: Pri tej jej poznámke na to jej, pracuje s ľuďmi, len niečo nezrozumiteľne zamrmle. Zachytí Amonov výraz, tak radšej pozrie do svojej sklenky. "Čo vlastne robí Et? Ja mám pocit, že som sa s ňou snáď ešte ani poriadne nestretla." nadhodí tému, aby sa dostali z nebezpečných vôd. Doleje zas všetkým panáka a pozrie spýtavo na Molly.

Amon: "No to asi nie." ušrknie sa naňho a s veľkou námahou potlačí nutkanie vyplaziť naňho jazyk.
(ok, tak viac krát. Ja si pamätám hlavne ten jeden, keď som myslela, že umiera.)

"Tak vy s tým neprestanete?!" autoritatívne, ale moc jej to nejde. "No počkajte keď ja začnem hovoriť česky!" našpúli výhražne pery.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned lis 13, 2011 9:00 pm

Molly: +zase nalije další rundu, brzo budou zlití všichni+ To je lááska kotě! Nůž! Taková romantika! +směje se+ Chtěla si ho slepit pro sebe, ale pro kšeft, no pak se jim to společný podnikááánííí nějak zalíbilo!
Jakýma partnerkama? +koukne na ni překvapeně o kom to mluví+
M-m, není, nabrnkl si takovou...Lucy...+zakroutí nad tím hlavou+ to je exempláář.
Milostnou předehru? A to pak vypadá jak? +hluboce se jí zahledí...do výtřihu a pak do očí, ehm..+

Memory: Ty umíš hovoriť po česky? Tak sa nám predveď, veď my sme taký zvedaví! +přiťukne si s ňou skleničkou s úsměvem a napije se+
(jednou ve sklepě...a pak jak měl amnésii..a..mám v tom bordel, možná to bylo jedno dohromady, ale to asi ne. )
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » ned lis 13, 2011 11:01 pm

(Mem: veď ja viem...naozaj teraz som mala taký študijný zážitok.. ;) )

Mem: Co dělá Et? Jako normálně nebo teď? No, normálně má Detektivní kancelář...ale ona je hlavně cestovatelka..mezi světy. Nevěřila jsem, že existují, že existují průchody a brány...ale Sam je její bratr a ukázal mi neuvěřitelné věci..Et je fantastická. Je v celého Miraclu nejzkušenější..Už jen to, že si nabrnkla Pána snů...+Usměje se při vzpomínce na něj.+ Morfeus je úžasný. Laskavý a zároveň děsivý...
A teď - doufám - Et hledá Sama a Tirage...Morf to říkal...Já ani Fab nemůžeme. Neumíme procházet mezi světy. Fab k tomu má blíž, ale já ne...

Amon: +I ona se pátravě zahledí do vlastního výstřihu, zda tam nenajde nějakou předehru :lol: + No, měla jsem na mysli ty manželky či exmanželky jejích partnerů.. ;)
Nůž...+vzpomene na ex+...to nebyla romantika, to bylo psycho... :shocked1* Kdyby mě Fabien nezachránil, bylo by po mně.+ A pozvedne sklenku.+ Nevím, jestli ho znáš, ale ráda bych mu připila...Fabienovi!!!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon lis 14, 2011 2:35 am

(Pozerám, že teď nebudu už rozumět ani já...)

Molly: A co by s něma měla dělat? Teda s jednou spí, +pokýve hlavou+ ale s ostatníma nic neměla! +zvedne přísahajícně ruku+ to bych věděl! Asi.
Fabiena? Neznám, ale zve mě na panáka, tak na Fabiena! +připije zase a dopije svýho panáka a kouká, že už tam nic nemá+ nahovno tohle..+zanadává na malý skleničky a nalije jim tak, že teď už je i decánko polije+ a bez dna!
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte lis 15, 2011 10:17 pm

Amon: Bea spí s nějakou dámou? Nemohla by spát s naší Katty? Pořád po mě jede...třeba, kdyby spala s Beou, měla bych klid...+kucká se smíchy.+ No, jestli tě zve Fabien na panáka, tak to dopadnete pod vobraz!
Chystáš se na ten vánoční večírek na Mýtince, Amone?+ Natahuje se pro cigaretu a omylem do něj žďuchne, že mu málem spadne hlavou do klína. Naštěstí to vybalancuje a dokonce si i připálí.+ :lol:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord