Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Příspěvekod Beatrix » sob bře 03, 2012 2:03 pm

+lach fakt? kdo?+ Jo vy! +bodne ho prstem do břicha+ No jistěěě, to vám nesežeru! Vždycky v tom ste spolu! On lže, vy mu kryjete záda, a lžete ještě víc! +hodí obal od Margotky na stůl+ K tomu přece sou kamarááádi, ne?! Taky si budu muset pořídit někoho, kdo za mě bude lhát!
My nemáme nic společný! Nic nic nic nic! +rozhazuje rukama+ Já žádný sebedestrukční sklony nemám! A on taky ne! On je totiž nevííí co je to někoho zničit!
Protožeee protožeee protožeee +snaží se marně vymyslet důvod+ jo! +spokojeně, že na to přišla+ Nemáme uklízeče a dalo by mně to moc práce! +dá si ruky v bok, co s tím nadělá+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob bře 03, 2012 2:26 pm

+No naposledy Kellerman... a Bea je tam skoro furt :D :P ...
Prekríži si ruky cez prsia, oprie sa chrbtom o chladničku a teraz má na tvári pomerne samoľúby úsmev, jak Bea hovorí, že je velký lhář.+ Je to moja práca, Beatrix a verte mi, že som v tom dosť dobrý, keď chcem. +uškrnie sa.+ Ale v tomto vážne nemám prsty. +ten najnevinnejší výraz na svete.
Opäť sa uškrnie.+ Ale vie. Na mojom zničení, zdá sa, pracuje systematicky už pekne dlho. +povie, ale ten úškrn prezrádza, že to samozrejme nie je pravda.+
Hmm... +prikývne.+ Vlastne som zabudol, že chudák, pán Devonshire nás opustil.+ povie, no v jeho hlase neznie ani štipka ľútosti. Natiahne sa po obal z margotky a hodí ho do koša úplne automaticky.+
Tak, čo teraz budete s tou informáciou robiť? +opýta sa po chvíľke a tenrotaz jeho vážny výraz prezrádza, že to naozaj myslí vážne.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob bře 03, 2012 2:47 pm

+lach ajo! my máme k těm ledničkám asi hodně vřelej vztah!+

Práca, práca! Mě to málem zabilo! Chápete to vůbec?! Víte jak to sakra bolelo?! +teď na něho ječí tak, že málem praskají tabulky v oknech+ Máte vůbec ponětí, co ste mi udělal?!
Nežeru, nic vám nežeru! Furt jenom lžete! Beztak ani nejste Eric a bůhví, jestli jste vůbec chlap! +prstkne+
Hey! +podívá se na něho fakt nehezky a varovně bodne prstem do vzduchu směrem k němu, když zmíní Jerryho+ Neopovažujte se brát si ho do pusy! +a jak to bea myslí vážně je dost dobře poznat z jejích očí, ze kterých teď sršijou blesky+ Připravili ste mě o něho! +a je jedno, že to není pravda, je dost dobře slyšet, že jut o furt ještě bolí+
+otočí se k němu zádama a chvilku se uklidňuje, aby mu nemusela vydrápat vzteky oči+
Co bych s ňou měla dělat? Zavolat ji do CNN? +chvílu mlčí+ Nebudu dělat nic. +hlesne pak poněkud zničeně, co taky dělat může, že...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob bře 03, 2012 3:17 pm

(Au, teraz utrpela jeho mužská ješitnosť! )

+I keď chápe, že to pre Beu nebolo jednoduché, nijak to nevyzerá, že by sa chcel ospravedlňovať a kľudne na ňu pozerá, zatiaľ, čo Bea ječí.+ Ja som vám vôbec nič neurobil, Bea. To by ste si mali prvotne uvedomiť! +povie a to už znie trochu výhražne.
Jak začne hovoriť, že nie je Eric, nadvihne obočie, no len čo začne spochybňovať jeho mužskosť, v očiach mu zablýska a narovná sa.+ Je veľmi jednoduchý spôsob, ako niekoho presvedčiť, že som muž... +varovne na ňu pozrie.+ ...ale kedže nemám rád násilie, túto vašu neuváženú poznámku som nikdy nepočul. Čo vám vôbec vadí? Beztak ten somár pricupital jak stratené šteňa! Aj keď vie, čo všetko tým riskuje. +povie a vážne na ňu pozrie. I keď je mu jasné, že teraz už jej toho prezrádza až moc, predsa len to dokončí.+ Nemám proti vám vôbec nič, Beatrix. Než som sem neprišiel, tak som vás prakticky vôbec nepoznal. Ste fajn ženská, i keď príšerne hysterická, no tým, čo teraz Kris urobil neohrozil len seba, ale aj vás, svoju sestru, mňa a desiatky ďalších ľudí. Už sa stalo, no dúfam, že si to necháte pre seba a budete rozumne nakladať so všetkými informáciami, ktoré sa dozviete. +pozrie na ňu tak vážne, akoby práve niekto umrel. Jerryho už nekomentuje a tie blesky v jej očiach s ním ani nepohnú.+
A nech vás ani nenapadne niekam volať! +ukončí debatu, odlepí sa od chladničky a prejde ku dverám.+ Teraz, ak je to všetko, musím vás poprosiť, aby ste odišli. Mám ešte nejakú prácu, ktorú dnes musím dokončiť. +pozrie na ňu nekompromisne.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob bře 03, 2012 3:35 pm

Ne?! A co ty kecy všechny o svatbě a o tom jak ji miluje?! Nechal ste mě se v tom utopit!
+zamračí se a napřímí se, i když eric vypadá hodně nasraně, tak nějak předpokládá, že se jí tam ani neobnaží, ani ju neznásilní+ Chm..+zakroutí nad tím ztraceným štěnětem hlavou+ Jak si vás mohl vůbec pustit k tělu... Kam ste proboha pohřbil svoje city?!
+pak sklopí oči a rači to už ani nekomentuje, protože je jí akorát tak zase do breku, akorát na něho nevěřícně koukne, že ju vyhazuje prakticky z jejího pokoje, zavrtí lehce hlavou, no "zbitě" jde ven+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » sob bře 03, 2012 9:52 pm

Nehovorte o mojich citoch! +ohradí sa.+ Neviete o mne vôbec nič!
+Keď Bea odíde, zabuchne dvere a chvíľu sa na ne mračí. Príde mu Bei ľúto a nemá z toho zrovna dobrý pocit, že sa tak tvárila, keď ju vyhodil, no myšlienky po chvíli zaplaší, vyloví mobil a snaží sa dovolať Krisovi. Neúspešne.+ Kurva! +uľaví si. Ešte to skúsi zopárktát, ale viditeľne mu to Kris neberie. Tak poobvoláva iných ľudí a snaží sa zistiť, či sa to dostalo von.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 12:35 am

Budu si říkat co chcu! a vím, že seš zmetek! +zařve na zavřený dveře lehce zoufale a vyplázne na prázdnou chodbu jazyk. bosky dojde k sobě, chvílu zírá na dveře, než si uvědomí, že musí dát otisk a pak si lehne na kobereček hned za dveřma a pobrečá si tam+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 2:17 pm

+Nezávisle na dnu, dejme tomu, že je to ala zítřek, se objeví před ericovejma dveřma a neúnavně rytmicky klepe+ Eric! Otevřete mi!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned bře 04, 2012 2:40 pm

+Možno až pozítřek.... Eric sa práve sprchuje. Ako počuje klopanie na dvere, to už má na sebe ručník. Zamračí sa na dvere. Z poličky vezme zbraň a prejde izbou ku dverám. Asi tam ale má niekde nejaký monitorík, aby videl, kto stojí na druhej strane... keď uvidí Beu, nadvihne prekvapene obočie. Navyše potom aj začuje jej hlas. Tak si len tak povzdychne a otvorí dvere... stále len tak v ručníku, z vlasov mu pomaly ešte kvapká voda a v jednej ruke má stále zbraň, no otočenú hlavňou k zemi.+ Beatrix. +usmeje sa, ale je to skôr taký ten jeho pobavený úsmešok.+ Už som si hovoril, že je tu nejak píliš veľké ticho. +neodpustí si kúsavú poznámku.+ Čo som spravil tentoraz? +odstúpi od dverí, aby mohla vojsť.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 2:49 pm

+Trochu se zarazí, když jí otevře "takhle" a zhluboka se nadechne, že to bude asi docela náročný, no i tak jistým krokem vejde dovnitř a čeká až za nima zavřete+ Nemusíte mě urážet, já vím, že mě máte rád. +jak zavře, tak k němu udělá krok a pevně (přátelsky!!!) ho obejme. Což asi vypadá i docela vtipně, no bea je o tom co dělá přesvědčená a má štekle hodně vysoký, takže nemá problém ho fakt klíštěcky objímat.+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty