Kancelář

Co nevíme, to si domyslíme • Máme pochopení pro vše excentrické
Detektivní služby • Diskrétní zacházení • Domácí malinová šťáva!

Moderátor: Eternity

Re: Kancelář

Příspěvekod fatamorgana » stř lis 04, 2009 2:52 pm

protočí oči v sloup, když jí sděluje, že Reguluse zná už sto let - a o čem asi mluvila? hmmm. no, zase má skoro právo být rozrušen, dost ho to vzalo - bere na jeho chování opravu, když vidí, co mu to dělá s aurou. nahodí tedy opět klidný a chápající výraz.
ještě jednou mě pozorně sledujte a já se pokusím vyvarovat eufemizmů. ale nejdříve si vezměte tohle podá mu nějakou antistresovou hračku, asi ze ze žuly lady S. je velmi citově zaangažována - tedy jinými slovy JE to vážné, skoro to vypadá, že je Black mužem jejího života, důsledkem čehož snadno může být svatba, děti, společná hrobka a tak dále.
znáte-li pana Blaca dvacet let, dokážete zajisté určit lépe než já, která ho znám jen "z literatura a vyprávění starců", zda vám je rovnocenným soupeřem. pokud byste chtěl, mohu vám udělat analýzu vašich a jeho schopností podle aury. taky nějaký odhad věcí příštích z astrologie, nebo se na něho skutečně pověsit a proklepnout ho - výsledek může být zajímavý, ale zrovna tak vy s minimem energie dosáhnete podobného, když si s ním prostě promuvíte nad sklenkou v předpokoji Velkého Šéfa, až půjdete pro pokyny, nebo tak.
také vám mohu nabídnout nějakou povzbuzujcí magii, pokud o to stojíte. zdá se mi, že mé informace nenesete zrovna nejliběji - pochopitelně. ale třeba máte vy sám nějaký požadavek na mé služby - pak prosím, mluvte, jste-li mocem slova.
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 06, 2009 5:33 pm

°strnule hledí před sebe a vstřebává její informace, když domluví, dopije svoji sklenku a pohlédne na ni° Dobrá práce °to je výraz největší pochvaly za její dosavadní výsledky, jakého je momentálně schopen, pak si prudce stoupne° Díky za váš profesionální výkon. Až bude potřeba, rád opět využiju vašich služeb °ukloní se jí, otočí se rychle na podpatku a odkráčí, zanechaje za sebou pouze aroma drahé kolínské, smíchané s vůní tabáku z kubánských doutníků a další naditý měšec°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tirage » pát lis 06, 2009 6:10 pm

ve dveřích se skoro mine s Tonym, ohlédne se po něm, že ho zná z večírku. pak vejde do kanclu
fatima: čau, Fat, jak to jde? jsi tu sama, nebo je tu ještě někdo? a co tu dělal tenhe? ho znám z toho mejdanu halloweenskýho...
sedne si vedle ní. přišla se mrknout, protože má zrovna po šichtě na Mýtince. uvažuje, jestli si fakt nemá nechat na Mýtince pronajmout pokoj.
Naposledy upravil Tirage dne pát lis 06, 2009 7:00 pm, celkově upraveno 1
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 6:20 pm

je zabraná do myšlenek - co asi Tony podnikne? - kouká na měšec galeonů - přestože její práci ocenil, nevypadal zrovna moc v pohodě... chvíli podvědomě čeká, že uslyší řinčení skla, jak Tony mrskne někam do výlohy žulovou anitstresovou hračku. umíní si, že se musí mrknout do magického zrcadla, jak to pokračuje. Dolohov je sice typ chlapa, kterého by normálně za některé jeho projevy kopla pod koleno, ne-li jinam. ale takhle, když nakoukla do jeho potíží, s ním taky soucítí. vidí, že to nemá jednoduché - nejdřív Sibiř, pak Styx...

příchod Tirage skoro nezaregistruje - v zamyšlení. všimne si jí, až když se k ní posadí a mluví na ni.
Tirage: ahoj, Tir. no to je dost, že se ukážeš úsměv a dá jí pusu
tenhle? to je pracovní, to nech být...
no, jinak - normální. a co ty - máš volno? nebo tě vykopli?
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 06, 2009 6:33 pm

(zase nějaké hlasy: tolik soucitu si snad ani nezasloužím :) )
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 6:46 pm

(asi ozvěna... v tom případě žádejte to kopnutí do místa dle vlastního výběru :) a bacha - průsery chodí ve trojicích, zatím máme jenom dva zásadní...)
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát lis 06, 2009 7:02 pm

fatima. ne. proč hned vykolpli? je to už zase celkem v klidu. nějaká krize byla, no, zase přešla trochu se culí
hele, pomůžeš mi s něčím?
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 7:05 pm

Tir: co bys ráda, brouku? vidí, jak se culí a začíná mít podezření - taky ty tam-tamy...
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát lis 06, 2009 7:10 pm

natočí se ví k fatimě chtěla bych propíchnout pupík! vystrčí na ni břicho - které nemá :)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod fatamorgana » pát lis 06, 2009 7:14 pm

Tir: co tě to zase bere? vážně? no jo. a jak si to jako představuješ, že ti pomůžu? co? no JÁ ti ho propichovat nebudu. ale na Příčné je salón, přeci...
a proč chceš najednou piercing? zkoumavě se na ni zadívá
fatamorgana
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Holistické detektivní kancelář Decidela & Eternity