od Eric » sob bře 03, 2012 3:17 pm
(Au, teraz utrpela jeho mužská ješitnosť! )
+I keď chápe, že to pre Beu nebolo jednoduché, nijak to nevyzerá, že by sa chcel ospravedlňovať a kľudne na ňu pozerá, zatiaľ, čo Bea ječí.+ Ja som vám vôbec nič neurobil, Bea. To by ste si mali prvotne uvedomiť! +povie a to už znie trochu výhražne.
Jak začne hovoriť, že nie je Eric, nadvihne obočie, no len čo začne spochybňovať jeho mužskosť, v očiach mu zablýska a narovná sa.+ Je veľmi jednoduchý spôsob, ako niekoho presvedčiť, že som muž... +varovne na ňu pozrie.+ ...ale kedže nemám rád násilie, túto vašu neuváženú poznámku som nikdy nepočul. Čo vám vôbec vadí? Beztak ten somár pricupital jak stratené šteňa! Aj keď vie, čo všetko tým riskuje. +povie a vážne na ňu pozrie. I keď je mu jasné, že teraz už jej toho prezrádza až moc, predsa len to dokončí.+ Nemám proti vám vôbec nič, Beatrix. Než som sem neprišiel, tak som vás prakticky vôbec nepoznal. Ste fajn ženská, i keď príšerne hysterická, no tým, čo teraz Kris urobil neohrozil len seba, ale aj vás, svoju sestru, mňa a desiatky ďalších ľudí. Už sa stalo, no dúfam, že si to necháte pre seba a budete rozumne nakladať so všetkými informáciami, ktoré sa dozviete. +pozrie na ňu tak vážne, akoby práve niekto umrel. Jerryho už nekomentuje a tie blesky v jej očiach s ním ani nepohnú.+
A nech vás ani nenapadne niekam volať! +ukončí debatu, odlepí sa od chladničky a prejde ku dverám.+ Teraz, ak je to všetko, musím vás poprosiť, aby ste odišli. Mám ešte nejakú prácu, ktorú dnes musím dokončiť. +pozrie na ňu nekompromisne.+