Labyrint

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Labirint

Příspěvekod Manori » ned úno 12, 2012 12:19 pm

(lách, prej kus dřeva:D)

Amon: *eště že ne tou kudlou:D, na dloubnutí nereaguje a když ju k sobě na silu otočí, tak v první chvíli se zamračí a skoro mu vytne políček, ale když ji zmizí koule z výhledu, tak se vzpamatuje*krucifix...*nádech-výdech* jo..jsem v pohodě..*koukne na Meg a vzpomene si, že se Amon na cosi ptal*no.ztratil...pomůže nám, ale až s Amaranthem..teda doufám..jestli se neobjeví, tak jsme pěkně v pytli...*oklepe se a jdou dál* mám takový pocit, že čím víc kouzel používáme, tím je to horší...

Meg:co..kde?*taky koukne za sebe a chvíli čekají a pak rachot, jak někde Styx rozbourala zed* no nazdar...*otočí se kolem své osy ale v jejich části bludiště není nic, i koule světla někam odplula, takže se jim tam notně sešeří*

EDIT:(sakra, zrada, jsem koukala na obrázek, tak mi přišlo, že jsou tam i nějaké křaky - takže měním)
a dost...*přejde k zelené stěně a chvíli zahradničí, dokud nemá pěknou větev, tu obalí dalšími výhonky a vytáhne šátek, kus omotá kolem toho* Amone, máš oheň?*předpokládá že jo, když občas blafá* když to nejde kouzelně, musí to jít postaru..

hergot, ted by se mi hodil Postrachův zrak...*hrabe si po kapsách, ale nic moc v nich nemá, nakonec vytáhne klíčenku, na který má různý serepetičky, včetně těch samosvítích fosforových blbostí, tak je zvedne nahoru, nic moc, ale lepší jak drátem do oka*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » ned úno 12, 2012 12:27 pm

*dojde na kraj díry ke Styx a instinktivně ju chytí za paži, aby nepřepadla, jak je všecko vzhůru nohama, chvíli na to kouká mlčky* sice se říká, že upíři nezvracej, ale z tohohle je mi krapet nevolno...*všimne si zdvojených výjevů* hraje si to s námi...nic z toho, co tady je není skutečné...*otočí se po klapání*slyšíš? blížíme se...tedy jestli tomu zvuku můžeme věřit, že je skutečný...varovat..ale jak? nenajdeme je..a jestli mají podobné potíže, uvěří tomu, že jsme to opravdu my?*když na ně začne padat mlha, zamračí se a koukne nahoru-dolů* je to hodně vysoko...pro mě ne..ale..*rozhlídne se kolem a vezme ze země kus nějakého šutru a hodí ho do přetočeného bludiště, co to udělá*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 12, 2012 12:33 pm

(Man, nápad je to sice dobrej, ale to bludiště je kamenný, ne z keřů)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned úno 12, 2012 12:35 pm

Postrach, Styx: +kámen letí asi dva metry rovně a pak se z něj stane ryba, taková trochu kamená a tak odpluje pod okraj a jak se tam tak nakláníte, tak se najednou objeví, ale je už trochu větší, otevře bezzubou hubu a oba dva vás spolkne+
(počkejte si na pokračování, prosím, až se ostatní trošku pohnou)
Okolí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned úno 12, 2012 12:41 pm

Jak tak prochází labyrintem, náhle se jí v mysli úplně jasně vybaví oslava jejích pátých narozenin. Vidí otce, s jeho neustále kyselým výrazem na tváři, matku, která drží v náručí její nedávno narozenou mladší sestru. Jsou tu otcovy oblíbené konkubíny a spousta příbuzných. Vidí i sebe, jak sedí u stolu a zamračeně pozoruje otcův výraz a vzpomene si, že tenkrát zuřivě přemýšlela, co vyvést, aby tuhle šarádu pokazila.... Krucinál..co se to sakra děje?! Povede se jí vzpomínku potlačit a uvědomit si, že je to pravdu jen vzpomínka. Koukne na Siriuse. Právě jsem si vzpoměla na oslavu svých pátých narozenin. Oznámí mu zachmuřeně a podezíravě se rozhlédne kolem. Vůbec se mi tady nelíbí... Ty se necítíš nějak...divně? Zeptá se a zkoumavě si ho prohlíží.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned úno 12, 2012 12:52 pm

