Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Zimmer Nr. 3 - Businesszimmer

Příspěvekod Eric » ned bře 04, 2012 3:00 pm

(láách, ty si to vážne myslela vážne... chudák Eric :D )

+Jak zatvára dvere, tak nestihne poriadne zareagovať a naraz zostane stáť dosť vyjavene... teda dosť je slabé slovo. Stuhnuto tam, chudák, stojí a civí na Beu, dokým sa konečne nespamätá. Jemne ju odtisne a ustúpi o krok vzad a voľnou rukou si chytí ručník, aby mu náhodou nespadol. No ten vyjavený výraz mu z tváre nezmizne.+ Čo to... malo znamenať? +opýta sa, no na tvári nemá ani štipku toho svojho sakrastického úškrnu.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 3:29 pm

+mile se na něho usmívá+ Já to chápu, nebojte. Znáte Sigiho? On to totiž všechno věděl. +pokýve hlavou a zajde si do ledničky pro minerálku, sedne si na stolek a napije se+ Vy si myslíte, že vás nikdo nemá rád. +oznámí mu, jako by objevila ameriku+ Ale to není pravda! Teda možná jo...ale můžete si za to sám, protože lidi odháníte. A minimálne Kristián vás rád má! Protože na něho určitě nejste tak hnusnej jako na nás. +no dost možná si něčeho šlehla, než tam šla..+ A dokonce si myslím, že máte nějaký problém z dětství. Proto všechny odháníte. Nějakej...nevyrovnanej vztah s rodiči...+hádá co by to tak mohlo+ mlátili vás sourozenci..neúspěchy ve škole...né zrovna nejlepší základy sexuality...+koukne zase na něho+ A proto jste teď ták hnusnej. +zavrtí hlavou+ Ale já vám to nesežu! Vím, že nás máte rád! A v podstatě ste milej chlap, jenom se musíte vyrovnat s tím, že svět je zlej. +kouká na něho tak usměvavě optimistiky, jakoby čekala, že ho obrátí na lepší víru+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned bře 04, 2012 9:04 pm

Sigiho? +nechápavo a zjavne ešte v šoku... No jak Bea začne s tou sexualitou, trochu sa preberie.+ Niečo ste si šľahla? +opýta sa celkom logicky a stále tak nejak obozretne ju sleduje, akoby si nebol istý tým, či Bei náhodou nepreskočilo.+ Samozrejme, že som milý chlap. +potvrdí bez toho, aby z nej spustil oči a pohne sa ku skrini.+ O tom snáď nikto nepochybuje, len ma prekvapuje... +zbraň položí na poličku a vyberie z nej rifle.+ .... že ste sa rozhodla mi túto správu oznámiť takýmto spôsobom. Môžete sa otočiť? Chcel by som sa obliecť.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 9:40 pm

Mhm, Sigiho Freuda. +souhlasně+ No vlastně...něco jo, +přizná+ ale nic moc. +kouká, že o nic nejde...nebo o nic nezvyklýho...+
Uvnitř-ste milej chlap..jinak ani nééé. Vy totiž potřebujete, aby vám lidi ukázali, že vás mají rádi! Nebo..že vás můžou mít rádi. +upřesní rači+ To úplně jasně ukazuje i váš vztah s Kristiánem. +moudře pokyvuej hlavou a sleduje ho a trošku se uculí+ Otočit? Ještě včera ste se mi chtěl prezentovat a dnes se mám otáčet? +předpředevčírem, no a ušklíbne se, ale rychle se otočí, aby si to Eric náhodou nerozmyslel a nepřevlíkl se fakt před ňou+ Vy chodíte naostro? Nedře to? +zajímá se zatímco exuje minerálku+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » ned bře 04, 2012 9:57 pm

+Ani ho to nejak neprekvapuje, tak to ani nekomentuje... že si niečo šľahla.
Počúva, čo si tam Bea bľaboce a mračí sa pri tom.+ Môžem sa spýtať, ako ste došli k takýmto záverom? + a vduchu začína preklínať Kristiána, lebo predpokladá, že jej niečo natáral on.+ Mňa majú ľudia radi, hlavne keď odomňa niečo potrebujú... +poznamená s trpkým výrazom, ale ten Bea nevidí, lebo sa práve oblieka, otočený k nej chrbtom a Bea je tiež otočená.+ Z toho vyplýva... +zapne si rozparok, zastrčí si zbraň za pás a otočí sa k Bei.+ ...čo odomňa potrebujete? Nebojte, moje náradie sa cíti ako v bavlnke. +poznamená na jej otázku s nádychom sakrazmu v hlase.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned bře 04, 2012 11:06 pm

No...jste typickej příklad záporáka. +vzdělaně+ Neměla bych to říkat, ale od amona po salazara ste všichni stejní. aspoň mi to ještě nikdo nevyvrátil - dětský křivdy se vracijou až zvracijou a odnášijou to pak jiní, což o to, ale nejvíc vy sami. Což je smutný, ne? Kdo chce sám dobrovolně trpět?! A Kristián určitě taky! Ale z toho nikdy nic nevytáááhnu! Víte o něm něco? +zvědavě+
Já vás mám ráda pořáááád! Trošku..trošililinku..a nic nechci...i když..něco sem chtěla..ale to s tím nesouviselo!
+nějak vytuší jak uslyší zip, že hotovo, tak se taky otočí+ Já potřebuju, abyste mě měl ráááád! To hlavně, a abyste měl rád kristiána! Protože on vás má určitě taky rád.+ trošku se do toho zamotá+
+sjede mu pohledem do klína, ale spíš tak zkoumavě zamyšleně, než co jinýho+ Určitě? Já teda nevím..ale mě by to pohodlný nebylo! +zakoulí očkama a koukne na něho+ Navíc hygienický asi taky nix moc... +zatváří se trošku přísně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon bře 05, 2012 9:12 pm

+OprIe sa o skriňu, ruky si prekríži cez hrudník.+ To mi povedzte vy. Máte o ňom v poslednom čase viac informácii, než ja. Koľkokrát tu už bol, hm? +spýtavo, s nadvihnutým obočím. Ale asi to aj tak zo záznamov už zistil.
Počúva ju, ale už sa začína trochu uškŕňať.+ Vy ste si museli dať naozaj niečo silné, keď hovoríte, že ma máte rada. Tak, čo ste to chceli, čo s tým nesúviselo?
+Sleduje jej pohľad do svojho klína a keď jej opäť pozrie do očí, zatvári sa štýlom, aby už prestala komentovať jeho intímne miesta.+ Keď o to máte takú starosť, môžete mi na narodeniny dať sadu mäkkých, bavlnených spodkov! +sakrasticky.+
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon bře 05, 2012 10:21 pm

Jááá? Já o něm nemám žádný informace! Bol tu...+zamyslí se+ dreimal? Villeicht...Což mi připomínááá! +lapne ho za ..klidně i za poutko kalhot a stáhne si ho sednout vedle sebe+ Ich kann verstehen, sie sind paranoid. Ich kann verstehen, sie wollen die Macht und Kontrolle haben...aber was kann ich gar nich akzeptieren ist - že mi mažete záznamy! Nepříde vám to ani trochu drzý? Navíc si myslíte, že zaměstnávám nějaký blbečky, co nepoznají, že jim tam něco běhá a pak už neběhá? - Někdo běhá a už neběhá? Naštěstí, +samolibě se uculí+ Bärbel mi přemazat nemůžete, takže - co tu chtěl posledně Kristián? +poplácá ho po stehně vítězně vtipně+

Nééé jenom weisse schnee! Víte co je na tom nejlepší? že vám po tom není vůbec zle! ale blbý teda je, že si pak většinu věcí pamatujete..+nachvilu nakrčí čelíčko a kouká bokem+ Ale nejste po tom vůbec mimo! +zaculí se+ skvělý, ne?
Chtěla sem boty! Svoje! Moje! Co sem si tu minule nechala! +vzpomene si konečně+
Fakt můžu? A máte rači boxerky, trenýýrky, nebo trenky, nebo slipy? +kouká na něho fakt se zájmem+ Já třeba nikdy nepochopila, jak si na to může člověk zvyknout...+zamyšleně zakroutí hlavou+ nezavazí vám to? Navíc furt řešit, jestli vpravo nebo vlevo..+povzdychne si, že tomají fakt těžký+

(ježiš, doufám, že tohle si pamatovat nebude)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Eric » pon bře 05, 2012 10:59 pm

Obrázek

(nech to máš trochu reálne ;) )

(trošku to prehodím)
Pokiaľ to dobre prekladám... ale sneh to bol len ťažko. A skutočne po tom nie ste vôbec mimo. +uškrnie sa, mysliac si presný opak.+ Hmm... boty... +zamyslí sa.+ No tie som tuším vyhodil. +pokrčí ramená, že nie je o čo stáť.+ Na čo, že si to človek nemôže zvyknúť? +hrá radšej nechápavého, aby to nemusel komentovať.... ešteže je silná povaha, inač by sa asi začal červenať :D .+

+Nechá sa za to putko pritiahnuť, ale dosť nedobrovolne teda.... obzvlášť keď je tam tak prakticky naostro, ehm... ale drží sa statočne chlapec. Jeho sebavedomí výraz len tak niečo nezlomí.+ Tým "sie" myslíte mňa, či mňa a Kristiána? +podpichne ju.+ Ja? +zatvári sa ako svätúšik.+ Máte snáď nejaké dôkazy, že som vám niečo zmazal, Beatrix? +cukne mu kútik úst.+ To by som si nikdy nepomyslel. +že zamestnáva blbečkov, vehementne vrtí hlavou, ale je jasné, že si myslí presne to.+ Ach, Bärbel. +vydýchne poraženecky.+ Proti tomuto záložnému systému sa dá len ťažko bojovať. +pokrúti hlavou, no potom na Beu pozrie o niečo vážnejšie.+ Kristián je pako. Viditeľne je do vás zamilovaný tak, že zabúda na nebezpečenstvo, preto Bea... +dotkne sa jej ruky, akoby ju za ňu chcel chytiť, no jako si to uvedomí, zas sa stiahne.+ Buďte opatrná aj zaňho. +teraz to hovorí tak vážne a pozerá na Beu tak naliehavo... nie je pochýb, že mu na tom naozaj záleží.+ Ak na to prídu, dostane sa tentokrát do takých sračiek, z ktorých ho nevytiahnem ani ja. (že si v tomto prípade bude kryť vlasnú prdel radšej nezmieni)+ Dávajte naňho pozor. +opäť sa dotkne jej ruky, tentokrát úmyselne a už tak ruku nechá.
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon bře 05, 2012 11:18 pm

(muhehehe)

Byl to jenom snííížek bííílýýý! +směje se mile+ M-m, vidíte, to je kvalitní! +souhlasně+ Vyhodil?! +zaječí na něho a vypadá fakt vyděšeně+ to byly loubotinky! ty stály třicet litrů! kam ste je hodil?! běžte pro ně!
No na to...to...+ukáže mu usvědčujícně do klína a nakukuje, esi vpravo nebo vlevo+ Je na to nějaký pravidlo? Třeba praváci vpravo? Zabijáci vlevo? +začne se tomu smát pobaveně, ale jako né urážlivě, spíš tak že je to fakt vtipná představa jak stojijou mafiáni v řadě...+

Tym Sie myslím vás, Herr Simon, +uculí se přemile+ a vidím vám až do žaludku! +koukne mu žaludek a zpátky do očí+ Skoro.
Důůůkazy, +rozhodí rukama+ kdo stojí o důkazy? Nepotřebuju důkazy na to, abych věděla, že ste mýtinku prošpikoval štěnicema a kamkoliv šlápnu nějaká určitě je. Jenom doufám, že si to užíváte, to je skoro úchylka, ne? +zavrtí hlavou+ Ale nezapomínejte na to, že tyhle materiály...+zakroutí hlavou důrazně+ jestli je zneužijete, budu vás muset zabít já. a já ještě nikoho nezabila, takže to laskavě nerobte. bylo by to..no fuj! +tváří se fakt útrpně+
+jak řekne, že je kris zamilovanej, tak na něho zůtane tak přiblble s úsměvem přešťastně mimozně zírat+ on mě má vážně rááád? +koukne na něho a skoro přitom září a mírně zavrtí hlavou+ nikomu nedovolím, aby mu ublížil. nikomu. +koukne na jeho ruku a pak na něho+ vy ste tak hodnej chlap! bože jak můžete být takovej zmetek! +a než se eric naděje, bea ho už zase tak hezky objímá jak předtím+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Pokoje pro hosty