Amon: Je to o důvěře. Ona asi žádné přátele a milence nemá..Teda - promiň - nemyslela jsem to zle. Třeba, že by jí udělalo radost, kdyxbys ji občas někam vzal..do společnosti..+ Pak jí chytře napadne..
+ A nebude jí vadit, že jsme u tebe na návštěvě já a Mem? Některé ženy žárlí i na kamarádky partnerů...
No, já myslím, že Tirage Fabiena tak dlouho hledala, až se ti dva našli. Že je dobře, že to s tebou nedopadlo...Jsou oba stejný střeštiprdla!
Proč to nevyšlo s tou holkou? No hlavně proto, že pak došlo k tomu maléru s tátou a já se musela dle jeho rozkazu vdávat...taková pitomá historie...Hodně se toho tenkrát posralo naráz.
+Překvapeně na něj kouká.+ Zlatíčko, já vím, že jsi Pán Zla, ale nechce se mi věřit, že bys jen ničil. Beuška je moje opravdová kamarádka. Je to anděl (v brnění
). Vím, že určitě chtěla pro tebe i smrtijedy to nejlepší...a nechce se mi věřit, že bys jí to bojkotoval, že bys ji podváděl...Prostě jste jen takové prudké povahy, ne?+ Kouká na něj s nadějí v očích, že to potvrdí..
+