(heh, dobrý..ok, čekají v rybě:D v úplným klidku, že je pravě spolknul kus šutru :lol: )
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned úno 12, 2012 1:30 pm

( :o tak a jsme v prde-.. ehm.. žaludku - no v tom druhým budeme asi za chvíli:D
Man, v klidu, já už na začátku zkoušela dělat značky lámáním větviček, protože jsem myslela, že je to bludiště jako z Ohnivého poháru, než mi to bylo zamítnuto:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned úno 12, 2012 1:43 pm

(Meg: No to je právě ono - napere vás cukrem a pak klade nemilé otázky :vyprask: )

Meg: žiješ? +pomůže jí na nohy, když se tam tak válí+ co to bylo? co to tu kurva všechno je?! +taky zírá do tmy, no houby vidí+

Man: +zkoumavě přivře oči+ Cos viděla? +a tu facku by teda asi i ustál no..vyjímečně..víceméně to i čekal, takže si sám chudák oddychne, že ho nebude mlátit bystrozorka+ Vážně? A on se přes tohle dostává speciálně, jo? to je milý, že nás tu nechal takhle se s tím srát...

Třeba si na to někdo konečně vzal tank... +namaluje šipku+
(tyčinku svítící chtěl amon vytáhnout už předtím, ale říkala sem si, že to už by bylo vážně moc, ovšem nenapadlo mě:...)
Co když je to horší? Co když nejde o to, že se tu kurvijou kouzla, ale že tohle celý JE kouzelný? V horším případě jako schody v bradavicích - ty sem mimochodem vždycky nesnášel! +vytáhne z kapsy baterečku na dynamo, párkrát zamačká a ta příjemně halogenově docela překvapivě dost svítí+ Pročs něřekla? +kývne jak tam mává tyčinkou+

(tu baterku mám doma a je fakt úžasná!)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » ned úno 12, 2012 1:55 pm

+ona ten převrácený pohled docela ustojí, to bude zvykem, jak má ráda centrifugy na poutích:)+ Taky doufám, že to není skutečné. Nerada bych, abys mě tady vysál jako nektar z květu +upírá zrak na scénu krmení na stropě+ Až potkáme ostatní, to abychom jim dali nějakou kontrolní otázku, jestli jsou to skutečně oni, anebo jenom výplody labyrintu +mračí se čím dál víc. Sleduje překvapeně neškodnou kamennou rybičku a když jí dojde, že narostla do obřích rozměrů, ocitne se v ní, ani nestačí zareagovat+ Postrachu? Jsi tady? +zašeptá do tmy a špičkou hůlky vykouzlí slabé světlo (svítí nebo hned chcípne?)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 12, 2012 2:52 pm

Amon: jop, díky *když ju před tím vytáhl na nožky:)*

Man: Já nevím, co to bylo..jen se divím, že se to tu na nás ještě nesesypalo *povzdechne si a koukne nad sebe, jestli to třeba nemá tendenci spadnout*

Tý jo, tohle je i na mě trochu moc..*když světla zhasnou a pak se zase všechno rožne* No tý jo, to je dobrá baterka..příště bysme se na takovou akci měli důkladně připravit..mám takový pocit, že ty různé semináře a kurzy na ministerstvu nebyly jen tak pro srandu králíkům *protočí oči, když si vzpomene, jak tam ohlodávala tužku..nakoukne dál* Tak co? už jsme všichni ok? Že bysme trochu popošli? *pak huhle pro sebe* A to si říkám bystrozorka, s takovou bambitkou *prohlídne si svoji pětačtyřicítku a rači už je z ticha*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí