Hlavní pokoj

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní pokoj

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv úno 09, 2012 11:05 am

Pohladí ji hřbetem ruky po krčku Ano ano, moje paní, to jsem líbne ji na nosík a nakloní se k ní jenom k dokonalosti mi schází kus masa špitne jí do ouška a než se naděje drží ji v náručí Jde se jíst, protože mám v plánu děsně moc věcí ještě dneska
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 09, 2012 11:24 pm

Tak to mě těší, že nebudou reklamace... Mroukne a jak ji vezme do náručí, chytne se ho kolem krku. Hodně věcí? Povytáhne se zájmem obočí. A jakých například? Políbí ho na krk a krátce po něm kmitne špičkou jazyka.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv úno 09, 2012 11:36 pm

Sedne si s ní ke stolu a jednou rukou si nakrájí a nabodává steak a dlabe, zatímco druhou jí hladí po prsách Ale tak znáš to huhle s plnou pusou masa Samý nestoudný sex, ono uspokojit upírku dá práci. Nemáš hlad? Zašermuje jí s tím masem před tváří ale tohle ti nedám, ty máš jinou dietu
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 09, 2012 11:55 pm

Spokojeně si hoví v jeho klíně, občas pod jeho rukama trochu zavrtí. Hmm, to jo, práci to asi dá. Kývne souhlasně. Ale jestli to někdo zvládne... Lehounce mu okousne krček. ...tak ty, Draku. Zavrní mu do ucha. Hele, neprovokuj, jo? Zamračí se na to maso docela závistivě. Jo dietu...extrémně specifickou. Ušklíbne se. Ale na druhou stranu...Rozhodně to má svoje kouzlo. Blýskne jí v očích a prstem mu přejede po krční tepně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv úno 09, 2012 11:59 pm

Tak si říkám, z koho ses asi krmila, když jsem tu nebyl dá si do pusy celuo bramboru a dělají se mu přímo boule za ušima To bylo uvčitě děšný někoho ukečat čo? huhle s plnou pusou. Ruka mu sjede do klína a prsty jí začnou putovat mezi bělostná stehna Vždyť přece víš jak rád tě provokuju
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 10, 2012 11:57 am

Z koho? No převážně z flašky. Ušklíbne se nevesele. Lidi nejsou až tak ochotní, jak by se mohlo zdát, když jde o to, podělit se o svou vzácnou tekutinu. Postěžuje si. Když ucítí jeho prsty v klíně, slabě se zachvěje a pomalu vydechne. Jo, matně si vzpomínám, že rád provokuješ...ale myslím, že budu potřebovat oživit vzpomínky. Zavrní lehce zastřeným hlasem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát úno 10, 2012 12:03 pm

To jsou ale lemry, asi nemáte nějaké sámožky co? zakření se a ukrojí si další sousto, jak ho žvýká tak do ní vnoří prostředníček a začne s ním rejdit Nemůžu si pomoct ušklíbne se a donutí ji sednout si na něj obkročmo. Přidá další prst a palcem promne hrbolek slasti
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 10, 2012 1:10 pm

Tak to fakt nemáme. Ušklíbne se pobaveně nad tou představou. Jak ji začne dráždit, všechny myšlenky se jí vypaří z hlavy. Tiše sténá a podvědomě lehce kroutí boky proti jeho ruce. Položí mu ruce na ramena a nehty mu přejíždí po zádech, sem tam zajede do vlasů a lehce zatáhne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát úno 10, 2012 1:17 pm

Hmmm, tak si říkám jestli nemáš žízeň zas má ten svůj pokřivený úsměv krkem jí přejede po tváři cítíš to? dráždí ji prsty a zaměřuje se zvlášť na jedno místečko cítíš jak mi z tebe bouří krev? šeptá jí do ucha jak mi srdce zběsile pumpuje, zatlačí trochu víc a palcem pohladí poštěváček chtěla by sis kousnout, upírečko?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 10, 2012 10:25 pm

Vnímá jen pocity, které v ní vyvolává, svou chuť na jeho krev doteď plně ovládala, ale když jí začne tak cíleně provokovat, nedokáže zabránit tomu, že se na okamžik zaměří na životadárnou tekutinu, kterou cítí bouřit v jeho žilách, přesně tak, jak jí to popsal. Zadívá se mu do očí a ty její už dávno nejsou tmavě hnědé, ale zlatavě jantarové, jako tekutý oheň. Vezme jeho tvář do dlaní a dravě ho políbí, kousne ho do rtu a když se ukáže drobná rudá krůpěj, okamžik se na ni lesknoucíma se očima dívá, pak se nakloní k němu a špičkou jazyka ji slízne. Znovu ho políbí, tentokrát pomaleji, naléhavěji a klínem se pohybuje proti jeho ruce. Ty víš, že chtěla... Zavrčí mu do rtů. Nechápu, jak jsem mohla bez tebe tak dlouho nejen vydržet, ale i přežít. Zašeptá a pohledem se mu vpíjí do tváře.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti