od Kain » pon led 30, 2012 10:39 pm
Vy mi tu budete kázat o sobectví? Vy?! +přelétne je pohledem+ Vy, co si každý den hrajete na soudce a rozhodujete o žití druhých. Toho, kdo jde za svými ideály bezostyšně odsoudíte, protože se neshodují s vašimi a nazvete ho zlým. Vy, co si myslíte, že máte právo zabít kohokoliv bez soudu, bez vašeho soudu. Hrajete si na pány lidstva a ostatním to vyčítáte. +řekne a pak se podívá na Beccu. Zahledí se jí zpříma do očí a v jeho pohledu se najednou objeví všechna ta zloba a nenávist, kterou v sobě už tak dlouho dusil.+ Kvůli svému sobectví?! +zavrčí.+ Jistěže ano! Jsem na světě už dlouho, velice dlouho, upírko a za ta léta jsem si nemohl nevšimnout, jak lidé se svými životy nakládají. A Bůh? +pohrdavě se ušklíbne.+ Ten se na tom jen baví! +přimhouří oči.+ Ne, nevím, jak se to projeví a upřímně, seru na to! Já svůj dluh už zaplatil. Odtrpěl jsem si víc, než jsem zasloužil. Co na tom, jestli budou trpět ostatní?
+Po chvilce se ale opět narovná a podívá se i po ostatních.+ Pokud chcete ty věci najít a... +malinký úškleb+ ...zachránit svět, dám vám šanci. Řeknu vám, jak se k němu dostanete. Mám však jednu podmínku!