Amon: *eště že ne tou kudlou:D, na dloubnutí nereaguje a když ju k sobě na silu otočí, tak v první chvíli se zamračí a skoro mu vytne políček, ale když ji zmizí koule z výhledu, tak se vzpamatuje*krucifix...*nádech-výdech* jo..jsem v pohodě..*koukne na Meg a vzpomene si, že se Amon na cosi ptal*no.ztratil...pomůže nám, ale až s Amaranthem..teda doufám..jestli se neobjeví, tak jsme pěkně v pytli...*oklepe se a jdou dál* mám takový pocit, že čím víc kouzel používáme, tím je to horší...
Meg:co..kde?*taky koukne za sebe a chvíli čekají a pak rachot, jak někde Styx rozbourala zed* no nazdar...*otočí se kolem své osy ale v jejich části bludiště není nic, i koule světla někam odplula, takže se jim tam notně sešeří*
EDIT:(sakra, zrada, jsem koukala na obrázek, tak mi přišlo, že jsou tam i nějaké křaky - takže měním)
hergot, ted by se mi hodil Postrachův zrak...*hrabe si po kapsách, ale nic moc v nich nemá, nakonec vytáhne klíčenku, na který má různý serepetičky, včetně těch samosvítích fosforových blbostí, tak je zvedne nahoru, nic moc, ale lepší jak drátem do oka*