III. Ples hříšnic - japonský

Moderátor: Styx

Re: III. Ples hříšnic - japonský

Příspěvekod Styx » úte led 31, 2012 2:26 pm

Man: Sekáček je praktická věc, hodí se na spoustu věcí +sjede ji od hlavy k patě+ Kde jej máš teď? +culí se+

Postrach: Předpokládám, že ty tady máš asi pár dobrých známých. Něco mi říká, že to své... umění... ses naučil přímo tady u zdroje +prohlíží si ho+ Ukážeš nám taky něco, když už jsme v tom Japonsku, kolébce bojových sportů? +provokuje ho, ráda by ho zase viděla v akci, no+

Remus: Jak zkoušíš? Nedostatkem jídla nebo alkoholu? +tajemně se usměje a smluveným znamením se dohodne s japonskou obsluhou a chvíli na to se na stole objeví plná mísa pravých hovězích steaků+ Přece sis nemyslel, že jsem při výběru menu nemyslela i na potřeby vlků +uculuje se pobaveně, jak Remus málem slintá nad těmi steaky+ A skotská taky bude +nalije mu rovnou dvojitou, co by pro svého miláčka neudělala+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte led 31, 2012 2:27 pm

A steaků je opravdu dost pro všechny, je to překvapení večera pro vyhládlé hosty, tak si berte, co hrdlo ráčí +nabídne všem+ Hůlky ale platí dál.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte led 31, 2012 4:23 pm

Styx:*se rozesměje a oči jí zasvítí nad maskem* tak ted by se mi fakt hodil...*přikývne* né...sekáček nemám...dneskaj jsem nalehko..proč taky jinak, když vedle sedí nindža..*zamrká* ale taková jehlice z vlasů, ta se taky dá využít...minimálně, když se mi zakutálí hůlky někam pod stolek..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » úte led 31, 2012 4:26 pm

Ne že by přímo naučil..ale nepopírám, že tady mám pár dobrých známých, se kterými se dá..konzultovat*přikývne neznatelně* ale..jsem myslel, že ti to minule stačilo...ale takové shiatsu..to je taky dobrá technika...sice nebojová...ale mohla by se líbit..*:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » úte led 31, 2012 4:27 pm

Zázrak...stejky lítají skoro do úst!*zajásá a políbí Styx na krk*myslím, že jsi hodně z nás ted spasila...*hned obživne, jak má flák masa a pořádného panáka pití*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte led 31, 2012 6:54 pm

Man: Jak tě znám, ani se mi nechce věřit, že seš nalehko +culí se+ To jsem už poznala, že i zdánlivě obyčejná jehlice může být nebezpečná. Každá zbraň se dá rafinovaně ukrýt +mrkne na ni+

Postrach: Jak mi to mohlo stačit? Jako bys mě neznal... líbí se mi bojové umění +obzvlášť předváděné Postrachem+ Tak třeba příště v dojo mě zase něčím ohromíš +a nemyslí tím vědra, plná vody+ Shiatsu? +pozvedne se zájmem obočí+ To je nějaké umění sebeobrany?

Remus: +zasměje se jeho nadšení+ A já bláhová jsem si myslela, jak rozmanité menu jsem pro vás dnes připravila +ty ryby+ Jen se moc neraduj, jsem zvědavá, jak tohle budeš jíst hůlkami +kývne na steak+ a tohle pít brčkem +zalomí mu ve sklenici s whisky bambusové stéblo+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Morfeus » úte led 31, 2012 9:10 pm

Styx píše:Já a zahradničení? +zavrtí hlavou+ Nesnáším špinavé ruce. Ale mám moc šikovného zahradníka, ten se mi o ty japonské květiny dobře postará +ujistí ho+ Opravdu pod rajčata? Nejsem Angličanka, takže tohle nemůžu posoudit. Francouzi nepohodlné návštěvníky rovnou házejí dolů z hradní skály. Nezasviní si tak zahrádky mrtvolami +zasměje se vesele+ Záleží, z jakého úhlu pohledu se to bere. Japonci tvrdí, že je to vycházející slunce, vy tam vidíte rajče na ubruse a já zase kapku krve v bílém poli. Tak kde je pravda? +směje se+

Styx: ach tak. a to já ve Snění zahlédl, jak ryjete a v plavkách k tomu... no, asi nějaká dezinformace. přikývne. pivoňky se ujímají ve zdejší krajích slušně. kdysi jich bylo spousta po všech zahradách i zahrádkách. ale už je jich vidět málo, je to skoro vzácnost. upíjí nějakého lahodného čaje z minikalíšku. nu, asi to bude především skotský zvyk, jsou to praktičtí lidé, šetrní, a neplýtvali by dobrou mrtvolou pro krkavce. organické hnojivo je nejlepší. ačkoli trus dobře krmeného mrchožrouta... zamyšleně ji poslouchá a usměje se také, když se dáma směje. pokud vím, krev dělá nepravidelné skvrny... a oni to svádí na slunce, ale je to jistě rajče. znáte ty příšerné sny, kdy vás třeba pronásleduje mrkev nebo pastyňák? noční můry o šílencích s motorovou pilou jsou proti tomu hadr. kdysi dávno se císařův vrchní vezír přejedl syrových ryb a pak měl těžké sny. Amerika už, tuším, tou dobou byla objevena, ale nevím, zda už obchodovali s Japonsem zeleninou... vlajka vznikla na základě snu, věřte mi. už si to přesně nepamatuji, ale myslím, že byl o tom, jak rajče v prostěradle - tedy převlečené za ducha vezírovy zesnulé a neoblíbené tchýně - ho zkouší z malé násobilky... z toho stydne krev a mráz běhá po zádech.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Eternity » úte led 31, 2012 9:13 pm

nejprve poslouchá strunné nástroje, bubny a píšťaly a když vhopká gejša, sleduje i ji. popíjí čaj a oždibuje mořskou řasu a trochu rýžových hrudek :) odpočívá a užívá si spektákl.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte led 31, 2012 10:02 pm

Styx: někde se zdržela, dorazí později... přijme s povděkem skleničku skotské doufám, že tady nejsou zapovězeny normální příbory. S tímhle se opravdu nenajím s úšklebkem odstrčí hůlky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » úte led 31, 2012 10:44 pm

Morfeus: Tak to byl opravdu jenom sen, protože já neryju +uculí se+ A co s tím mají společného pivoňky? Taky zakrývají čerstvé hroby? +zeptá se zvědavě a pak se zasměje na jeho neuvěřitelné vysvětlení vzniku japonské vlajky+ Tak takové divoké sny nemívám a pevně doufám, že mi ani žádný takový nepřihrajete. Vlastně... rozhodujete vůbec o tom, co se komu má zdát?

Lucius: Tady nic jiného, než hůlky nenajdeš. Ale protože doba pokročila a už si každý dělá, co chce, ve tvém případě výjimku udělat můžu. Přece tě nenechám tady hladovět +mrkne na něj s úsměvem a nějaký japončík mu příbor opravdu přinese+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky