Hlavní salon - podium

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Hlavní salon - podium

Příspěvekod Kain » pon led 30, 2012 6:43 pm

Tak to udělej... +zašeptá potichu a vzápětí zařve+ UDĚLEJ TO! +otočí hlavou, takže si o ostrou dýku prožízne hrdlo, teda byl by si prořízl, ale dýka mu nic neudělala, projela kůží, jen je tam vidět ta kapka krve, za kterou může Becca, skloní hlavu na prsa a mlčí, ale jen pár vteřin potom se ozve jeho tichý hlas+ Co se mnou uděláte, když vám řeknu kdo jemá a jak se k nim dostat?
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 7:02 pm

+přistoupí blíž ke Kainovi, když si sám sobě prořízne hrdlo a nakloní se k němu+ Zdá se, že jsem tě málo spoutala. Ještě jeden takový pohyb a postarám se, abys hýbal jenom očima a rty +zasyčí mu do tváře a pohledem zběžně sklouzne k jeho podivné ráně na krku. Pak ustoupí pár kroků dozadu+ Moc bych mu nevěřila, hraje si s námi, bastard. Zatím netuší, s kým má tu čest +mračí se na něj, to jeho střídání výbuchů zlosti s odevzdaností na ni neplatí+ Je to magor +pohledem se dorozumí s Man a Beccou, jestli zkusí hru na hodného a zlého poldu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon led 30, 2012 7:10 pm

*jen si poklepává prsty o stolek, teprve až při posledních jeho slovech si přejde blíž a prohlíží si to, co měl Kain v kapsách, očko, které bylo použité u Gringottů jí neujde, zaujatá, zatímco kolem Kaina brousí Styx, nakonec promluví, docela klidně* poslechneme si, co nám chceš povědět..a začni pokud možno od začátku...pak uvidíme, co s tebou...*pátravě přejede po přítomných, opře se o bar na druhé straně, než je Beccy a čeká, jestli z Kaina vypadne něco užitečného* rozuměj, je hodně možností, jak můžeš skončit, a ne všechny by se ti zamlouvaly. záleží na tobě, jak to bude...*dodá mírně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 30, 2012 7:37 pm

Když mluví Man, probodová ho pohledem a pozorně sleduje, jak bude reagovat. Přesně tak, záleží pouze na tobě, jak zkončíš....nebo nezkončíš. Dodá a dívá se na něj pohledem, bez jediné emoce.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kain » pon led 30, 2012 8:04 pm

+koukne na Styx+ Jo, protože každej, kdo nedobrovolně žije čtyři tisíce let je úplně normální. +řekne a pak se koukne na Man, pan na Beccu, v pohledu se mu na okamžik objeví bolest a tak pohledem sklouzne zase k Man+ Jmenuje se Amaranth, kontaktoval mě před pár měsíci a slíbil mi... slíbil mi, že mě zbaví života i smrti, když mu pomůžu. Prostě zmizím. Nebudu existovat. +na obličeji se mu objeví zasněný výraz, ale jen na pár vteřin+ Je uvězněný mezi světy v jeskyni. Nemůže se odtud dostat, je to jeho trest. Ale on chce pryč a tak jsem mu měl donést magické věci, aby mohl otevřít bránu. Pak chce ovládnout nebe. +podívá se na ně+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 8:14 pm

+i když mu moc nevěří, zdá se, že v tomhle mluví pravdu, tuto verzi už slyšela. Takže jen zpovzdálí poslouchá a nechá ho mluvit. Neunikne jí, že ten, který si ho najal, ty relikvie ještě nemá, takže jsou pravděpodobně ukryté někde v bezpečí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 30, 2012 9:53 pm

Pečlivě drží neutrální výraz, ale když dojde k tomu ovládnutí nebe, nevěřícně se na něj podívá. To snad není pravda... A jak přesně by se to ovládnutí projevilo? Hm? Přežilo by to lidstvo vůbec? Nebo jsi kvůli vlastnímu sobectví chtěl obětovat celou Zemi? Probodává ho pohledem a bolest v jeho pohledu jí už opravdu neoblbne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kain » pon led 30, 2012 10:39 pm

Vy mi tu budete kázat o sobectví? Vy?! +přelétne je pohledem+ Vy, co si každý den hrajete na soudce a rozhodujete o žití druhých. Toho, kdo jde za svými ideály bezostyšně odsoudíte, protože se neshodují s vašimi a nazvete ho zlým. Vy, co si myslíte, že máte právo zabít kohokoliv bez soudu, bez vašeho soudu. Hrajete si na pány lidstva a ostatním to vyčítáte. +řekne a pak se podívá na Beccu. Zahledí se jí zpříma do očí a v jeho pohledu se najednou objeví všechna ta zloba a nenávist, kterou v sobě už tak dlouho dusil.+ Kvůli svému sobectví?! +zavrčí.+ Jistěže ano! Jsem na světě už dlouho, velice dlouho, upírko a za ta léta jsem si nemohl nevšimnout, jak lidé se svými životy nakládají. A Bůh? +pohrdavě se ušklíbne.+ Ten se na tom jen baví! +přimhouří oči.+ Ne, nevím, jak se to projeví a upřímně, seru na to! Já svůj dluh už zaplatil. Odtrpěl jsem si víc, než jsem zasloužil. Co na tom, jestli budou trpět ostatní?
+Po chvilce se ale opět narovná a podívá se i po ostatních.+ Pokud chcete ty věci najít a... +malinký úškleb+ ...zachránit svět, dám vám šanci. Řeknu vám, jak se k němu dostanete. Mám však jednu podmínku!
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 10:53 pm

+jen si odfrkne na to jeho kázání, fakt horší než bůh, ale když jim udělá nabídku, popojde pár kroků k němu+ Konečně rozumná řeč. S tím jsi měl začít +lehce ji zamrazí, jaksi začíná tušit, co od nich bude chtít+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 30, 2012 11:52 pm

Pány lidstva? Soudce? Zavrtí hlavou. Nevím, koho tím myslíš, ale já osobně si nepřidám ani jako pán lidstva a ani jako soudce. Jsem ráda, že žiju a ač to někdy není lehké, nelituju toho čím jsem. Před jeho nenávistným pohledem neuhne ani o kousek a pevně ho opětuje. Fajn...takže, jakou podmínku? Založí si ruce na hrudi a zkoumavě ho sleduje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti